Puslapiai

2014 m. rugsėjo 21 d., sekmadienis

Apsauga nuo sisiojimo ant sienų

Sekmadienį su Lapinu ir jo internetine susirašinėjimo drauge praleidom Vilniuje. Draugė iš Škotijos, tai atvažiavo pas mus Vilniuj pasisvečiuoti (arba pabėgti nuo referendumo beprotybės tik nesakė xD).

Trakuose priešais pilį yra, kaip Lietuvos kainoms, siaubingai brangi skylė. Tiesiog kioskas, kuriame dvi žavios jaunos lenkaitės Jums pagamins puodelį juodos kavos už 11Lt ir jį galėsite gerti sėdėdami ant pintos, bet jau pairusios kėdės šiek tiek užpučiami vėjo. Užtat tiesiai priešais pilį!

Dar jų skylė nukabinėta visokiais užrašais. Pvz.: anglišku užrašu, kad visos jūreivius atsivedančios prostitutės turi už kambarį susimokėti iš anksto.

Arba va tokiais daiktais:

(Paspaudus pasididina)

Jei sisiotit ant jų kvietko, nukirps jums kiaušinius. Akimirką net įsivaizdavau kokia nyki chirurginė procedūra būtų naudojant vien tik žirkles, bet po to nusigąsdinau, kad pas juos WC net tris kartus brangesnis už dušą! O vat žiūrėjimas į besimaudančius/sisiojančius kainuoja tik du litus.
Jau norėjau eiti nusipirkti šią paslaugą mokslinio tyrinėjimo tikslais, bet Lapinas sulaikė.

Aplankėm sakralinio meno parodą muziejuje, kuriame gali vaikščioti kur nori, kaip nori, tik tikriausiai ne kada nori, nes ne darbo metu gi užrakintas būna.

(- Jėzau, o mum būtina valgyti šitą beždžionėlę? - Taip.)

(Šv. Jurgis pasigailės šito kaklo traumą patyrusio drakoniuko ir jį eutanazuos.)

(Tyrinėjam muziejaus užkobarius. Ten Lapino ranka įsistvėrusi turėklo)

Sakralinio meno ekspozicijoje buvo labai juokingas daiktas - į judesius reaguojanti programa. Įeini į salę, pamatai, kad tave filmuoja. Imi maivytis (nes esi vienintelis parodos lankytojas, bet jei ir nebūtum...) ir staiga KAD IŠŠOKA DOMININKONAS ekrane šalia tavęs. Virtualus, ne tikras. Tikras būtų ne toks baisus.

(Lapinas džiaugiasi Domininkonu. Fone matosi paveikslas, kur keturi domininkonai bučiuoja ir laižo (?) Jėzaus žaizdas).

(Pakalbėjęs domininkonas dingsta. Kadangi kamera kabo ganėtinau aukštai, tai į ją žiūri iš padilbių. Kaip tikras nusidėjelis!)

(Komunalinė kelioninė. Kodėl ne kelioninė komunalija?)

(O čia nuotrauka jau iš Pilies ekspozicijos. Pati krūčiausia pypkė visuose Trakuose)
 
Va ir viskas. Dabar bėgu į darbą :p

(Cha cha! Dar ne viskas, apgavau! Dar viena nuotrauka. Lapino draugė mienishkai nufotografuota per gėrimo stikliuką. Kaip apsilankyti Trakuose ir neprisikimšti kibinų su sultiniu? ;D )

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą