Puslapiai

2012 m. sausio 25 d., trečiadienis

Apie hemorojų


Nors planavau rašyti apie pleiskanas, bet kažkaip po vienos nesenos savo facebook'o žinutės sumąsčiau parašyti apie hemorojų (apie pleiskanas parašysiu sekančiame medicininiame įraše).

Iš karto noriu pasakyti, jog nesu gydytoja (dar tik studentė :) ) , o tuo labiau proktologė (tai gydytojas gydantis tiesiąją žarną ir išangę), todėl toliau esanti informacija negali būti laikoma gydytoja konsultacija, jos pakaitalu, gydytojo nuomone ir panašiai. Visą tai turėtumėte vertinti atsargiai, pasiremdami savo galva ir lygindami su tuo, ką jau žinote (kaip ir bet kokią kitą informaciją rastą internete). Visuomet pirmiausiai klausykite savo gydytojo nurodymų ir patarimų.

Bet tikiuosi tai vis tiek bus nors truputį įdomu ir naudinga tiems, kurie šia liga serga, sirgo, turi sergantį draugą ar giminaitį. Ar tiesiog yra smalsūs.

Taigi, kas yra hemorojus?

Hemorojus - tai išangės (ir/ar tiesiosios žarnos) kaverninių kūnų išsiplėtimas ir nuslinkimas žemyn.
Kas tie kaverniniai kūnai ir kam jų reikia?

Kaverniniai kūnai yra tiesiosios žarnos pabaigoje - iš esmės tai po žarnos gleivine esantys veniniai rezginiai. Visi įsivaizduoja veną kaip vamzdelį, kuriuo teka kraujas, dabar įsivaizduokite tarsi į kamuoliuką susuktą vamzdelių tinkliuką - tai ir yra veninis "rezginys" :)
Veninių rezginių ir kitokių veninių struktūrų žmogaus kūne yra daug kur - jie yra skirti tam, kad esant reikalui kraujas galėtų greitai ir lengvai nutekėti, tais atvejais, kai staiga kraujo "padavimas" sustiprėja ir tais, kai apsunkėja jo nutekėjimas - pavyzdžiui kas nors spaudžia toliau esančią veną. O itin specializuoti venų dariniai atlieka ir kitas svarbias funkcijas: pavyzdžiui galvoje esanti veninių ančių sistema neleidžia taip lengvai kraujo pertekliui traiškyti smegenų (jie turi kietas sieneles), penyje esantis kaverninis kūnas leidžia vykti erekcijai (ten net ne rezginys, o tarsi "kempinė", sugerianti kraują :) ), na o tiesiosios žarnos gale esantys atlieka dar vieną labai naudingą dalyką - drauge su išoriniu ir vidiniu išangės raukais (sfinkteriais) palaiko užtvarą nuo išorės ir apsaugo nuo nevalingo išmatų pasišalinimo, kas itin aktualu mums, kaip stačiai vaikštantiems padarams.

Dažniausiai kaverniniai kūnai išangėje būna 3. Bet gali būti ir daugiau, gali būti ir mažiau. Gali būti keli dideli ir vienas ar keli mažiukai. Gamta nėra to itin griežtai "reglamentavus". 

Kai pajuntame norą tuštintis, arterinio kraujo pritekėjimas į šiuos kūnus suletėja ir/ar visai nutrūksta, juose esantis kraujas išteka lauk ir jie "subliūkšta" ir išmatų masė gali praslinkti.


(iliustracija iš čia)

Hmm.. gerai, atrodo supratau. Kažką. Tai kodėl jie turi didėti ir kodėl turi slinkti žemyn?

Hemorojinius mazgus neigiamai gali veikti dvi grupės priežasčių: tos, kurios neigiamai veikia visas kūno venas ir jų darinius, ir tos, kurios lokalizuojasi išskirtinai išangės srityje. 

Visas kūno venas, kaip ir kitas organizmo struktūras ir audinius veikia tokie dalykai kaip rūkymas ir prasta mityba, miego trūkumas, stresas ir t.t. Ką visi gerai žino, bet dažnai arba mano, kad tai yra išsigalvojimas, arba jog šių dalykų duodama "nauda" nusveria žalą. Ypač skaudu matyti, kai koks nors keturiasdešimtmetis skundžiasi erekcijos nusilpimu, rytiniais galvos skausmais, hemorojumi ir dar daugybe kitų skundų, ir mano, jog dėl jų yra kaltas "amžius", o metęs rūkyti ir po kelerių metų pasveikęs nuo visų šių ligų, vos ne verkia, kad jei nebūtų pradėjęs rūkyti dvidešimties, tai gražiausiais savo gyvenimo metais būtų galėjęs tikrai labiau mėgautis tikrais, o ne tariamais ar pakaitiniais gyvenimo malonumais.
Kalbėti apie hemorojų kaip amžiaus sukeltą ligą galima tik nuo 60-70 metų, kai natūralus organizmo jungiamojo audinio tamprumas yra tikrai kliniškai reikšmingai sumažėjęs. Jei žmogus turi gretutinių ligų - nuo 50, na, o nuo 30-40 m - štai čia ir pakliūna jau minėti rūkaliai, vakarėlių liūtai ir panš. Žinoma, galima rasti ir dvidešimtmečių sergančių hemorojumi ar net jaunesnių, bet jų yra nepalyginti mažiau.

Dažnai kaip hemorojaus priežastimi yra pateikiamas ilgas sėdėjimas ar sėdimas darbas. Deja, bet pats sėdėjimas ant kėdės hemorojiniams mazgams niekaip nekenkia ir jo bijoti nereikėtų. Toks įspūdis, apie sėdėjimo kenksmingumą kyla dėl to, jog daug sėdintys žmonės dažnai mažai juda, o tai silpnina viso organizmo širdies ir kraujagyslių sistemą. Arba jie jau turi hemorojų, o sėdint padidėja hemorojaus komplikacijų rizika - arba, jie jau turi net ir komplikuotą hemorojų, todėl jiems skauda sėdėti ir kiti, matytdami kaip toks žmogus vengia prisėsti, ar nešiojasi pagalvėję, padaro išvadą.
Sėdėjimas sustingusia poza, kenkia lygiai tiek pat, kiek stovėjimas sustingusia poza, gulėjimas ir panašiai, nes trikdo viso kūno veninio kraujo ir limfos apykaitą. Tad, net jei dirbate sėdimą darbą kokiam ofise, bet vis malatės tiek po ofisą, tiek kėdėje, tikrai didelės žalos savo venoms nedarote.
Kitas, tikrai pavojingas sėdėjimas - tai ilgas sėdėjimas tualete. Prisiminkite kaip sėdime ant unitazo sėdynės - mūsų svoris nuo viso užpakalio ploto perkeliamas tik ant sėdynės "žiedo", ir dėl to ten esantys audiniai daug labiau susispaudžia, o tuo pačiu ir juose esančios venos. Taip ilgai sėdint ilgainiui veniniai magai vėl prisipildo krauj, jei ilgai sėdima prieš tuštinimąsi - veninius mazgus tempia lauk slenkanti išmatų masė, jei ilgai sėdima po, veniniai mazgai persipildo kraujo iš vidaus ir tamposi jų sienelė - jie didėją. Taigi - jokių ipad'ų ir knygų pas nykštukus būti neturėtų :) Beje, toks sėdėjimas taip pat kenkia ir vyriškajai potencijai.

Dažniausiai hemorojaus priežastimi būna elementariausias vidurių užkietėjimas - juo sergantys žmonės ne tik praleidžia daugiau laiko ant unitazo sėdynės, bet ir tuštinasi kietomis išmatomis, kurios gali fiziškai traumuoti žarnos gleivinę, įskaitant ir mazgus, bei pačios stipriau stumia juos lauk. Moterims hemorojus dažnai pasireiškia nėštumo metu, nes be vidurių užkietėjimo, kuris irgi dažnai vargina moteris šiuo laikotarpiu, augantis vaisius sutrikdo veninio kraujo nutekėjimą. Kai kurios moterys skundžiasi dviem hemorojaus "epizodais" nėštumo metu - antrasis būna vėlyvais mėnesiais, kai vaisius jau didelis, bet niekaip negali paaiškinti pirmojo, būnančio praėjus vos kelioms savaitėms ar mėnesiaims nuo nėštumo pradžios - šis hemorojus kyla dėl nėštumo pradžioje padidėjusios estrogeno koncentracijos - šis moteriškas hormonas plečia visas venas ir veninius rezginius (fiziologinė šio plėtimo paskirtis dar nėra aiškiai žinoma). Tas pats ir alutį gertį mėgstantiems vyrams - nuo alaus didėja estrogenų, o ir pilvas auga :) ..



Neretai internete randu žmonių pasisakymų/nuomonės, kad hemorojų sukelia analiniai lytiniai santykiai, nors tokią nuomonę dažniausiai išsako žmonės, kurie nei patys yra juos bandę, nei kažką daugiau girdėję, o vien  matę porno filmuose (o dažniausiai kaip tai vyksta, grindžia tik savo vaizduote).
Per savo studijų laiką iš 3 gydytojų, gydančių tiesiąją žarną girdėjau jog tai (o taip pat ir su kitomis tiesiosios žarnos ligomis) neturi nieko bendo (vienas net labai juokėsi, kai paklausiau ir pats klausė iš kur tokią "durną mintį paroviau", ir tik iš 1, jog jo nuomone turi, bet visi jo pateikti pavyzdžiai-ligos istorijos buvo susijusios su smurtiniais aktais.

Ir nors tikrai nesiginčyčiau su tuo, jog nesaugių analinių lytinių santykių metu grėsmė užsikrėsti lytiniu keliu plintančiomis ligomis yra didesnė, bet visgi - juk net makšties plyšimai, iškritimai, pūliniai ir panašiai, dėl santykių su grubiais ir nepatikais partneriais nėra retenybė.
Man pačiai iš pradžių buvo gana sunku tą įsisamoninti, bet tada pagalvojau apie tai, kad žmogaus su užkietėjusiais viduriais tiesioji žarna visą laiką yra gana panašiame "būvyje", kaip analinio lytinio akto metu :)  Taigi, tikriausiai analiniai lytiniai santykiai tikrai didina riziką, bet palyginti su tuom, kaip tą riziką didina nuolatiniai tuštinimosi sutrikimai, rūkymas, knygų skaitymas ant unitazo ir panašiai, tai tampa pikto katino lyginimas su piktu tigru.
Visgi, jei kas šitą blogo įrašą skaitote ieškodami atsakymo tik į šį klausimą - jei jums kyla nors menkutis klausimas, kad tai gali jums ar jūsų partneriui pakenkti - nedarykite to (to sėkmingai nedaro 30-40% visų homoseksualių vyrų porų ir neatrodo, kad dėl to labai liūdėtų :) ), nes jausti kaltę už mylimo žmogaus sužalojimą tikriausiai yra 100 kartų baisiau, nei pačiam patirti tą sužalojimą. Na, o matyti kaip kitas jaučia kaltę, irgi ne pyragai...
Bet grįžtame prie temos.

Na. Ir kas iš to, jei jie dideli ir išlindę?

Iš esmės dažniausiai nieko. 

Galima būtų pasakyti, kad kiekvienas žmogus vaikšto su 0 laipsnio hemorojumi (nes tokius mazgus turi :) ) ir vargu ar rastum tokį, kuriam nors kartą gyvenime nebūtų buvęs I°  hemorojus - mazgai padidėja ir juos "užkliudo" slenkančios išmatos, tuomet jos nudreskia gleivinės gabalėlį ir ant išmatų pasirodo raudonas kraujo lašelis (arba toks matomas nusivalius išangę ant popieriaus). Daugumos žmonių hemoroidiniai mazgai yra visiškai neskausmingi ir taip nutikus žmogus nejaučia jokio diskomforto, skausmo ar ko nors panašaus. Išsigąsta, o kitą dieną jau pamiršta.


II° hemorojus laikomas tada, kai šie mazgai išlenda lauk tuštinantis, bet vėliau savaime sulenda patys atgal. Vėlgi, kadangi tai nėra skausmingas procesas, žmogus tą pastebi nebent jei staigiai po tuštinimosi valosi užpakalį arba jei jį stebi kitas žmogus. Na, būna ir taip. Iš esmės pusė žmonių virš 50 metų turi tokį hemorojų.

III° yra tuomet, kai mazgai išlenda lauk, bet juos galima sukišti atgal ranka.

O IV - kai jau net nebėra kaip sukišti - jie būna išlindę taip visą laiką. Atrodo maždaug taip.

Kaip jau minėjau, hemorojus pats nėra skausmingas. Daug žmonių vaikšto jį turėdami ir net nenutuokia. Kai kurie turi III-IV laipsnį ir, kadangi nei skauda, nei niežti, nei gyventi trukdo, tai net negalvoja eiti pas gydytojus. Kartais jį lydi keistas "nejaukumo", nenusakomo skausmo, "blogos nuojautos" ir panašūs pojūčiai.  Jie kyla ne todėl, kad būtų dirginami skausmo receptoriai, bet todėl, kad dėl persiduodančio tempimo netiesiogiai dirginamas žarną gaubiantis nervinis rezginys.

Tačiau visuomenėje vyrauja nuomonė, kad jei skauda ar raižo išangę, tai jau yra hemorojus.

Taip yra todėl, kad hemorojiniai mazgai yra ganėtiniai "švelni" struktūra ir jei valgote pistacijas su lukštais, tai tie lukštai lįsdami lauk gali lengvai juos įplėšti. Žinoma, dažniausiai užtenka mažiau skaidulų turinčio maisto (tuomet išmatos būna kietesnės), vidurių užkietėjimo ir panašiai, kad susižeistumėte hemorojinius mazgus ir sukeltumėte jų uždegimą (tuomet skauda) ar pačiame išangės gale esančia anodermą - tai keli centimetrai odos nuo išangės (į "vidinę" pusę), kuri yra skausminga. 

Šiais atvejais be skausmo iškyla ir kitokių nepatogumų - uždegimas gali plisti, kaip komplikacija formuotis pūliai, o kandangi užpakaliukas pas žmogų yra gana minkštas ir pilnas riebalinio audinio, kurį mikrobai itin mėgsta, tai gali susiformuoti ir gyvybei pavojingas pūlinys, ypač jei jis pratrūksta į pilvo ertmę (dažniausiai tokie pūliniai pratrūksta į tą pačią tiesiąją žarną (tuomet išmatose atsiranda pūlių), laukan (tada šalia išangės atsiranda pūliuojanti žaizda) arba į makštį (tuomet iš makšties ima tekėti pūliai)). Šie pūliniai turi bjaurią savybę - nesvarbu ar jie kyla iš hemoroidinių mazgų, žarnos gleivinės liaukučių ar kitų struktūrų, jie gyja lėtai, skausmingai, dažnai reikia chirurginės intervencijos.
Kita komplikacija yra hemoroidinių kūnų trombozė - dėl suspaudimo juose susilaiko kraujas, o jei dar toks kūnelis kiek patraiškomos, tai tam kraujui "susišviečia", kad jis yra išorėje ir jis elementariausiai sukreša. Tuomet, dažniausiai vienas hemoroidinis mazgas staiga ima skaudėti, iš pradžių pamėlsta, vėliau pajuoduoja. Šičia pavojus slypi tame, jog tokie krešuliai gali lengvai iš ten atsikabinti ir būti nunešti į plaučius, kur sukelti plaučių infarktą, o jei skilveliuose turite pertvaros defektą ar neužsidariusią ovaliąją angą (kai kurių mokslininkų duomenimis tokią mažulytę, šiaip įtakos širdies darbui nedarančią turi ~40% žmonių), tai krešulys gali nukeliauti praktiškai bet kur - net sukelti infarktą ar insultą.


Čia svarbu paminėti, jog nereikia turėti hemorojaus, kad kiltų dvi pastarosios komplikacijos. Užtenka ir pačių hemorojinių mazgų - kartais netikėtas tokio mazgo uždegimas žmogui būna skausmingesnis ne tiek fiziškai, kiek psichologiškai. Tiesiog hemorojaus turėjimas galimybę susirgti šioms dviem komplikacijom taip padidina, kad tikriausiai būtent dėl to liaudyje jos imamos tapatinti su pačiu hemorojumi.

O siaube! Noriu juos išsipjauti!



Kaip jau minėjau patys hemoroidiniai mazgai yra neskausmingi, todėl pjautis juos vien "iš idėjos" yra nelabai protinga vien dėl to, jog nėra tokios operacijos kuri būtų 100% saugi ir be galimų komplikacijų.

Hemoroidiniai mazgai šalinami tik tais atvejais kai yra III-IV laipsnio hemorojus ir kai jis žmogaus gyvenimui trukdo, arba kai labai dažnai kartojasi komplikacijos ir tiesiog būtų saugiau juos išpjauti, nei palikti. Taip pat tuomet, kai organizmas pripranta prie vaistų ir šie nebepadeda.

I-II laipsnio hemorojus gydomas pirmiausiai daug skaidulų turinčia dieta - minkštesnės ir didesnės masės išmatos mažiau traumuoja žarnų gleivinę, o taip pat labiau skatina jos motoriką, dėl to žarnos labiau juda, "treniruojasi" ir geriau apsirūpina krauju, dėl to geriau ir lengviau gyja, net jei ir suvalgote kokį pistacijos lukštą :)
Antra - skatinama gerti daugiau vandens. Vandens perteklius tiesiogiai išmatų neskystina, bet jo trūkumas jas kietina (organizmas bando pasisaugoti nuo vandens netekimo visais jam įmanomais būdais), o antra , tai užtikrina pakankamą gleivių gamybą žarnose - daugiau gleivių, geresnis išmatų masės slydimas.
Trečia - paprasčiausi pasivaikščiojimai yra tiesiog gėris sergant hemorojumi, ypač žemo laipsnio. Nereikia lieti prakaito sporto salėje ar ant treniruoklių, užtenka tiesiog 20-30 min per dieną neskubant paslampinėti ir pasidžiaugti aplinka.
Ketvirta - tai įvairūs tarpvietės raumenų stiprinimo pratimai - pvz.: sąmoningai keliolika kartų sutraukti išangės raumenis, po to vėl atpalaiduoti ir panašiai. Dauguma vyrų juos gerai žino, kaip būdą pagerinti lytinę funkciją, o moterys, kaip būdą sumažinti artėjančio gimdymo skausmus ar įvairių plyšimų ir iškritimų riziką, bet šie pratimai yra visiškai nekenksmingi ir net jei nesiruošiate artimiausiais metais gimdyti ar nesiskudžiate erekcijos sutrikimais - jie stiprina visus tarpvietės raumenis ir gerina jų kraujotaką.
Penkta - teisinga tuštinimosi padėtis (ne susigūžus ir panašiai), ir vengimas sėdėti ant unitazo, kai tai nebūtina :)


Esant hemorojaus komplikacijoms dažniausias gydymas yra vietinis ir medikamentinis - tai įvairūs nuskausminamieji, priešuždegiminiai, riebalinės klizmutės, gulėjimas šiltoje vonioje, ir panašūs dalykai, kurie švelnina simptomus tol, kol organizmas pats išgyja. Kadangi labai dažnai skauda ne tiek, kiek dėl pačio uždegimo, bet dėl baimės ir psichologinio diskomformto - labai efektyvūs visokie placebo preparatai - jie nuramina "nervus", o ramus žmogus visada gyja greičiau ir lengviau. Visuomet reiktų atsargiai vertinti liaudiškus metodus - nors dauguma jų yra tas pats placebo, bet kiti tikrai veikia, o kas bjauriausia, kad prie to veikimo organizmas dažniau prisitaiko daug dažniau nei prie medikamentų iš vaistinės :( ...
Hemorojus turi savybę progresuoti - tai yra, jei turi I laipsnio hemorojų, didelė tikimybė kad turėsi ir antro. Tik nežinia ar po metų ar po penkiasdešimties. Antra, pamenate, pradžioje minėjau mažus hemorojinius rezginiukus? Tai va, pašalinus didelius, organizmas išaugina į didelius tuos mažiukus ir žmogus gali VĖL sirgti hemorojumi.

Nuėjau. Apžiūrėjo. Pasakė, kad hemorojus. Priskyrė visokių tepalų, ir dar liepė pasidaryti kažkokius tyrimus. Nenoriu. Ar būtina? Gi jau žino, kad man hemorojus!

Dauguma gydytojų apžiūrėdami ligonį, visuomet įtaria labiausiai tikėtiną ligą, bet niekada neatmeta pavojingiausios. Šiuo atveju - tai kolorektalinio vėžio.
Taigi tam tyrimai ir yra reikalingi, kad:
a) nustatyti ar diagnozė tikrai yra tesinga, nes simptomai gali būti panašūs į kitų ligų;
b) nustatyti ar jūs nesergate ir tuo ir tuo vienu metu - simptomai gali "persidengti";

c) nustatyti ar jūs nerergate ir tuo ir tuo, kai vėžys yra labai ankstyvoje stadijoje ir iš viso dar jokių simptomų  jums dar nesukelia. Gi jau atėjote iki kabineto, kodėl gi jūsų neištyrus dėl tokios baisios ir ganėtinai dažnos ligos (šis vėžys yra 2-3 vietoje pagal paplitimą iš visų vėžių).

Gerai, aš sergu hemorojumi. Man jau nusibodo kankintis su tom žvakutėm. Kaip vyksta operacija?

Hemorojaus operacijos yra greitos ir dažniausiai neskausmingos. Dažniausiai kitą dieną žmogus jau jaučiasi puikiai ir nori grįžti darban ar prie įprastinės veiklos, bet visgi dauguma gydytojų rekomenduoja 2-3 dienas pailsėti, kad kiek apgytų žaizdelės ir žmogus atsigautų nuo emocinio-psichologinio streso ir diskomforto.

Operuojama dažniausiai labai paprastai - išorėje ar viduje esantys mazgai gali būti tiesiog išpjauti skalpeliu ir likusios žaizdos paliktos užgyti ( dažnai net nesiuvama, kai mazgai nėra labai dideli), jie gali būti sunaikinti lazeriu, skystu azotu ar kitokiais "nuodais". Dar prieš 2000 m. žmonės jau mokėjo tokius mazgus šalinti perrišdami vilnoniu siūlu ir kas kiek laiko vis labiau sutraukdami siūlą "numarinti" mazgą, kad jis pats sudžiūtų ir nukristų - šis metodas, kaip labai pigus, greitas ir neskausmignas, taikomas ir šiandien, naudojant spec. gumytes uždedančius prietaisus ir panašius įrankius.


Kadangi mazgai tįsdami žemyn tempia ir pačią žarnos gleivinę, tai labai geras mazgų šalinimo būdas yra su spec. aparatu, kurį įkišus į žarną gali būti išpjauta virš mazgų esanti gleivinės juosta, ir susidaręs defektas užsiūtas (taip pasikelia mazgai ir grįžta vidun), arba net išpjauta su visais padidėjusias ir galimai didėti galinčiais mazgais ar "ataugti" galinčiomis užuomazgomis. Šie du būdai brangesni, bet žymiai rečiau ar iš vis nebebūna hemorojaus recidyvų.

Taigi, pasirinkimo yra į valias. Taip pat, kadangi yra daugybė-galybė operacijos būdų, tai reiškia, kad nė vienas nėra 100% veiksmingas ir pats geriausias.
Iš visų, kurie kreipiasi į gydytojus dėl hemorojaus tik apie dešimtadaliui gydytojai siūlo operuotis, nes, kaip suprantate, kiekviena operacija turi savo riziką ir ją siūlo tik tada, kai mato, jog hemorojaus komplikacijų rizika yra didesnė, nei operacijos. Bet, kiekvienas pacientas turi teisę nuspręsti ar tas hemorojus jam tikrai trukto taip, kaip teigia gydytojas ir nuspręsti operacijos atsisakyti, arba manyti, kad visgi sukeliamas diskomfortas yra nepalyginamai didesnis su rizika ir operacijos reikalauti (tik šiuo atveju reikia gydytojui argumentuoti, kodėl būtent manote, jog operacijos reikia, o ne todėl, kad kaimynas Petras pasidarė ir gavo 2 laisvadienius ar jums kažkas sakė, kad jums to reikia).



Ligos, kurias žmonės dažnai maišo su hemorojumi:


1) Tiesiosios žarnos iškritimas - jo metu atrodo, kad žarnos galas yra išlindęs laukan (taip ir yra). Tai - rimtesnė liga nei hemorojus, ir reikalauja kiek rimtesnių operacijų (jų metu tenka "pakelti" ne vien žarnos gleivinę, bet pačią žarną, ją trumpinant ar prisiūnant pilve prie mažojo dubens struktūrų (dažniausiai prie kryžkaulio vidinės pusės). 
Per tokią žarną žymiai lengviau "gauti" infekciją, trombozę ir kitas komplikacijas.
2) Tiesiosios žarnos įplėšos - tai gleivinės įtrūkimai, kurie dažnai būna labai skausmingi. Dažniausiai atsiranda lyg iš giedro dangaus, bet taip pat ir dingsta. Gali supūliuoti, netgi formuotis proktitas ar net anorektalinės fistulės - tada reikia medikų pagalbos.
3) Papilomos ar kandilomos - jos gali augti "ten", kaip ir bet kur kitur organizme. Jas yra verta išsitirti, nes gali būti, kad jos turi tikimybę suvežėti, arba, jog tai gali būti II sifilio stadijos pasireiškimas.
4) Gėrybiniai ir piktybiniai augliai.
5) Krono liga - jos metu gana dažnai skauda išangę, iš jos pakraujuoja. Apie šią ligą ypač reikia pagalvoti, jei tariamas hemorojaus pacientas yra jauno amžiaus - tai ne tik galimai labiau tikėtina liga, nei homorojus, bet ir pavojinga mažajam žmogui dėl to, kad gali sukelti virškinimo sutrikimus ir sulėtinti fizinį ir protinį vystymąsi :(


Tikriausiai sąrašą būtų galima tęsti ir tęsti, kaip ir rašyti apie patį hemorojų.

Pabaigai - visuomet geriau nueiti pas gydytoją ir išsitirti, jei kyla bet kokių įtarimų, jog kažkas negerai su išange ar su virškinamuoju traktu (ar bendrai su bet kuria kita organizmo dalimi) - pati esu skaičiusi tikrų ligos istorijų iš Lietuvos, kai storosios žarnos vėžys buvo įtartas (vėliau diagnozuotas ir sėkimingai išgydytas labai ankstyvose stadijose) dėl vienintelio simptomo - pvz.: išnykusio pasitenkinimo jausmo po tuštinimosi, padažnėjusio tuštinimosi (konkrečiam atvejį, tai buvo pasidaręs kas 2 dieną, nors žmogus prieš tai teigia >40m. tuštinęsis kasdien, nesvarbu kas), ar kelių kraujo lašelių išmatose.

PS - apsikirpau. Sekantis įrašas bus įvadinė blevyzga piešimo pamokėlėms :)



312 komentarų:

  1. Gal skype turi? Patartum ar man jau reikia apipjaustymo ar užteks prideginti.

    AtsakytiPanaikinti
  2. :O Daug vyresnė ir rimtesnė atrodai su tokia plaukuosena... Keista.

    AtsakytiPanaikinti
  3. O į klausimą, ar tikrai žmogus yra vienintelis gyvūnas, sergantis hemorojumi, taip ir neatsakyta :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Praeivi, kaip suprantu vėl trolini - mano skype galima pamatyti blogo viršuje, kairėje pusėje.
    Fryda, na.. dėkui :)
    Aziuoliuk, o, tikrai, taip ir jaučiau, kad kažką pamiršau - iš tiesų, kiek ieškojau internete, panašu, jog žmogus tikrai yra vienintelis gyvūnas, galintis sirgti hemorojumi (nors man pačiai atrodo, kad žmogbedžiones irgi turėtų kamuoti panašios bėdos), tačiau kitus gyvūnus gali taip pat, kaip ir žmogų gali kamuoti žarnos iškritimas, įplėšos ar proktitas, o taip pat ir šalia esančių įvairių liaukų, skirtų teritorijos žymėjimui uždegimai :(

    Ačiū visiems už komentarus! :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Encorca, pala, neskubink manęs - renkuosi HD internetinę kamerą, kad neapsišautumėm su diagnoze.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Gražiai atrodai :) sveika įstojus į raudonplaukių draugiją ;)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Labadiena. Aš biškį ne į temą gal galit pabalsuoti uz DAINIŲ RUTKAUSKĄ www.vunderkindai.lt ? (AČIŪ) :DD

    AtsakytiPanaikinti
  8. Labai įdomiai parašytas straipsnis. O kiek dar sužinojau! Ačiū

    AtsakytiPanaikinti
  9. sveiki,kokios gali but komplikacijos po operacijos?jei praejus savaitei po operacijos negaliu issitustint,skauda ir daznai kraujuoja bandant tustintis...ka reiktu daryt kad greiciau viska uzsigydit ir galetu pakilt nuo lovos...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Turėtumėte kreiptis į Jus operavusį gydytoją (arba Jus prižiūrintį), jis geriausiai ir greičiausiai Jums padės.

      Panaikinti
  10. sveiki.as 5 dienos po operacijos.zaizdeles slapiuoja su kraujo priemaisa,tustinuos keleta kartu perdiena po truputi,bet skausmas....ar tai normalu nes informacija ligonineje gan sykstoka.dabar galvoju gal geriau buciau buvusi su savo hemorojumi negu dabar su nepakeliamu skausmu.

    AtsakytiPanaikinti
  11. na stai panarsiusi internete radau,kad daugumoje po sios operacijos lydi pasekmes daznas skausmingas tustinimasis duju nelaikymas,o sveikimas apie puse metu.TAI KAZKAS S I A U B I N G O.Gydytojas to neminejo.ENORCAjei gali atsakyk.siandien as jau 6d.po operacijos

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Turėtumėte kreiptis į savo gydytoją - galbūt jums prasidėjo pooperacinės komplikacijos.
      Taip, Jūsų minėtas dažnas tuštinimasis ir dujų nelaikymas yra kaip operacijos pasekmė - juk pašalinamos struktūros, kurios sulaiko nuo dujų pasišalinimo, o gyjant visuomet audiniai yra labiau jautrūs ir dėl to norima dažniau tuštintis.
      Tas "pusė metų" reiškia, kad maždaug per pusmetį tuštinimosi režimas turi grįžti į prieš tai buvusį dažnumą - greičiausiai taisomasi pradžioje, vėliau lėčiau, kai kuriems jau po poros savaičių viskas gerai, kitiems po kelių mėnesių. Tam tikras laiko tarpas duodamas tam, kad užtrukus ilgiau jau reikėtų galvoti apie kitas, nei natūralaus gijimo priežastis.

      Linkiu sėkmės ir greitai pasveikti.

      Panaikinti
  12. Sveiki.Ačiū Tau ENORCA už palinkėjimus ir konsultaciją.Tikiu būsi gera savo srities gydytoja,žinoma to ir linkiu Tau.O aš galiu pasidžiaugti,kad šiandieną dar nevartojau nuskausminamųjų nors jau beveik 11 val ryto.Šiaip jei be vaistu tai tualeto lankymas tikras košmaras,o šiandiena kol kas 'nusispjaunu'aplankiau wc ir galiu tvert be vaistų.Dar kartą ačiū Tau ir didelės sėkmės.

    AtsakytiPanaikinti
  13. Sveiki, mane kankina didelis niezulys, skausmas jauciamas tik vos vos, tustinimosi metu jauciu deginima, ar jau reikalinga operacija?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Turėtumėte kreiptis į gydytoją - jis įvertins operacijos galimybę ar būtinumą ir pasitars su Jumis.

      Panaikinti
  14. Gerb. Enorka,

    Griebiuosi kaip skęstantis šiaudo. Kankinuosi jau 10 mėn. Kreipiausi jau į tris proktologus, buvo atliktas kolonoskopinis tyrimas, konsultavausi su urologu, padaryta kryžkaulio rentgeno nuotrauka. Niekas neranda ligos.

    SIMPTOMAI:
    Deginimas ir peršėjimas išangėje. Po nakties miego, skausmo beveik nėra. Atsikėlus peršėjimas po truputį stiprėja. Tuštinantis nėra skausminga, bet išangė jautri, šiek tiek perši, einant išmatoms. Nei kraujo, nei pūlių ar gleivių per visą tą laiką nėra buvę.
    Po pasituštinimo peršėjimas po truputį stiprėja ir iki vidurdienio tampa stiprus, deginantis. Atrodo, kad viduje yra lyg ir kažkoks karštas, spaudžiantis, veržiantis daiktas. Ypatingai degina sėdint. Tada norisi dažniau šlapintis, nors būna tik kokie 50g.

    LIGOS EIGA:
    Tik susirgęs bandžiau gydytis pats. Maniau, vėl hemorojus. Naudojau žvakutes ir tepalus Posterisan, Proctoglivenol. Deja, nepadėjo. Kreipiausi į proktologą B. Jis pakeitė žvakutes į Doloproct, patarė daryti 50g ramunėlių klizmutes nakčiai. Deja, po ilgesnio laiko nuo žvakučių dar pablogėjo. Jausmas buvo toks, lyg viduje kas badytų su karštom adatom. Tuomet nutraukiau visas žvakutes ir... pats baisiausias deginimas šiek tiek atsitraukė. Gyd. B. nukreipė pas savo kolegą, gyd. Š.

    Gyd. Š. paskyrė pasidaryti kolonoskopiją, kryžkaulio nuotrauką ir apsilankyti pas urologą. Kolonoskopijos išvada – žarna sveika - nei kolito, nei vėžio. Urologas nustatė, kad prostata ne padidėjusi, PSA – 0,862, t.y., norma. Šlapimo liekanos nėra, todėl jo nuomone, prostata niekuo dėta. Vėl pas gyd. Š. Tačiau jis jokio kabliuko nerado ir nukreipė pas prof. T. Kaune.
    Atvykstu į Kauną. Prof. T. nieko baisaus nemato. Skausmą, pasak jo, gali sukelti stuburo problemos. Gydymas – šiltos vonelės. Po trijų savaičių – jokių rezultatų. Vėl į Kauną. Prof. T. nuomonė ta pati, - greičiausiai stuburo problema. Gydymas – pašildyti nugarą kryžkaulio srityje ir gerti Diclac, po 0,025 x 3d. Geriant vaistus antrą ir trečią dieną buvo šioks toks pagerėjimas. Tačiau ketvirtą dieną ėmė žiauriai skaudėti skrandį. Trumpas išangės pagerėjimas irgi baigėsi. Diclac teko nutraukti. Deginimas išangėje dar labiau sustiprėjo. Teko dvi savaites gydyti ir skrandį, ir kęsti didesnes išangės kančias. Šildžiau kryžkaulį, dariau pratimus stuburui gulint – nieko.

    LIGOS ISTORIJA:
    Gal būt problemos ištakos yra iš anksčiau. Prieš 12 m. buvo atlika hemorojaus operacija. Buvo pašalinti du mazgai. Vienas išorėje (dešinėje), kitas šiek tiek daugiau viduje (kairėje). Operacijos metu blogai išsivalė žarnynas. Chirurgas kitą dieną apžiūros metu sakė, kad vargo, nes „menkas malonumas einant srutoms operuoti“. Tą pirmąją vizitaciją jis ištraukė tamponą (paprastai jis turi likti išangėje kelias dienas), ir pasakė: „dabar jau yra kaip yra... tegul žaizda pati valosi“. Po 5 dienų išrašė namo. Prisimenu, dar po mėnesio buvo skausminga tuštintis, bet paskui po truputį sugijau.

    Po operacijos jaučiausi geriau, negu prieš ją, tačiau per kokius 2-3 cm išangės viduje dešinėje pusėje atsirado tas keistas peršėjimas. Bet tai nebuvo toks stiprus deginimas ir gyventi per daug netrukdė. Blogiau būdavo, kai būdavo liuosesni viduriai. Be to didesnį peršėjimą išprovakuodavo ir ilgesnis sėdėjimas. Ypač budavo sunku keliauti ilgas keliones autobusu, kai tekdavo sėdėti visą dieną, ar net dvi dienas praleisti autobuse. Tada peršėjimas iš dešinės pusės išplisdavo po visą išangę. Atrodo, kad išangės žarna visa sutinusi, išburkusi, dega ir perši. Viskas panašiai, kaip yra dabar. Tačiau, vos tik kelionė baigdavosi ir nebereikėdavo sėdėti, gaisras išangėje užgesdavo tą pačią dieną. Tačiau dabar jau 10 mėn. neturėjau nė dienos be skausmo. Užmigti galiu tik su migdomaisiais. Vienintelis teigiamas dalykas yra tas, kad mirtis dabar jau nebeatrodo tokia baisi...
    Gal kas nors susidūrėte su panašia istorija? Praradau viltį kažką sužinoti iš gydytojų, nes aš jiems jau nebeįdomus. Jie jau konstatavo, kad tai nei hemorojus, nei proktitas, nei kolitas, nei išangės įplaiša, nei krono liga, nei polipai, nei vėžys. Ir nupjauti jie man nieko negali.

    Pagarbiai,
    Ligonis

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Surasete visus mano simptomus, esu moteris 45 metu. Kol kas pas proktologa nebuvau, kenciu ir bijau. Nors echoskopija visu vidaus organu pasidariau (nieko nerado). As galvoju, kad gali buti nuo stuburo, nes su stuburu turiu nedideliu, bet pastoviu problemu. Dar esu skaiciusi apie tai, kad hormonai itakoja kraujo pripludima i dubens organus (lyg del estrogeno) kas gali itakoti tokia savijauta, bet gal cia tik moterims...

      Panaikinti
  15. Laba diena,
    Deja, bet nemačiusiu Jūsų asmeniškai nieko pasakyti negaliu. Taip pat, nebūdama atitinkamų sričių specialiste, negalėčiau Jūsų konsultuoti geriau, nei jie.
    Ne visada kūniškus skausmus sukelia kūno problemos, kartais jomis pasireiškia mūsų neišsakytos mintys ir jausmai ir skauda, miegoti neduoda būtent jos, tik, kadangi negalite suvokti ir pasireiškia per skaudžiasias Jums asmeniškai/fiziškai vietas. Tai jokiu būdu nereiškia, kad Jūs išsigalvojate, ar kad tas skausmas kažkoks "netikras", bet nė vienas gydytojas neras jos objektyvios priežasties. Pamėginkite daugiau laiko skirti savo reikmėms ir pabandykite realizuoti mintis, užsiimkite sielą turtinančiais užsiėmimais - pvz.: pradėkite tapyti. Jeigu būna tokių epizodų, kai neskauda, pastebėkite juos ir atkreipkite dėmesį ką darote/apie ką galvoje kai neskauda.

    AtsakytiPanaikinti
  16. Sveiki, aciu uz puiku informatyvu straipsni.
    As kreipsiuosi i proktologa, bet stai kas mane domina. Ar hemorojus kenkia erekcijai? Arba padaryta operacija hemorojui salinti turi ytakos yriskumui?
    Pavyzdziui mano simptomai tai : susiaurejusi isange ir sunkiau tustintis.

    Aciu

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pats hemorojus erekcijai tiesiogiai nekenkia (nors išangės susiaurėjimas (tik nelabai supratau ką turėjote omenyje tą sakydamas) ir apsunkėjęs tuštinimasis yra daugiau vidurių užkietėjimo, o ne hemorojaus simptomai)
      Tačiau - erekcijai gali kenkti tos pačios priežastys dėl kurių tas hemorojus išsivystė ar paūmėjo (pvz.: rūkymas, kuris blogina kraujagyslių sienelių būklę ir audinių elastingumą), tausojanti operacija pakenkti tikrai neturėtų.

      Kitas dalykas yra psichologinis aspektas - jeigu hemorojus ar jo operacija jums sukelia stresą ir diskomfortą, žinoma, jog erekcija gali sutrikti, lygiai taip pat, kaip ir nuo bet kurio kito šaltinio streso.

      Panaikinti
    2. Aciu. Na as nerukantis ir alkoholio nevarojantis 30-ties neturintis vyras. Ir tai yra na toks dalykas, kur informacijos nerasdavau internete apie hemorojaus ir erekcijos tarpusavio rysi. Rytoj lankysiuosi pas proktologa, tat jis pasakys isekzaminaves mane. Na o pats susiaurejimas tai turejau omenyje taip : kazkada pries sesis metus man buvo labai labai uzkieteje viduriai. tat teko pasitutinti su didziulemis pastangomis. Ir as jauciau kaip man ypliso isangeje, nes ant popieriaus pasimate kraujas. Taciau po to karto jokio diskomforto nejauciau. Visus sesis metus iki siu metu nieko nejauciau. Na ir pries puse metu pastebejau kad uzpakalyje kazkas auga. Tuo pat metu patyiau ir trauma kojos kuri man neleido sportuoti iki pat dabar. Taigi pries penkis menesius kreipiausi pas daktara ir jis pasake kad man isoreje yra toks mazgelis ir ji apgydysiu su "lidoposterin" tepalu. Taciau kai jo susileisdavau, iskarto mane varydavo tustintis. Tat teko gydytis paiam - "hemorol" ir "procto glyvenol". kazkiek padejo. Bet. Dabar jauciu kaip aplinkui isanges yra toks mazgelis ir kai jy stipriau paspaudziu tai iskarto toks nedidelis skausmas. Bet kai atsigulu y lova, arba po ilgesnio pasivaiksciojimo tai man jauciasi maudimas. Tustinantis nieko nejauciu. Bet viduriai uzkieteja daznai, nors mano valgio racionas tai geras, sveikas ganetinai.
      Taciau pastebejau jog viskas prasidejo butent nuo patirtos traumos ir nuo nesportavimo. Kraujas tiesiog sustinges ir tiek. Manau.

      Tai va. Tai sakote erekcijai neturetu kenkti ar ne? Nes as buvau ir proktologo klauses, tai jis ydomiai atsake : neturetu kenkti.Hmmmm

      Panaikinti
    3. Tikiuosi gydytojas konsultacijos metu atsakys į visus jūsų klausimus :)

      Panaikinti
    4. Del hemorojaus itakos erekcijai, - tikrai jokios itakos nera. Nei del hemorojaus, nei del hemorojaus operacijos. O sioki toki isanges susiaurejima po operacijos pajutau ir as.

      Del gydymo, tai ant saves pastebejau, kad pagrindinis dalykas, tai sekti, kad nebutu uzkieteje viduriai ir butinai reguliariai, kiekviena diena tustinis. Kad butu minksti viduriai reikia valgyti daugiau kosiu (avizine, perliniu kruopu, grikiu ir kt.), darzoviu. Ir JOKIO ASTRAUS MAISTO!! Jokiu saslyku, astriu picu ar pan.!! Apie alkoholi jau nekalbu. Bet to LABAI SVARBU gerti daug VANDENS. Tiesiog specialiai, net jei nesinori, isgerti papildomai 4-5 puodelius vandens tarp valgiu. Pats vanduo sudo (atsiprasau) neatskiedzia, bet sumazina dregemes issiurbima per storaja zarna ir viduriai buna pastebimai liuosesni. Jei viduriai bus kieti, hemorojus nepraeis ilgai ir kiekviena kita karta ligos eiga bus sunkesne.
      Kitas svarbus dalykas yra - IDELAI SVARA. Po kiekvieno tustinimosi butina svariai nuprausti uzpakali. Taciau muilo naudoti negalima!

      Panaikinti
  17. Labas :-)
    Norejau paklausti, man nustate II laipsnio hemoroju. Sake susireguliuoti mytyba ir tiek. Bet va ydomu, o proktologas tikrindamas ten viska negalu uznesti kokios infekcijos, bakterijos ant prostatos?

    Aciu uz atsakyma

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gydytojai dirba su steriliomis vienkartinėmis pirštinėmis ir itin saugosi, kad niekam jokių bakterijų ar virusų niekur "neužneštų", todėl to baimintis nereikėtų :)Jeigu neramu, turite visas teises paklausti gydančio gydytojo apie kiekvieną procedūrą ir galimas jos komplikacijas. Tikiuosi atsakiau į klausimą.

      Panaikinti
    2. Atsakete, aciu jums.

      Panaikinti
    3. Per tiesiaja zarna infekcijos perdavimas prostatai negresia.

      Panaikinti
  18. Turiu tokia problemėlę jau metus laiko, gal ką patarsite? Išangė šlapiuoja, prakaituoja ir iš išangės pastoviai sklinda išmatų smarvė.Nebežinau nei kur kreiptis, nei ką daryti, šiuo metu esu Anglijoje. Iš aplinkinių žmonių susilaukiu daug kritikos dėl to esamo kvapo.Nors po kiekvieno tuštinimosi stengiuosi išangę nusiplauti, bet jį ir vėl netrukus pradeda šlapiuoti ir prakaituoti ir vėl atsiranda baisi išmatų smarvė. Buvau pas gydytojus per tuos metus gal dešimt kartu. Darė žarnyno kolonoskopija, sakė viskas tvarkoj. Paskui mane nukreipė pas Proktologą, šis apžiūrėjęs sako kol kas jokio gydymo neskirsiu ir nukreipsiu pas gastroenterologą. Nueinu pas gastroenterologą papasakoju kas man yra ,o šis atšauna aš ne proktologas ir vėl išeinu nieko nepešęs tik sugaištas ir pralauktas ilgas laiko tarpas. Siuntineja viens nuo kito bet nieko nepasako ir jokio gydymo neskiria, galiausiai pareiškia tu prisigalvoji, nors prieš tai pasvaičiojo, gal tai gali buti išskyros dėl hemorojaus ir tt. kaip iš kavos tirščių pabūrė.Galiausiai pratrūkau iš nevilties tai išrašė raminančių pagert nuo streso Amtriptylline. Neapsikentęs nuėjau į vaistine ir nusipirkau žvakučių nuo hemarojaus Anusol, sakau, gal jos padės.Deja ir jos nepadeda yra tas išmatų smarvė ,o įšangė ir toliau šlapiuoja, prakaituoja ir pastoviai išangė išsitepusi išmatom, nors kiekviena kart nusivalau ir apsiplaunu. Daugiau kaip pusmeti turėjau vidurių užkietėjimą, vėliau tuštinantis atsirado skausmas, kaip suprantu, įplyšo išangė ir niežėdavo.Vėliau po tuštinimosi iškrisdavo, kaip suprantu hemorojaus mazgas ir vienas mazga jausdavau iš vidaus, kaip gumbas iššokdavo, vėliau sugriždavo i savo vietas. Buvo pora savaičių iššokes skausmingas mazgas iš išangės pupos dydžio(gal tromboze išangėje)gal mano venos labai jautrios nes prieš tai esu turėjes išsiplėtusiu venų operacija pilvo kaires puses srityje) vėliau savaimė dingo be gydymo ar subliuško. Bet vėliau atsirado žudantis mane ir aplinkinius išmatų dvoko smarvė ir įšangės šlapiavimas ,prakaitavimas ir nebežinau, kaip su tuo kovoti. Prašau patarimo ir pagalbos labai jau nemaloni situacija.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Deja, bet tikrai negalėsiu padėti Jums komentaru. Geriausią patarimą kurį galėčiau duoti būtų nebent kreiptis į kitus medikus - galbūt kitoje gydymo įstaigoje. Kaip suprantu esate emigravęs, deja, bet užsienyje dažniausiai kokybiškos medicininės paslaugos kainuoja daug brangiau nei LT, nors iš pradžių emigravus gali pasirodyti ir kitaip. Pamėginkite rasti žmonių turėjusių panašių problemų ir paklauskite pas kokius gydytojus jie buvo - nors gydytojai yra specializavęsi, bet net ir specializacijose yra dar mažesnės neoficialios "specializacijos" kažkokia konkrečia viena liga ar simptomų grupe.

      Panaikinti
    2. Gal tai tiesiog nuo ilgo laiko viduriu uzkietejimo isanges raumuo nelaiko ismatu ir isange slapiuoja pastoviai sutepta ismatomis ir dvokia ismatomis tuo paciu, kiek besivalytum isange vis tiek ant tualetinio popieriaus yra ismatu. Galbut tai isanges sfinkserio nelaikymas?

      Panaikinti
    3. Galbūt, pavyko šią bėdą kažkaip išspręsti? Nes pas mane labai panaši situacija ir gydytojai taip pat aiškina, kad gal "tik taip atrodo" ir jokio kvapo nėra ir pan. ir jokio rezultato nepavyksta gauti jau pora metų

      Panaikinti
    4. man ta pati situacija, uzsienio forumu kruva perskaiciau - tas pats sudas - tie sundaktariai nezino kaip gydyt, tai pradeda skiest visokius lempinius atsakymus kaip pastebejau ir Juste - kol dalykai paprasti ir akivaizdus (po tiek perskaitytos medziagos as galiu patart ne maziau uz gydytoja) tai jie patarineja, bet kai reikalas rimtesnis - tie sundaktariai nezino ka daryt tai prasideda smegenu ir kisenes plovimas... Juste jau matau irgi gydytoju klano politika veda - "nepaziurejus nezinau, lietuvoj geriau, gal bandykit piest!!??.) -

      Panaikinti
  19. Pas mane pagal aprasyta straipsni buvo II ir IV stadijos hemorojus vienu metu. IV-os todel, kad iskritimas budavo pilnas (panasiai kaip straipsnio nuotraukoje, tik daugiau to "gerio" islisdavo)) ir priklausomai nuo tustinimosi kartu per ta diena jis, iskritimas, siekdavo nuo 0.5cm iki 1cm (kartais ir daugiau); o II stadijos todel, kad tas iskritimas keliolikos valandu eigoje vel sulisdavo atgal.
    Taciau tokia situacija trukde patogiai gyventi, nes po kiekvieno "tualeto" man butinai reikedavo pasedeti karstoje vonioje: kad sumazinti atsiradusi skausma, kad viskas ten suminkstetu ir greiciau atgal sulistu ir galiausiai del higienos - tik vandeniu galima svariai nusiprausti ar "nusivalyti" ta vieta.
    Man reikejo operacijos. Tiek seimos gydytojas, tiek proktologas, tai is karto pasake vos pamate sia mano beda: buvo susiformave dideli mazgai; ir daug ju.

    Ir tiems, kurie pajunta pirmas hemorojaus uzuomazgas, patarciau is karto pradeti tuo rupintis, gydytis ir to jokiu budu neapleisti. Nes jau geriau ramiai ir po truputi vaistais (ar kitom priemonem) issigydyti hemoroju, nei kad aptureti hemorojaus pooperacinio sveikimo "malonumus" :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. hemo ir koks sprendimo budas dareisi operacija? jei taip? kaip pooperacinis periodas praejo? Nes turiu panasia beda. man nustatytas 3 laipsnio vidinis hemorojus ir islinde isorine oda kitaip tarent rozete.. juos pasiule pjauti tradiciniu budu. Taigi laukiu operacijos balandi. Labai labai bijau visko prisiskaites.. man 31 m.

      Panaikinti
  20. Juste. patarkit. man 31 m Gydytojas pasiule darytis tradicine hemorojaus operacija . Hemorojus vidinis 3 laipsnio ten kazkoks ties 7 ir 11 h ir isorine rozete, kaip jusu pateiktoje nuotraukoje virsuje. Baisoka viska prisiskaicius. Balandzio men planuojama. Kaip manot kitu budu kaip pjovimas nera? nors kalbejau apie galimybe vidini lazeriu isorini skalpeliu, bet pasiule viska skalpeliu. Tai vat nezinau.. laukiu tieisok patarimo.. pabusiu anonimas

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. is jei galit palikitkas nors skype, kas daresi tradicine hemorojaus operacija, butu labai idomu jau po operacijos pakalbeti, gal pasitarti.. pabuti kitaip tariant nasta..

      Panaikinti
    2. Laba diena, jei kažką siūlo tai klauskite kodėl konkrečiai siūlo būtent tą, o ne tą. Gydytojas turi paaiškinti Jums suprantamais žodžiais ir nepalikti nežinioje. Galų gale ar operuotis ar ne sprendimą turite priimti Jūs pats, o ne gydytojas.

      Panaikinti
  21. Suprantu, bet.. juk isorinis hemorojus yra cirkuliariai aplink isange ir vidinis 3 laipsnio.. taigi.. ner kur detis anksciau ar veliau teks.. operuotis.. Tik vat baisiausia pooperacinis periodas.. ir t.t Na zinau kad turiu nuspresti pats. Bet kartais norisi kazka isgirsti paguodziancio, kad but tikru ar verta ar nea..

    AtsakytiPanaikinti
  22. Sveiki, pastoviai po pasitustinimo niezti isange ir slapiuoja, iskyros gelsvos spalvos ir baisi ismatu smarve. Dare kolonoskopija, buvau pas proktologa bet nieko blogo nerado, tai gal kokia infekcija? patarkit.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hm. Rašiau atsakymą jau prieš kelias savaites, bet jis dingo.
      Jeigu neramina, grįžkite ir vėl klauskite gydytojo, jis turi jums paaiškinti kodėl būtent nieko blogo nerado ir drauge su jumis aptarti ko galite tikėtis iš savo būklės, diagnostikos ir gydymo, kokie turi būti tolimesni jūsų paties veiksmai ieškant savo negalavimų priežastis ir gerinant gyvenimo kokybę.

      Panaikinti
    2. grįžti pas tą patį gydytoją, tai šokti ant to paties grėblio tik iškart abiem kojom.

      Panaikinti
  23. sveiki,manau turiu 4lygio hemaroju,pradejau kilnoti svorius,ir is po vienos treniruotes atrodo atsirado jis,guzelis isorej isanges,ir buna pastoviai jau 5-6dienas,neskauda,nekraujuoja,tustinuosi be skausmo,tik seip jauciasi diskomfortas.ar jau kreiptis i gydytoja,ar galima bandyti paciam kaskaip pasigydyti?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai reikėtų pasirodyti gydytojui, gali būti, kad netinkamai kilnojate svorius arba turite silpną dubens dugno diafragmą - ignoruodamas arba užsiimdamas savigydą galite rimtai susižaloti.

      Panaikinti
  24. Laba diena,norėjau pasidomėti.Nebuvau dar pas gydytojus (nes labai bijau). Anksčia su išmatomis būdavo viskas gerai ir kasdien tuštindavausi,o pastaruoju metu,mano išmatose buna kraujo ir labai retai kada galiu tuštintis.Dažniausiai būna,kad gleivės kažkokios būna,o ne išmatos,o kai išmatos būna tai su krauju.Tai gal žinote kas tai galėtų būti? Šiuo metu man tik 19m.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Deja, bet pasakyti vien tik iš komentaro negaliu. Įveikite baimę ir pasirodykite gydytojui - juk visuomet galėsite bet kada iš gydytojo kabineto išeiti, arba pasirinkti kitą gydytoją, kuris jums atrodys labiau priimtinas. Gydytojai puikiai supranta, kad tokios problemos yra labai asmeniškos, intymios ir kokį didelį emocinį stresą bei diskomfortą jos gali sukelti.

      Panaikinti
    2. Na suprantu tą,bet gal galite pasakyti į kuria puse čia labiau linksmata... ar į hemarojų ar ne ..

      Panaikinti
    3. Tikrai negaliu pasakyti tokio dalyko tik iš komentaro. Šiame įraše aš aprašiau tik vieną iš daugybės galimų išangės ir tiesiosios žarnos ligų.

      Panaikinti
  25. Ei pasidariau hemorojaus operacija turejau 4 laipsnio hemoroju. Dare hemoroidektomija. Ispjove ir vidini ir isorini hemoroju. Noriu visiems kas bijote pasakyti. Taip nemalonu, taip pirmas pasitustinimas baisus ir skausmingas. gyjau apie 3 savaites . Bet dabar viskas gerai jokio hemorojaus, liko maza skilute:) Tikrai nesinervinkite ir darykites operacija. Tiesa po nejautros negalejau slapintis tai teko kateteri viena karta statyti, bet niekis. sakau nera toks vilkas baisus koki ji piesia. 3-4 savaites reikia pasiimti atostogas ir jau galite laisvai kilnoti. Taigi rupinkities svaimi. Beje as cia rasiau pries tai, kai bijojau operacijos:) sekmes visiems.

    AtsakytiPanaikinti
  26. Sveiki gal zinot kokios kainos gydimo hemorojaus privaciai?

    AtsakytiPanaikinti
  27. Sveiki, turejau 4 laipsnio hemoroju, isoperavo sia vasara Kauno klinikose, labai dziaugiuos, kad tam ryzausi ir pagaliau visi nemalonumai liko praeity. Yra, kas Kaune privaciai sekmingai isgydo 1 ir 2 laipsniu hemoroidinius mazgus, tikrai siulau geriau nedelsti ir issigydyti juos anksciau nelaukiant 4 laispnio, nes si gali panaikinti tik operacija. Operacija buna greita, jau sekancia diena paleidzia is ligonines, taciau gijimo laikotarpis buna ilgas, pirma savaite ypac skausmingas. Pilnai uzgijo po 3.5 savaites, 2 savaite galejau atsisesti, vairuoti (bet trumpus atstumus!). Nuo skausmo siulau Dolmen vaistus gerti, ne taip dirgina skrandi ir yra greitesnio poveikio nei Ibuprofen,Ketanov ir kt. Reikia gerti daug skysciu, valgyti vaisiu,darzoviu,kad neduok diev uzkietetu! Kitiems padeda Mucofalk, minkstinantis ismatas, man asmeniskai nelabai padejo. Plauti zaizda su kaliopermanganato tirpalu po kiekv.'darbo' tualete, patepti tepalu,kuri paskiria gydytojas. 2-3 savaite,kai tinimas jau buna atsluges, galima tepti saltalankio aliejumi, jis greiciau gydo zaizdas! Na o kai jau bus uzgije - 4 savaite po operacijos busite kupini palaimos! ;) Jei iskiltu klausimu - drasiai klauskite, nebijokite! Geriau jau zinoti, nei nezinoti ir nezinant galvoti,ka daryti.. Iki! :)

    AtsakytiPanaikinti
  28. Paulė, mano giminaičiui reikalinga operacija, bet baiminamsi pooperacinio laikotarpio, nes dauguma pažįstamų kenčia nuo išmatų nelaikymo. Gal galite paaiškinti ar rauko funkcija nebeatsistato? Ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
  29. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  30. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  31. Hemorojų operavo prieš 1 metus ir 8 mėn., Visą tą laiką jauciu graužima, skausma, diskomfortą. Kreipiausi pas kelis gydytojus. Jie teigia, kad operacija atlikta gerai. Tik vienas gydytojas pasakė, kad gali būti įtrauktas nervas. Ar gali taip būti ?

    AtsakytiPanaikinti
  32. Kažin ar dažna operacijos komplikacija būna išmatų nelaikymas?
    turiu ketvirti laipsnio hemorojų ir po poros savaičių einu tartis ar verta operuoti?

    AtsakytiPanaikinti
  33. Gal kas gali paaiškinti kuom skiriasi papiloma ir papila. Turiu jas 2 tiesiojoj....Ir dar, kokiu būdu geriausia jas šalinti? Vienas gydytojas minėjo, tik chirurgiškai...kažkaip koaguliuojant ar pan.? Gal kas susidūrėt?

    AtsakytiPanaikinti
  34. Labas, Enorca, kaip būsimosios medikės norėčiau paklausti, kokia jūsų nuomonė apie vaistus detralex, man juos rekomendavo viena pažįstama, tačiau norėčiau specialistės nuomonės?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki. Dauguma vaistų nėra savaim nei blogi, nei geri, o turi tik tinkamą ar netinkamą panaudojimą. Kadangi nežinau dėl ko juos ketinate vartoti ir nesu susipažinusi su jūsų sveikatos istorija, bei reakcijomis į prieš tai vartotus vaistus, tai nieko pasakyti ir negaliu. Siūlau pasitarti su savo šeimos ar gydančiuoju gydytoju. Pažįstama juos rekomendavo greičiausiai dėl to, jog jie jai padėjo ar atitiko jos lūkesčius.

      Panaikinti
  35. Sveiki,
    Kiek teoriskai dazniausiai trunka vieno isorinio hemaroidinio guzeliu, pamelusio gydymas? Gydytoja israsiusi zvakutes, detralex ir tepaliuka, bet po 5d. Jokio pokycio absoliuciai, na vartojimas pagal gyd. 10d. Skausmo, kraujo nera ir nebuvo, bet guzas labai jauciamas, nes nera buve tokio. Plius naudojant zvakutes atsirado toks silumos pojutis prie isanges. Zodziu gal galit trumpai pakomentuoti, nes labai neramina nors atceit sake gyd. KAD cia nieko baisaus, 1 laips. isorines hemorojus, vidiniu nera ir t.t. bet ar imanoma ji issigydyti pilnai ir nebejausti? Ar jau visam gyvenimui cia? Dekui uz ats. is anksto.

    AtsakytiPanaikinti
  36. Man irgi ta beda ramybes naduoda. Gal kas nors galetumet patarti nuo ko pradeti? Itariu, kad man mazdaug antra stadija. Skaiciau apie detralexa, kaip priemone, bandet kas nors. Kaip norisi rimto preaparato, nes maisto papildai visokie nelegalus tai nieko verti.

    AtsakytiPanaikinti
  37. Man irgi ta beda ramybes naduoda. Gal kas nors galetumet patarti nuo ko pradeti? Itariu, kad man mazdaug antra stadija. Skaiciau apie detralexa, kaip priemone, bandet kas nors. Kaip norisi rimto preaparato, nes maisto papildai visokie nelegalus tai nieko verti.

    AtsakytiPanaikinti
  38. aš manau, kad prostata bet kokiu atveju būtų ne pro šalį pasitikrint, net jei manoma, kad ji čia ne prie ko..

    AtsakytiPanaikinti
  39. Atvejis: 30m. vyras. Prieš 2 metus siūlė gydyti fragmentiškai atsirandančius hemorojaus paūmėjimus žiedo ligatūra. Tuo metu ligą apmalšino Detralex ir invazinio gydymo atsisakiau. Šiemet liga grįžo itin paūmėjusi - viduriai sukietėjo ir kiekvienas tuštinimasis buvo lydimas gausiu kraujavimu ir skausmu. Kartą išvis negalėjau pasituštinti. Psichologiškai jaučiausi labai depresyviai. Mitybos pokyčiai, didesnis vandens vartojimas nebepadėjo. Skubus vizitas pas gydytoją proktologą, kuris nustatė III-IV hemorojinių mazgų stadiją ir paskyrė operaciją po 10d. Kovo 12d. man buvo atlikta hemoroidektomija pagal Milligan-Morgan, taikant spinalinę nejautrą. Operacija truko apie 30min. Operuojamas lieka sąmoningas. 3-4val. po operacijos nejauti kūno žemiau jausmens. Dar porą valandų negali pasišlapinti, vėliau kai kurie gali, kitiems šlapimas nuleidžiamas per kateterį. Po pusės paros šlapinimasis normalizuojasi. Pirmą dieną susilaikoma nuo bet kokio maisto - mažai valgoma antrą parą, kiek daugiau 3-ią, o tuštinimasis rekomenduojamas 2-3 parą po operacijos. Pirmas tuštinimasis yra l.skausmingas ir dažnai neįmanomas be pagalbinių priemonių (klizmų ar išmatas skystinančių miltelių, žvakių ir pan.). Geriausia, jei bent 3-5 kartus tuštinsitės dar ligoninėje, kur po pasituštinimo Jums suleis nuskausminamųjų. Neskubėkite namo, nes įmanomi ir gausūs pooperaciniai pakraujavimai tuštinimosi metu. Niekam nelinkėčiau to patirti namuose, didžiulis psichologinis stresas. 3-4d. po operacijos pacientai paprastai išleidžiami namo. Gydymas - 2 sav. įstatomos žvakės ir geriama Detralex, išangė tvarstoma, palaikoma higiena. Būtinas griežtas mitybos racionas, skatinantis minkštą pasituštinimą (košės, sultiniai, vaisiai, virtas, o ne keptas maistas). Rekomenduojama daryti ramunėlių voneles arba kompresus. Padeda žaizdai greičiau gyti. Žaizda pirmas 10d. gan nemažai šlapiuoja, išskiria gleivių ir kraujo. Tuštinimasis pirmas 7-10d. skausmingas, lieka kraujo lašelių ant popieriaus. Dažnu atveju tenka naudoti išmatas skystinančias priemones (klizmas, miltelius ir pan). Apie 10d. po operacijos kraujo tuštinantis nebeliko, panašiai tada skausmai tuštinantis kiek nuslūgo ir galima nebevartoti nuskausminamųjų. Šiandien 12d. po operacijos. Nufotografavęs matau, kaip pašalintų mazgų vietoje lėtai formuojasi naujas audinys. 2.vizitas pas gydytoją numatytas 18d. po operacijos. Tikiuosi 3-4sav. po operacijos žaizda visiškai sugis ir apie problemą pamiršiu visam gyvenimui. Rekomendacijos: visą laiką maniau, kad gyvenu sveikai, teisingas gyvenimo būdas, nepasyvus, kraujas neužsistovi. Tačiau dabar žvelgdamas atgal turtinčiau savo racioną kitokiu maistu, gerčiau daugiau skysčių. Pusryčiams labai sveika valgyti košes, pietums - išgerti sultinio. Kuo didesnė maisto įvairovė. Mano atveju dėl nesubalansuotos mitybos išmatos ilgus metus būdavo gan kietos ir ko gero tai lėmė hemorojinių mazgų nuslinkimą žemyn, ko pasekoje vėliau išangės zona tampa itin jautri. Visiems kenčiantiems pooperacinius skausmus linkiu tvirtybės. Tinkamas psichologinis nusiteikimas po tokios operacijos yra labai svarbus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. 33 metų moteris. Šiandien po operacijos 8-ta diena. Operavo vidinius lazeriu, išorinius pjovė įprastai. Pirmos trys dienos buvo liuks, viskas prasidėjo, kai užkietėjo viduriai, žodžiu, bemiegė naktis ir ašaros. Toliau belekaip stengiausi išvengti kietėjimo, bet tuštinimasis vistiek siaubas baubas. Vienas iš trijų kartų būna toks, kad tenka voliotis, staugt ir gerti nuskausminamuosius. Nežinau ar pakartočiau. Galvojau gimdymas baisu, bet čia daug baisiau :)

      Panaikinti
  40. Gal galite parasyti daugiau apie jums daryta jums daryta operacija lazeriu? Kur daretes? Kokia kaina buvo? Kokia nejautra naudojo?

    AtsakytiPanaikinti
  41. Dariausi Baltijos amerikos klinikoje su pilna narkoze. Dalines nerekomendavo. Operacija kainavo 2700 Litu. Siaip, atseit po lazerines lengviau turetu buti, bet nei velnio man nelengviau, va tik kraujo praktiskai nebuvo. O siaip jau 10 dienu po operacijos, o man kaip skaudejo tustinantis taip skauda ir nepanasu, kad baigsis...jau esu gilioj neviltyje...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ir man 10 dienų po operacijos, ir man skauda tustinantis. Ir neduok dieve kai užeina nebūtų šalia wc.... Maža to dar vis valosi ten kažkas... Esu įkalinta namuose, aš dar nevairuoju, nes bijau sėsti..

      Panaikinti
  42. Sveiki
    Norejau paklausti kada Jums po operacijos iskrito siulai ? 5-a diena iskrito 2 siulai, po to vakar 1-as, ir va siandien ant tualet. pop. liko 2 siulai. Siandien savaite kaip operuota. Esu sunerimusi

    AtsakytiPanaikinti
  43. Sveiki,
    Man operavo lazeriu vidinius ir išorinius mazgus. Norint lengvai tuštintis - nusipirkit vaistinėse preparatų su ląsteliena. Man tik problema po operacijos (praėjo keturios dienos) atsirado išorėje kažkokių mazgelių. Ar buvo taip kam nors? Ar jie išnyks, ar čia jau operacijos komplikacija?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pas mane irgi yra.... Sakau buvo dideli keli, o dabar mažų daug. O vienas aplamai baltas beveik,bet neskauda. Nu įdomiai čia

      Panaikinti
  44. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  45. Laba diena, mazdaug savaite gal daugiau jaučiu niežėjimą išangėje, vis maniau gal kirminiukai (auginam šunį gal permeiliai bendraujam), tačiau atsirado jaučiamas tamsus guzelis gal 3mm dydžio suteikiantis nemalonu jausmą, kraujavimo ar kitokių hemarojaus simptomų nepastebėjau, tai norėjau paklasutia r pakaktu nuejus į vaistine kokiu vaistų paprašyt ar reikia kreiptis į daktra?

    AtsakytiPanaikinti
  46. Bijau, jog ir mane užklupo "liga nuo sėdėjimo", turbūt reikia nedelsti. Ačiū už straipsnį, pasijutau ne viena!

    AtsakytiPanaikinti
  47. Atvejis: 25 metų vyras. Užsiminėju jėgos sportu, (fitneso treneris) problema prasidejo prieš kokius 4 metus, pasirodė pirmas kraujavimas. Vėliau būklė tik sunkėjo. Nuėjus pas proktologą diagnozavo I o vėlia ir II laipsnio hemorijų, siulė operuotis, laukiau. po kelių metų (kaujavimas tai būdavo tai nustodavo) kietėdavo viduriai. Noriu akcentuoti. Dirbu treneriu, todėl specifiškai maitinuosi, .t.y. sveikiau nei eilinis pilietis. Taip pat sportuoju 4-5 kartus į savaitę. Priežastį įvardinti sunku, gyvenimo būdas tai pat aktyvus, nerūkau ir nevartoju alkoholio-visiškai. Tačiau kaip minėjau užsiimu jėgos sportu, gal tai išstumė hemorojų į IV laipsnio pozicija.
    Š.M. Lapkričio mėn. hemorojus buvo pašalintas chirurginiu būdu. po operacinis laikotarpis tikrai sunkus. 2-3 d negalejau tuštintis, valgyti normaliai, skausmai. 3-7 diena kraujavimas. kuris nesustoja iki siol. kraujuoja stipriai,buvau pas gydytoja, sake ale viskas tvrakoj, bet taip nesijaučiu. Skausmas tuštinantis apmažejo, svarbu kad nekietėtų viduriai. Tačiau kraujavimas liko, kraujuoja pasituštinus, ir net laša ant klozeto. Malonumas mažas.Aš sportininkas nesportuoti negaliu, todėl po truputi tik didinu krūvius, atissakydamas daugelio pratimu. Liga tikrai baisi- niekam nelinkečiau, gydymo periodas ilgas ir skausmingas. Vaistai, tokie patys kaip ir kolegu, detralex, tepaliukai doloproct ir nuskausminantys. Sekmės visiems. (P.S. jei kas būtu pasakęs kad taip bus, operavesis nebučiau. Antro karto tikrai nedaryčiau.

    AtsakytiPanaikinti
  48. Juste, patarkit, ar normalu po hemarojaus operacijos padažnėjęs tuštinimasis? Operacija lazeriniu būdu, praėjo dvi savaitės, beveik nebeskauda ir kraujo nėra, tačiau tuštinuosi 3-6 kartus per dieną košės pavidalo išmatomis. Panaši konsistencija būdavo ir prieš operaciją, tik nebūdavo taip dažnai. Ar tai normalu ir tiesiog reikia laiko? negaliu nuo tualeto nutolti :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. nors gal ne visada košės, dažniau 5to arba 4to tipo pagal http://www.ieskantysmenulio.lt/kunas/straipsniai/apie-tai-apie-ka-darome-kas-diena-bet-retai-kada-aptarinejame/

      Panaikinti
    2. Laba diena,
      Kur operavotės? Kokia kaina?

      Panaikinti
  49. Sveiki, vakar vakare pradejo labai skaudeti hemaroju siaubingai persti ir skauda. Ta liga turiu jau 20 metu nuo gimdymo, budavo,kad paskaudedavo bet isgerus vaistu praeidavo.Pagal tai kas pavaizduota paveiksleli tai pas mane jis 4 laipsnio. Siuo metu esu Danijoj ir nezinau ar man suteiks pagalba jei kreipsiuosi i medikus, ar geriau kaip cia daugelis raso nusipirkti zvakuciu, negaliu nei sedet,nei stovet ir dar naktis bemiege. Gal patarsit ka daryti?? Aciu

    AtsakytiPanaikinti
  50. Sveiki, vakar vakare pradejo labai skaudeti hemaroju siaubingai persti ir skauda. Ta liga turiu jau 20 metu nuo gimdymo, budavo,kad paskaudedavo bet isgerus vaistu praeidavo.Pagal tai kas pavaizduota paveiksleli tai pas mane jis 4 laipsnio. Siuo metu esu Danijoj ir nezinau ar man suteiks pagalba jei kreipsiuosi i medikus, ar geriau kaip cia daugelis raso nusipirkti zvakuciu, negaliu nei sedet,nei stovet ir dar naktis bemiege. Gal patarsit ka daryti?? Aciu

    AtsakytiPanaikinti
  51. Sveiki Enorca .
    Šaunuole gera ateitis jus laukia.
    Aš40m.Kaune .Andrius Ivanauskas Gyd. Atliko.Prieš 2metus dare kolonoskopija tiesios žarnos nustate degnoze ,varices haemorhoidales interni (Papiloma regio).Daktras parašė vaistu žvakučiu.Apie operacija net nesiule kaip paklausiau,tik atsake galima registruokites.Nes turejau nusiskundimu,del pakraujavimo demiu ir perštėjimo,del viduriu užkietejimo neturejau problemu, manau netaisiklinga mityba ir turejau problemu.Padariau dydelia klaida numojes ranka neatlikau laiku sprendimo.Aš pasijaučiau 2016m blogai pradejo kraujoti stiprei pokiekvieno tualete apsilankimo.Suomijoj apsilankiau pas daktara uždejo žieda ant ( papilomos),vasario menesi nusprendžiau operacijos butu,kad pašalintu.Po operacijos ta pacia diena valgiau savijauta gera.Naktis tesiok košmaras pradejo skaudeti graužimas kraštis išanges ertmej tik vaistu pagalba nurimsta skausmas.Jau savaite kaip namuose,jauciuosi blogai naktimis skausmas po kiekvieno apsilankimo tuolete išange griaužia negaliu net suprasti delko skausmas iki drebejimo.Išmatos minkštos.Laukiu kol apbgis žaisda.Ir pasirodysiu daktarui.Užjaučiu kas turi tokia problema.

    AtsakytiPanaikinti
  52. Sveiki Enorca .
    Šaunuole gera ateitis jus laukia.
    Aš40m.Kaune .Andrius Ivanauskas Gyd. Atliko.Prieš 2metus dare kolonoskopija tiesios žarnos nustate degnoze ,varices haemorhoidales interni (Papiloma regio).Daktras parašė vaistu žvakučiu.Apie operacija net nesiule kaip paklausiau,tik atsake galima registruokites.Nes turejau nusiskundimu,del pakraujavimo demiu ir perštėjimo,del viduriu užkietejimo neturejau problemu, manau netaisiklinga mityba ir turejau problemu.Padariau dydelia klaida numojes ranka neatlikau laiku sprendimo.Aš pasijaučiau 2016m blogai pradejo kraujoti stiprei pokiekvieno tualete apsilankimo.Suomijoj apsilankiau pas daktara uždejo žieda ant ( papilomos),vasario menesi nusprendžiau operacijos butu,kad pašalintu.Po operacijos ta pacia diena valgiau savijauta gera.Naktis tesiok košmaras pradejo skaudeti graužimas kraštis išanges ertmej tik vaistu pagalba nurimsta skausmas.Jau savaite kaip namuose,jauciuosi blogai naktimis skausmas po kiekvieno apsilankimo tuolete išange griaužia negaliu net suprasti delko skausmas iki drebejimo.Išmatos minkštos.Laukiu kol apbgis žaisda.Ir pasirodysiu daktarui.Užjaučiu kas turi tokia problema.

    AtsakytiPanaikinti
  53. 2016.02.17.d klinikose KAUNE išoperavo hemarojų penkta diena skausmai šiek tiek apmažėjo ibumetino pagalba tuštinantis gali išprotėti ir baisūs skausmai po to skausmo metu neymanoma šlapintis laša po lašelį ką daryti?

    AtsakytiPanaikinti
  54. Dešimta diena po operacijos, truputį atsirado noras gyventi. Jau trečia diena, kaip tuštinantis ne taip siaubingai peršti. Valgau labai mažai kenčiu alkį geriu daug vandens.Švara, stengiuosi nesistangrinti, lidoposterin nuo skausmo. Kadangi buvo įplėša išmokau tuštintis atsistojus ir suspaudžiu užpakalio viršutinę dalį. Prieš operaciją mažiau skaudėdavo. Tokios nežmoniškos baimės tuštinimuisi neteko jausti. Visada buvo palaidi viduriai. Prakeikiau save ir visas aplinkybes, privertusias sutikti operacijai. Jei ne įplėša man hemorojus netrukdė gyventi daug metų. Apsiplovimas po tuštinimosi, daug skysčių, šiltas maistas.Kadangi neskaudėjo, tad niekur nesikreipiau, nesidomėjau.

    AtsakytiPanaikinti
  55. Dirbu sėdimą darbą, ir kartais jaučiu nemalonų jausmą, lyg perštėjimą...Ar tai gali būti vienas iš simptomų? Žiauriai nenoriu, kad paūmėtų šita liga. Žiūrėjau internete yra įvairių žvakučių šitas tepalas gal padėtų? Nežinau ką daryti...?!

    AtsakytiPanaikinti
  56. jau 3 metai isanges perstejimas.yra geriami vaistai nuo hemorojaus,ir tepalai,zvakutes,kaip zinoti kurie butu tinkamiausi.noreciau kad jus parekomenduotumet tinkamiausia vaista.dekui isanksto

    AtsakytiPanaikinti
  57. jau 3 metai isanges perstejimas.yra geriami vaistai nuo hemorojaus,ir tepalai,zvakutes,kaip zinoti kurie butu tinkamiausi.noreciau kad jus parekomenduotumet tinkamiausia vaista.dekui isanksto

    AtsakytiPanaikinti
  58. Jau 5 dienos po hemo operacijos,savijauta ziauri, kamuoja stiprus spazmai, tustinuosi po kelis kartus per diena,geriausiai jauciuosi guledama,l.mazai valgau.kazin ar ilgai taip siaubingai ir skausmingai bus? Gal metas kreiptis pas gydytoja?

    AtsakytiPanaikinti
  59. Sveiki, ruošiuosi šiai operacijai, norėčiau sužinoti kada po jos galima sėstis ir kada vairuoti automobilį? Ačiū

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Birute, o prieš operuojantis, ar jau teko išbandyti šiuos https://www.vaistine.lt/Gydymas_ir_profilaktika/Virskinimas/Nuo_hemorojaus/CatalogStore.aspx?CatID=PL_1081 vaistus nuo hemorojaus? Galbūt pavyktų išgyti ir be operacijos, nes savijauta po to tikrai nekokia...

      Panaikinti


  60. Aš esu Elena Andrejus iš Rumunijos. Aš taip džiaugiuosi, kad mano suskaidyta santuoka buvo atkurta po to, kai mano vyras paliko mane ir vaikus kitai moteriai 2 metus. Aš bandžiau būti stiprus tik vaikams, bet negalėjau kontroliuoti skausmų, kurie kankina mano širdį. Man buvo tikrai skauda ir supainioti. Man reikėjo pagalbos, todėl nusprendžiau ieškoti internete ir susipažinome su svetaine, kurioje pasiūlėme, kad dr. Azim-Hassan galėtų padėti sugrįžti pas mus. Aš jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti, ir aš kreipėsi į jį. Jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, ko jis reikalavo, tada jis man parodė meilės rašybą. Mano nuostabai, per artimiausias 2 dienas turėjau telefono skambutį ir tai buvo mano vyras, ir jis man pasakė, kad jis manęs ir vaikai praleido. Jis grįžo namo su daugybe meilės, džiaugsmo, jis atsiprašė manęs ir susitaikė su juo. Nuo to laiko mūsų santuoka buvo stipri ir nuostabesnė nei anksčiau.
    Aš tikrai vertinu dr. Azimą-Hassaną už jo stebuklingą darbą. Jei jums reikia savo buvęs mylimasis atgal, nedvejodami kreipkitės į jį el. Paštu:
    Azimsacredshul@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Noriu neribotai padėkoti šiam Didžiajam vyrui, vadinamam dr. ODION, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar grįžo su meile. Mano vyras paliko mane dėl kitos moters, vien todėl, kad šiek tiek nesusipratome. jis paliko mane ir pažadėjo, kad niekada nebegrįš pas mane. Aš verkiu visą dieną ieškodamas sprendimo, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Tada pamačiau, kad „Instagram“ dalijasi liudijimu, kurį pateikė ANGELA DAVIS. išsiunčiu jam el. laišką ir pasakoju savo problemas, kurias turiu su vyru, ir jis žada per 3 dienas grąžinti jį namo. iš tikrųjų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti vyrą per 3 dienas, kurias jis žada, o mano vyras grįžta pas mane ir žada mylėti mane amžinai ir maldauti manęs dėl skausmo, kurį jis man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas jums, dr. ODION, ir nesustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, koks esate tikras. Aš taip pat noriu pasakyti visiems čia, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR ODION už viską, ką jis padarė man. Mano vyras grįžo su meile, rūpestingumu, tiesa ir jis žada mylėti mane amžinai, aš pažadėjau kad visi, kuriuos pažįstu, niekada neturės problemų dėl santykių, susisiekite su juo el. paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whats-app“ jį +2349060503921.

      Panaikinti
    2. Noriu neribotai padėkoti šiam Didžiajam vyrui, vadinamam dr. ODION, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar grįžo su meile. Mano vyras paliko mane dėl kitos moters, vien todėl, kad šiek tiek nesusipratome. jis paliko mane ir pažadėjo, kad niekada nebegrįš pas mane. Aš verkiu visą dieną ieškodamas sprendimo, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Tada pamačiau, kad „Instagram“ dalijasi liudijimu, kurį pateikė ANGELA DAVIS. išsiunčiu jam el. laišką ir pasakoju savo problemas, kurias turiu su vyru, ir jis žada per 3 dienas grąžinti jį namo. iš tikrųjų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti vyrą per 3 dienas, kurias jis žada, o mano vyras grįžta pas mane ir žada mylėti mane amžinai ir maldauti manęs dėl skausmo, kurį jis man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas jums, dr. ODION, ir nesustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, koks esate tikras. Aš taip pat noriu pasakyti visiems čia, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR ODION už viską, ką jis padarė man. Mano vyras grįžo su meile, rūpestingumu, tiesa ir jis žada mylėti mane amžinai, aš pažadėjau kad visi, kuriuos pažįstu, niekada neturės problemų dėl santykių, susisiekite su juo el. paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whats-app“ jį +2349060503921.

      Panaikinti
  61. Po dr. Ilekhojie sugrąžino buvusį vyrą, kuris mane paliko, vėl jaučiuosi toks palaimintas savo santuokoje. Am Chloe Munier pagal pavadinimą iš Prancūzijos. Mano vyras paliko mane pas kitą moterį ir be jo kentė skausmus ir kančias. Taigi, aš visur ieškojau pagalbos, bet niekas nepasisekė, kol turėjau galvoje dr. Ilekhojie, su kuriuo susisiekiau internetu. Aš jam paaiškinau savo situaciją ir jis pažadėjo, kad mano vyras grįš pas mane per 24–48 valandas, kol mano širdis vis dar plaka už jį. Aš tikėjau juo ir jis man pasakė burtą, o mano vyras paskambino man tiksliai, kaip jis sakė. Jis maldavo ir sakė, kad man reikia manęs, ir mes vėl gyvename laimingai. Visi ten dirbantys, kuriems reikia pagalbos, turėtų su juo susisiekti ... El. Paštas: gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  62. Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau. 2019 m. Birželio 17 d. Apsilankiau internete, viename forume, ir pamačiau nuostabius liudijimus apie gerus Dr Ilekhojie darbus. Aš esu iš JAV. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie tokį stebuklą nieko negirdėjau. Joks organas nebūtų galėjęs manęs tuo įtikinti, kol dr. Ilekhojie nepadarė man nepaprasto darbo, kuris atkūrė mano 4 metų santuoką, per 48 valandas susigrąžindamas išsiskyrusią žmoną, kaip skaičiau internete. Aš buvau tikrai sukrėstas, kai mano žmona grįžo namo prašydama atleidimo, kad priimtų ją atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo dėkingumą dr. Ilekhojie. Nes jis yra Dievas, kurį man ir visai mano šeimai atsiuntė dieviškas santuokos atkūrimas. Ar jums bet kokia pagalba reikalinga? Nedvejodami susisiekite su juo dabar. Jis taip pat specializuojasi toliau;

    Skyrybų susitaikymas
    Santuokos susitaikymas
    Verslo augimas
    Paaukštinimas jūsų darbo vietoje / biure
    Bankų paskolų suteikimas
    Gydo ligas, tokias kaip; Vėžys, hivas, AIDS, zikos virusas E.T.C.
    Grąžinkite savo EX / meilužį
    Grąžinkite savo žmoną / vyrą
    Grąžinti savo vaikiną / merginą

    Paštas: gethelp05@gmail.com

    Ląstelės numeris: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  63. Sudužusi širdis nėra žinomas džiaugsmo dalykas. Žmona išsiskyrė po to, kai sugavo mane apgaudinėjant ją su savo buvusiuoju meilužiu. Buvo tiek gėda, tiek jaučiausi nusivylusi savimi. Aš negalėjau to nepaisyti, kad nebeturiu gyvenimo partnerio, todėl nusprendžiau pabandyti susigrąžinti savo žmoną su viskuo, ką galėčiau padaryti, bet niekas nepavyko. Iki tol, kol buvau nukreiptas į gydytoją Ilekhojie, kuris padarė tai, kas, mano manymu, buvo neįmanoma, sugrąžindamas žmoną per 48 valandas po to, kai užmezgiau ryšį su juo. Galiu drąsiai ir džiaugsmingai pasakyti, kad mano santuoka veikia tik gražiai ir gražiau nei anksčiau, ir aš labai laiminga, kad užmezgiau ryšį su gydytoju Ilekhojie, nes jis tikrai yra genijus. Ačiū ir Gegužės Albertui, kad užmezgė ryšius su gydytoju Ilekhojie. Jei turite kokių problemų, nepaisant to, kokia ji didelė, dr. Ilekhojie išspręs ją jums. Pašto adresas: gethelp05@gmail.com Skambinkite / „Whatsapp“ +2348147400259, jei norite skubiai reaguoti.

    AtsakytiPanaikinti
  64. Aš pergyvenau santykių sagą su savo vyru 2 metus, nes jis mane apgaudinėja, o ši moteris su manimi apgaudinėjasi linkusi sulaužyti mano namus ir mes netgi buvome linkę į santuokos nutraukimą ir jis nusprendė palikti mane ši kita moteris, kurią biure biure papasakojau apie skyrybas antradienį, ji rekomendavo mane gydytojui Ilekhojie, kuris išgelbėjo mano santuoką ir sugrąžino mano vyrą pas mane. Jis vakar atsiklaupė ir atsiprašė už viską ir prisiekė niekada nepalikti ir neapgaudinėti. Aš vėl ir vėl esu tokia laiminga, kad mano šeima grįžo ir mano vaikai laimingi, bet kurie, turintys panašių santykių problemų, turėtų susisiekti su juo el. paštu gethelp05@gmail.com arba paskambinti +2348147400259. Aš esu laiminga, kad mano šeima grįžo ir noriu, kad kiekviena pora suprastų tai skyrybos niekada nėra atsakymas

    AtsakytiPanaikinti
  65. Aš tik noriu, kad visas pasaulis žinotų apie šį burtų tatuiruotę, su kuria susipažinau prieš kurį laiką, negaliu pasakyti visko, ką jis padarė dėl manęs. mano vyras paliko mane prieš 3 metus su vaikais naršydamas internete, kai internete sutikau šio nuostabaus vyro parodymus, nusprendžiau išbandyti ir mano vyras grįžta dabar ir mes vėl esame laimingi, negaliu pateikti visko, kas man padėjo raštu, viskas, ką galiu pasakyti, labai ačiū, esu labai laiminga ir jis mane patikino, kad daro daug magijos, įskaitant

    Meilės burtai
    Galios burtai
    Sėkmės burtas
    Nėštumo likimas
    Santuokos burtai
    burtai dėl gerai apmokamo darbo
    Apsaugos burtai
    burtažodis laimėti teismo bylą
    sėkmės rašybos ir kt.

    jei jums reikia rašytojo pagalbos dr. Ajayi, susisiekite su juo šiuo el. pašto adresu (drajayi1990@gmail.com) arba pridėkite jį whatsapp +2347084887094 ir aptarkite su juo savo problemą. Jis yra geras žmogus ir aš visada jam būsiu dėkingas.

    AtsakytiPanaikinti
  66. „DR ODION“ - GERIAUSIAS RAŠYKLOS LYGININKAS, TURINČIAS ATGRĄŽINUSIUS MŪSŲ RYŠIUS, IR DIDŽIAI REKOMENDUOJU „DR ODION“ VISIEMS, KAM REIKIA PAGALBOS!

    Mano vyras paliko mane kitai moteriai prieš 3 mėnesius ir nuo tada mano gyvenimą užpildė skausmai, liūdesys ir širdies plyšimas, nes jis buvo mano pirmoji meilė, su kuria praleidau visą gyvenimą. Mano draugas man pasakė, kad matė keletą burtų, vadinamų DR ODION, liudijimų, kad per kelias dienas jis gali sugrąžinti meilužį, aš juokiuosi iš jo ir pasakiau, kad man neįdomu, bet dėl ​​meilės, kurią man draugė man padarė, ji mano vardu konsultavosi su didžiuoju burtų šaukliu ir didžiausia mano nuostabai, kad po 2 dienų mano vyras paskambino man pirmą kartą po trijų mėnesių, kad jo manęs trūksta ir kad jam labai gaila visko, ką jis man padarė. Jis grįžo pas mane ir dabar mes esame laimingi kartu. Aš vis dar negaliu tuo patikėti, nes tai labai neįtikėtina. Ačiū, DR ODION, kad parsivežėte savo meilužį, taip pat mano mielą draugą, kuris užtarė mano vardu. Visiems, kuriems gali prireikti šio puikaus rašybos rato pagalbos, nurodykite el. Pašto adresą: (drodion60@yandex.com). paskambinkite jam arba pridėkite „Whats-app“: +2349060503921

    AtsakytiPanaikinti
  67. Tikrai veikia. Negaliu patikėti, kad DR WALE yra tikras meilės burtininkas.
    Aš ką tik susigrąžinau savo vyrą pasitelkusi tikrosios meilės burtų ratuką DR WALE. Mano vyras paliko mane dėl kitos moters, tai buvo tik treji mūsų santuokos metai. Skaudžiausia, kad buvau nėščia su antruoju mūsų kūdikiu. Norėjau jį susigrąžinti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės, kurią jam turėjau, viskuo maldavau, žadėjau, bet jis atsisakė. Paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji man pasiūlė kreiptis į burtininką, kuris padėtų man burti, kad jį sugrąžinčiau. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai pabandyti. Nusiunčiau žinutę burtininkui DR WALE, ir jis patikino, kad nėra jokių problemų ir viskas susitvarkys per kelias savaites. Jis užkalbėjo ir stebėtinai po kelių savaičių man paskambino mano vyras. Buvau labai nustebęs, kad atsiliepiau į skambutį ir jis pasakė tik tai, kad labai gailisi dėl visko, kas atsitiko. Jis norėjo, kad grįžčiau pas jį. Jis taip pat sakė, kad mane labai myli. Buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, taip mes vėl pradėjome laimingai gyventi. Ačiū DR WALE. Jei esate čia, o meilužis jus atmeta arba jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, nebeverk, kreipkitės pagalbos į DR WALE dabar. Čia jo kontaktas. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA
    paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  68. Ar jums reikia susigrąžinti buvusį vyrą ar norite išgelbėti savo santuoką / santykius nuo iširimo ir skyrybų? galite tiesiogiai susisiekti su DR WALE WhatsApp/Viber telefonu +2347054019402
    Noriu, kad pasaulis sužinotų apie šį puikų meilės burtų ratuką, gerai žinomą kaip DR WALE, jis turi puikų santykių ir santuokos problemų sprendimą. Pagrindinė priežastis, dėl kurios nuėjau į DR Velį, buvo sprendimas, kaip susigrąžinti savo vyrą, nes pastaruoju metu su vyru santuokoje kilo problemų dėl kitos moters, skaičiau daug liudijimų apie Internete apie šį galingą DR WALE ir aš buvau labai patenkintas, todėl nusprendžiau paprašyti jo pagalbos ir susisiekiau su juo, o jis padarė puikų darbą, užliedamas veiksmingą meilės burtą mano santuokai, dėl kurio mano vyras grįžo pas mane ir maldavo atleidimas, ir visa tai įvyko per kelias savaites, dabar jau apie 3 mėnesius. Aš nenustosiu skelbti jo vardo tinkle dėl jo atliekamų gerų darbų. Aš nutrauksiu jo kontaktą, kad būtų naudinga tiems, kuriems reikia jo pagalbos. SUSISIEKITE SU DR WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  69. Esu labai nustebęs dėl nuostabios Dr Isikolo patirties ir stebuklų, kurie buvo pasklidę internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje susigrąžinti prarastus meilužius. Susisiekiau su juo išgyvenusi tiek daug įvairių žmonių liudijimų, kaip jis padeda susigrąžinti buvusį meilužį, papasakojau jam apie savo vyrą, kuris mane paliko maždaug prieš 8 mėnesius ir paliko namus su viskuo, ką turėjau. Suglumau, kai jis man tik liepė šypsotis ir būti ramiam, užtikrindamas, kad viską susitvarkys vos per dvi dienas. Po antros dienos vyras man paskambino, aš buvau tiesiog šokiruota, pasirinkau skambutį ir netikėjau savo ausimis, jis tikrai maldavo manęs atleisti ir žadėjo telefonu. Buvau tokia laiminga, kad turėjau paskambinti daktarui Isikolo ir padėkoti jam, jis tik liepė pasidalinti geromis naujienomis visame pasaulyje. Na, jei jums reikia veiksmingo ir tikro burtažodžio bet kokiai jūsų gyvenimo problemai, galite susisiekti su daktaru Isikolo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  70. Taip, tiesa, kad daktaras Isikolo yra geriausias būdas atkurti sugadintus namus ir santykius.
    Mano vardas Dalia Dobrowolska ir galiu pasakyti daug tiesos apie DR ISIKOLO ir turiu pasakyti, kad jis yra tikras burtininkas. Kai susisiekiau su šiuo burtininku, mano vaikinas paliko mane 2 metams ir aš visada norėjau, kad jis grįžtų man. Maždaug prieš mėnesį sutikau DR ISIKOLO, kuris man padėjo, ir vėl užmezgiau ryšį su savo vaikinu. Kai buvęs vaikinas mane paliko, man buvo neramu. Tai man tapo katastrofa, nes patyriau fiziologinę traumą, o mano šeima labai nerimavo dėl mano sveikatos. Po 2 metų sutikau ir DR ISIKOLO per parodymus ir jis liepė nusiraminti, kad ir kokia bebūtų problema, jam viskas gerai ir pasiruošęs padėti kiekvienam, kas pas jį ateis. Vos po 2 dienų man paskambino buvęs ir norėjo susitikti. Aš sutikau ir ruošiausi su juo susitikti, o jis man papasakojo, kaip jautėsi kaltas dėl to, ką padarė, ir norėjo, kad aš susigrąžinčiau, ir aš niekada nenustojau jo mylėti, o meilė, kuria dalijomės, buvo visiškai atkurta. Čia yra jo kontaktas, jei jums reikia pagalbos. Rašykite jam per Whatsapp/Viber +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  71. Su savo vaikinu bendrauju jau 2 metus ir planavome greit tuoktis ir staiga jis mane paliko del kitos merginos. Aš tikrai myliu šį vaikiną ir niekada neįsivaizduoju savo gyvenimo be jo. Toliau stengiausi viską susigrąžinti, bet visos mano pastangos susigrąžinti jį į savo gyvenimą nepasiteisino. Būtent šią ištikimą dieną aš aptikau keletą komentarų svetainėje apie šį puikų burtininką, vadinamą daktaru Isikolo, todėl daugelis žmonių teigė, kad jis padėjo jiems atkurti santykius ir sugrąžinti buvusįjį, turėjau su juo susisiekti, nes jis buvo mano paskutinė viltis. Susisiekiau su juo jo el. paštu ir pasakiau viską, ką reikia padaryti, ką aš padariau, ir jis patikino, kad po 2 dienų mano vaikinas paliks kitą merginą ir grįš pas mane, ir tai buvo labai puiku. nustebau pamatęs, kad mano vaikinas grįžta pas mane po dviejų dienų. Esu labai laiminga šiandien, kad jis grįžo pas mane ir aš tai pasiekiau padedamas daktaro Isikolo, ir patariu, jei jums reikia jo pagalbos, parašykite jam tiesiogiai el.
    paštas: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  72. Praradau mūsų santuoką ir gražius namus, kuriuos sugriovė nelaimingas atsitikimas, kai mačiau, kad mano žmona pasitraukia už melo, kuriuo ji buvo maitinama, ir nesaugumo, kuris niekada nebuvo tiesa. Nuo pat pradžių prisiekiau, kad niekada nebūsiu apgavikas ir laikiausi savo pozicijos, kad pastatyčiau laimingus namus, bet, deja, ji niekada manimi nepasitikėjo pakankamai. Mėnesius klajojau bandydamas ją susigrąžinti ir ieškojau pagalbos iš įvairių šaltinių, įskaitant jos šeimos įsikišimą, bet niekada nepasisekė. Susisiekiau su daktaru Isikolo, kuriuo abejojau, kai susisiekėme anksčiau. Turėjau išlaikyti viltį ir laikytis procedūrų taip, kaip jis man viską paaiškino. Jis patikino, kad ji grįžo po dviejų ar trijų dienų, o aš vis dar nerandu žodžių išreikšti, koks laimingas ir dėkingas esu žinodamas, kad mano sūnus ir jo mama grįžo pas mus. Aš visiems sakau apie daktarą Isikolo ir jo malonią širdį, padedančią žmonėms. Jis jūsų nenuvils, jei jį išbandysite. Susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  73. Ačiū dr. Isikolo, ateinantis į mano gelbėjimą mano blogiausiomis akimirkomis.
    Mano vyras ir aš kovojome su vedybinėmis problemomis per pastaruosius 6 mėnesius ir mažai žinojau, kad šeima yra smegenys, dėl kurių mes kada nors turėjome problemų. Klausimai išaugo ir jis galiausiai išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra, o gyvenimas buvo apgailėtinas be jo. Aš padariau viską, ką galėjau nutraukti problemas, bet nesėkmingai. Taigi aš turėjau ieškoti pagalbos, kuri paskatino susisiekti su dr. Isikolo. Kaip aš visada norėjau, jis išgirdo mano šauksmą ir atėjo į mano pagalbą. Jis išsprendė problemas, kurias turime, ir mano vyras ir aš grįžome kartu, ir tai mane vis dar stebina, kai gaunu rezultatą per 2 dienas, kaip jis pažadėjo. Jei kyla problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat nepavyks, nes jis yra patikimas ir patikimas. Siųskite jam el. Laišką: isikolosolutionhome@gmail.com arba parašykite jam per „WhatsApp/Viber“: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  74. Labas vakaras, perskaičiau keletą straipsnių, kai aptikau komentarą apie galingą burtininką, vadinamą daktaru Ajayi, išgyvenau stiprų emocinį skausmą, nes mano vyras nebeturi man laiko, visada kalba apie darbą, kai mėgaujasi lauke. pats su kitomis moterimis, daktaras Ajayi padarė man meilės burtą ir nuo to laiko mano vyras negali išsiversti be bet kokios progos, kurią turi, įrodyti kitiems, kad myli mane. Esu dėkingas dr. Ajayi už galingą burtą. meilės burtai, kuriuos jis man padarė, jei išgyvenate sunkius santykius ir norite ilgalaikio sprendimo, rekomenduoju jums daktarą Ajayi, nes man jis buvo naudingas. Nesidrovėkite, nes jis yra labai konfidencialus ir viskas, ką su juo aptariate, yra saugu. Dr Ajayi galite susisiekti per Whatsapp: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  75. Sveiki Vaikinai. Tiesiog noriu pasakyti didelį ačiū (DR ISIKOLO) už tai, ką jis padarė dėl manęs ir mano šeimos, padėdamas man laimėti loterijoje. Laimėjau keturis šimtus dvidešimt tūkstančių eurų. (420 000,00). Jo loterijos burtai yra patys geriausi ir nuostabūs. Mano gyvenimas dabar yra subalansuotas ir dabar esu labai finansiškai patikimas, kaip visada norėjau, ir aš neabejoju. Ar ieškote tikro ir tikro burtininko, kuris padėtų jums laimėti bet kokioje loterijoje, kurią žaidžiate? Galite susisiekti su DR ISIKOLO, šiandien visi jūsų planai laimėti loterijoje išsipildys ir jums pasiteisins. Jo burtai labai tikri ir tikri. Vis dar negaliu patikėti. Jo burtai taip pat veikia labai greitai. Labai ačiū dr. ISIKOLO, kad skyrėte savo laiką loterijos burtams už mane. Aš apmokėjau sąskaitas ir apmokėjau savo skolas ir vis dar esu labai turtingas. Jei jums reikia tikro ir tikro burtų ratuko, kuris padėtų laimėti loteriją, susigrąžinti partnerį ir daug kitų problemų, kurias reikia išspręsti, susisiekite su juo dėl greitos ir skubios pagalbos el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba WhatsApp/Viber jam +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  76. Niekada nežinojau, kad turiu didelę galimybę susigrąžinti savo vyrą, kol nesutikau DR ISIKOLO. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į DR ISIKOLO, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis mus suvienijo, meilė ir laimė buvo atkurta. Jo žodžiai yra jo įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 48 valandas pasiekti rezultatą, kuris mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Susisiekite su juo dabar. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  77. Džiaugiuosi, kad esu tarp šimtų žmonių visame pasaulyje, galiu pasakyti apie DR ISIKOLO sąžiningumą ir gerumą. Kalbant apie santuokos ar santykių problemas, jis tikrai yra geriausias, kokį tik galite rasti. Aš praradau gražią sąjungą, kurią turėjau su savo partneriu ir gydytoju ISIKOLO, įsitraukiau į mano bylą, o visa kita yra istorija, o aš ir mano partneris esame kartu su visa laimė ir didžiuliu džiaugsmu. Be jokios abejonės, jis geriausiai sugeba susidoroti su sudėtingomis situacijomis. Jei turite panašių ar meilės problemų, tiesiog parašykite jam per Viber/WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  78. Didelis Aura Lekavičius ačiū DR ISIKOLO už pagalbą atstatyti mano sugedusius namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  79. Meilė išlieka nuostabi, kai esate su savo sielos draugu, o laimė jums abiem garantuota. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad galiu susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, ir kaip tik tada, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: (+2348133261196)

    AtsakytiPanaikinti
  80. Sveiki visi, mano vardas Laura. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog atsiųskite jam žinutę per WhatsApp arba Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com, jei jums reikia pagalbos.

    AtsakytiPanaikinti
  81. Esu čia tam, kad padėkočiau DR ISIKOLO už pagalbą išgelbėti mano santykius. Mano vaikinas mane paliko, nes aš buvau greitas susižavėjęs ir kelis kartus su juo kovojau dėl nesaugumo, kai matydavau, kaip jis vis artėja prie bet kurios kitos moters. Neradau geresnio būdo, kaip priversti jį sugrįžti pas mane, o DR ISIKOLO man padėjo. Kai susisiekiau su juo, jis papasakojo viską, ką reikia žinoti apie tai, kaip bus atkurta meilė ir ryšys tarp manęs ir mano vyro. Aš įvykdžiau ir jis atliko darbą nedvejodamas ir tik po 48 valandų man paskambino mano vaikinas. Esu laiminga ir pilna gyvybės dėl DR ISIKOLO gerumo. Raginu visus, turinčius problemų, susisiekti su juo dabar ir jis tikrai jums padės. El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jei pageidaujate WhatsApp/Viber teksto: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  82. DR ISIKOLO YRA GYVYBĖS GELBĖJAS IR GALIU JUS UŽTIKRINTI, IR JO MEILĖS PROBLEMŲ SPRENDIMAS YRA GERIAUSIAS.
    Mano vardas Laima Butkevičius ir esu čia, kad prisijungčiau prie daugybės žmonių, kad padėkočiau daktarui Isikolo už pagalbą ir malonius gestus man. Patyriau siaubingą patirtį, kai su savo vyru išgyvenau širdies skausmą. Jis paliko mane, o aš buvau sugniuždyta ir neradau jokios pagalbos, kad jį susigrąžinčiau. Kažkuriuo metu buvau prislėgtas, kol nepatekau į puslapius, kuriuose žmonės liudijo apie tai, kaip daktaras Isikolo jiems padėjo. Susisiekiau su juo ir jis niekada nedvejodamas man padėjo. Aš ne tik susigrąžinau savo vyrą po 48 valandų, bet ir meilė bei laimė buvo atkurta geriau nei bet kada. Daktaras Isikolo yra nuostabi asmenybė ir negaliu jam pakankamai padėkoti už nesavanaudišką tarnystę žmonijai. susisiekite su juo dabar el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp arba Viber: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  83. Kaip ir daugelis kitų žmonių, nuoširdžiai dėkoju daktarui Isikolo už pagalbą ir mano problemų sprendimą. Buvau apakęs pavydo ir nesaugumo ir tai sukėlė chaosą mano santykiuose su sužadėtiniu, jis negalėjo atsispirti mano bėdoms ir paliko mane. Po to, kai jis supratau, kad per toli nuėjau su viskuo, ką jam blogai dariau, kad jis persikeltų į kitą miestą, ir aš praradau visas galimybes bandyti jį pasiekti ir atsiprašyti. Šiuo metu žinojau, kad man reikia pagalbos, kad jį susigrąžinčiau, todėl turėjau susisiekti su gydytoju Isikolo. Jis rodė didelį susirūpinimą, aš jam viską papasakojau ir sutikau, kad esu kaltas, o jis patikino, kad susigrąžinsiu jį ir sugrąžinsiu meilę bei laimę, kuria dalijomės, ką jis padarė. Kaip ir buvo žadėta, po 48 valandų Jessie man paskambino ir aš atsiprašiau už viską, o jis mane pakvietė, kad galėtume susitarti ir vėl būti kartu. Dėkoju daktarui Isikolo už viską ir nuoširdumą padedant žmonėms. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  84. Mano vardas Gita Dovydas ir esu čia, kad įvertinčiau daktarą Isikolo. Aš visada turėjau sudėtingus santykius su savo vaikinu. Mes tiek kartų kovojome dėl nesaugumo abiejose pusėse ir išsiskyrėme. Puikiai žinojau, kad vis dar jį myliu ir man reikia, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. Jis nepaisė mano prašymo ir pastangų viską ištaisyti, ir aš gavau informacijos, kad jis jau susitikinėja su kita moterimi. Negalėjau padėti susiklosčiusioje situacijoje, todėl turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, pasikalbėjome ir aš man viską paaiškinau. Jis patikino, kad man padės ir užtikrins, kad jį sugrąžinsiu pas mane. Jis nešvaistė laiko man padėdamas, grąžino meilę ir džiaugsmą, kuriuo dalijomės, ir aš grąžinau savo vyrą man. Aš geriau žinau, kad viskas, ką tiek daug žmonių sako apie DR ISIKOLO, iš tikrųjų yra tiesa, kai gavau jo 48 valandų darbo rezultatą, kaip jis pažadėjo. Pasitikėk manimi, jis taip pat gali tau padėti, jei tiki. Taigi tiesiog susisiekite su juo dabar. Jo el. pašto kontaktas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsAp/Viber telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  85. Turėjau problemų su vyru, jis persikėlė į kitą miestą ir nutraukė su manimi bendrauti. Aš randu visas įmanomas priemones susisiekti su juo, kad galėtume išspręsti nesutarimus, bet nesėkmingai. Jo mama ir broliai ir seserys net nežinojo, kur jis yra. Buvau prislėgta ir emociškai sutrikusi, todėl turėjau ieškoti pagalbos, kad sugrąžinčiau jį pas mane, kol mano vietą jo gyvenime neužims kita moteris. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuriam viską paaiškinau ir jis norėjo man padėti, o jis tai padarė. Jis užmezgė meilės susitaikymo ryšį dėl manęs ir mano vyro ir man nežinojo, kad rezultatas pasireikš po dviejų dienų, kaip jis pažadėjo. Mano vyras grįžo ir atėjo manęs, ir aš nustebau, kad dabar galiu pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, kartu esame laimingesni ir viskas, ką dabar matau, yra amžinai su juo, ir aš esu labai dėkingas DR ISIKOLO gerumas man ir kitiems žmonėms. Jo el. pašto kontaktas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp arba Viber telefonu: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  86. Praradau mūsų santuoką ir gražius namus, kuriuos sugriovė nelaimingas atsitikimas, kai pamačiau, kad mano žmona pasitraukia už melo, kuriuo ji buvo maitinama, ir nesaugumo, kuris niekada nebuvo tiesa. Nuo pat pradžių prisiekiau, kad niekada nebūsiu apgavikas ir laikiausi savo pozicijos, kad pastatyčiau laimingus namus, bet, deja, ji niekada manimi nepasitikėjo pakankamai. Mėnesius klajojau bandydamas ją susigrąžinti ir ieškojau pagalbos iš įvairių šaltinių, įskaitant jos šeimos įsikišimą, bet niekada nepasisekė. Susisiekiau su daktaru Isikolo, su kuriuo abejojau anksčiau, kai susisiekėme. Turėjau išlaikyti viltį ir laikytis procedūrų taip, kaip jis man viską paaiškino. Jis patikino, kad ji grįžo po dviejų ar trijų dienų, o aš vis dar nerandu žodžių išreikšti, koks laimingas ir dėkingas esu žinodamas, kad mano sūnus ir jo mama sugrįžo pas mus. Aš visiems sakau apie daktarą Isikolo ir jo malonią širdį, padedančią žmonėms. Jis jūsų nenuvils, jei jį išbandysite. Susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  87. Mano mielas vyras paliko mane dėl kitos moters ir aš likau nežinioje. Tai įvyko taip greitai ir per kelias dienas mano gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Jis tiesiog išmetė mane po 3 metų be žodžių. Susisiekiau su daktaru Ilekhojie jo el. paštu ir jis pažadėjo atlikti susitaikymo ritualą, kad padėtų mums vėl susiburti. Praėjus mažiau nei 48 valandoms po ritualo, mano vyras vėl pradėjo mane išbandyti ir pasijuto siaubingai dėl to, ką ką tik išgyveno. Jis pasakė, kad aš buvau svarbiausias žmogus jo gyvenime ir dabar tai žino. Mūsų santuoka dabar tvirta ir stabili. Ačiū, daktare, už susitaikymo ritualą, kurį atlikote dėl manęs. Tu esi Dievas, siųstas atkurti iširusią santuoką. Nuoširdžiai rekomenduoju daktarą Ilekhojie visiems, turintiems iširusios santuokos ar santykių problemų. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  88. Puikūs ir nuostabūs sprendimai, kaip susigrąžinti buvusį partnerį.
    Kam tai gali rūpėti, aš labai vertinu, kaip Didysis DR ISIKOLO panaudojo savo intuityvius nurodymus ir įgūdžius, kaip gyvenimo treneris, taip pat savo empatiją, kad sugrąžintų mano sielos draugą. 100 procentų nemokamų tikrų ekstrasensų, konsultantas, kuris sugrąžins jūsų buvusįjį ir išspręs visas jūsų bendras problemas ar nelaimės problemas. mano partneris paliko mane dėl nesibaigiančių muštynių ir kivirčų, o aš kelis mėnesius buvau sugniuždytas ir susisiekęs su juo susigrąžinau savo laimę. Vienintelis DR ISIKOLO The Great yra vienintelis, kuris gali jums padėti. Jis išsprendė mano problemą už mane. Jis grąžino mano buvusįjį per 48 valandų konsultaciją. Susisiekite su puikiu  Dr Isikolo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  89. GRĄŽINAU BUVOJĄ SU DR. ISIKOLO SPRENDIMU
    Aš susisiekiau su DR ISIKOLO per liudijimą, parašytą apie jį, taip pat susidūriau su daugybe liudijimų apie tai, kaip jis padėjo kitiems gyventi. Grįžti su buvusiuoju yra vienas iš labiausiai vidinių jausmų, kuriuos daugelis žmonių norėtų patirti, ypač dėl to, kad prisiminimai su buvusiuoju visada aptemdo mūsų mintis, kai kažkas kitas daro kai kuriuos iš tų dalykų, kuriuos darė mūsų buvęs. Beveik 6 metus buvau vienišas tėvas ir nors mano buvęs vyras buvo toli nuo mano vaikų, vis tiek norėčiau, kad kada nors jis sugrįžtų pas mane. Šis burtų gydytojas, su kuriuo susidūriau, žinomas kaip DR ISIKOLO, padėjo man įgyvendinti mano norus ir džiaugiuosi galėdamas pasakyti, kad grįžau su savo buvusiu vyru. Rezultatas pasireiškė po 48 valandų, kaip jis patikino, o meilė ir ryšys, kuriuo dalijomės, buvo nuostabiai atstatyti, ir tai įvyko taip, kaip jis pažadėjo. Jei norite sėkmingai sugrįžti su buvusiuoju, susisiekite su šiuo puikiu burtininku jo WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  90. Mano vaikinas išsiskyrė su manimi prieš 2 mėnesius, nes jautė, kad aš jį apgaudinėju su savo draugu vyru, bandžiau jam viską paaiškinti, bet jis klausė negirdinčių ausų, buvau emociškai sugniuždyta, nes tikrai jį mylėjau iki tol. Internete mačiau įrašą apie DR ISIKOLO, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilužį, iš pradžių suabejojau ar tai tikra, nes niekada netikėjau tokiais dalykais, bet nusprendžiau pabandyti, susisiekiau su juo ir jis pasakė aš ką daryti ir aš tai padariau, tada jis padarė man meilės burtą Burtų, skirtų įsimylėjėliams suvienyti, procesas yra labai paprastas ir jis nesavanaudiškai dirba su žmonėmis taip pat, kaip atkūrė mano santykius per 48 valandas, o mano vaikinas skambino ir maldavo Susitarkite su manimi dar kartą, jei jums reikia pagalbos išspręsti jūsų santykių ar santuokos problemą. Štai jo kontaktas, „WhatsApp“/„Viber“: +2348133261196, parašykite jam el. laišką (isikolosolutionhome@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  91. Mane tikrai stebina stebuklinga daktaro Isikolo patirtis ir stebuklai, kurie buvo pasklidę internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje atkurti prarastus meilužius. Susisiekiau su juo po to, kai išgyvenau tiek daug skirtingų žmonių liudijimų, kaip jis padėjo susigrąžinti buvusį meilužį. Papasakojau jam apie savo vyrą, kuris mane paliko maždaug prieš 8 mėnesius ir paliko namus su viskuo, ką turėjau. Suglumau, kai jis man tik liepė šypsotis ir būti ramiam, užtikrindamas, kad viską susitvarkys vos per 48 valandas. Po antros dienos man paskambino vyras, buvau tiesiog šokiruota, pasirinkau skambutį ir negalėjau. netikiu savo ausimis, jis tikrai maldavo manęs atleisti, ir aš žinojau, kad meilė ir laimė tikrai atgavo. susisiekite su DR ISIKOLO jo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  92. Mano vardas Ieva Bartninkas. Po ketverių metų santykių su savo vyru jis su manimi išsiskyrė. Dariau viską, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui. Labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam ir viskuo maldavau, žadėjau, bet jis atsisakė. Susisiekiau su burtininku, vardu DR ISIKOLO, kuris galėtų padėti burti, kad jį sugrąžinčiau, bet aš esu toks, kuris niekada netikėjo burtais, neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai išbandyti. Išsiunčiau burtininką el. paštu ir jis man pasakė, kad yra jokių problemų, kad viskas bus gerai prieš dvi dienas ir kad mano buvęs sugrįš pas mane prieš tris dienas. jis užkalbėjo ir stebėtinai trečią dieną buvo apie 16 val. Buvusioji man paskambino ir mes išsprendėme nesutarimus ir dabar esame laimingi kartu. Bet kam gali prireikti burtininko pagalbos, jo el. pašto adreso: isikolosolutionhome@gmail.com arba WhatsApp/Viber jo: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  93. TOBULAS MEILĖS RABUOTOJAS SUSISIEKTI SUSISIEKTI DĖL JŪSŲ IŠIRUSIOS SANTUOKOS IR GREITAI IŠSPRĘSTI Negaliu pamiršti, kaip DR WALE padėjo man atkurti santuoką po keturių mėnesių išsiskyrimo su vyru iš kivirčo, o ji išėjo ir nebegrįžo į Aš, aš tiek daug padariau, kad ją susigrąžinčiau, bet nieko nepavyko, kol nepamačiau komentaro internete, kai kažkas paliudijo, kaip DR WALE padėjo jam susigrąžinti žmoną, ir taip susisiekiau su juo per jo WhatsApp ir parašęs Išduodamas jis patikino, kad padės man susigrąžinti vyrą per kelias dienas po meilės burto, o po to, kai jis burtą padarė, mano vyras grįžo namo ir maldavo, kad ji labai gailisi mane palikusi. Šiandien grįžtu. su vyru abu esame laimingi ir vėl gyvename kartu. Žinau, kad yra daug žmonių, kurie nori susigrąžinti savo meilę, susisiekite su DR WALE, nes jis yra puikus atsakymas į jūsų problemą. Susisiekite su juo: WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  94. Camila Abramikienė2022 m. gruodžio 3 d. 11:25

    Niekada nemaniau, kad vėl nusišypsosiu, bet dr. Isikolo atlieka savo sąžiningą darbą, kad padėtų man. Mano vyras paliko mane su dviem vaikais vieneriems ir dviem savaitėms. Visos pastangos sugrąžinti jam nepavyko, maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol nesutikau ponios, vadinamos Laima, kuri man papasakojo apie rašybos ratuką, vadinamą dr Isikolo. Ji davė man savo el. Pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį, aš susisiekiau su juo ir jis patikino, kad per dvi dienas mano vyras grįš pas mane. Jo darbo procesas neužtrunka daug, jis nieko nedelsdamas nedelsdamas ir jis dirbo už mane. Mano vyras grįžo pas mane ir aš dar netikiu, kaip viskas atsitiko, bet tai buvo tokia tikra ir efektyvi. Jei jums reikia pagalbos, galite susisiekti su juo: dr Isikolo užtikrins, kad nedelsdami gausite tobulą rezultatą. El. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai parašykite jam „WhatsApp“: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  95. Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra ne kas kita, kaip tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, perskaičiusi daug apie jį ir tikėjau, kad jis gali man padėti, ir jis padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite susisiekti su WhatsApp arba Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  96. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Aš ir mano vyras vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  97. Šių metų pradžioje turėjau siaubingą ginčą su savo vyru ir jis neturėjo kito pasirinkimo, kaip išeiti iš namų, ir aš maniau, kad jis tiesiog supyko, dėl to jis išėjo. Po kelių dienų negalėjau su juo susisiekti ar sužinoti, kur jis yra. Aš laukiau ir laukiau, bet jis niekada negrįžo ir man nepaskambino. Buvau kupina skausmų ir gailesčio dėl to, kas nutiko. Stengiausi viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai, kol nesusisiekiau su DR ISIKOLO, kuris mane išgelbėjo. Jis puikiai atliko savo darbą, kad mus sujungtų, o mano vyras paskambino ir grįžo namo lygiai po 48 valandų, kaip buvo pažadėjęs. DR ISIKOLO yra toks tikras ir niekada nepasiduoda. susisiekite su juo, jei jums reikia pagalbos. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  98. Mane atstūmė 4 metų vyras, labai skaudu, kad visą laiką buvau apleista, susiduriau su vyru ir jis pasakė, kad tai neveikia ir reikia skyrybų.. Jaučiausi prislėgta ir man reikia sprendimo, nes labai jį myliu. Internete ieškojau sprendimo ar konsultacijos, kai užtikau atsiliepimų puslapį. Žmonės su panašiomis problemomis kaip ir aš. Man pasisekė, kad moteris paliko el. laišką, kad galėčiau susisiekti, žengiau drąsų žingsnį, nes buvau tokia prislėgta ir jaučiuosi kaip mirti. Susisiekiau su daktaru Ilekhojie, kuris man atliko susitaikymo burtą, o mano vyras grįžo namo prašydamas atleidimo. Šiandien praėjo 3 mėnesiai kartu po susitaikymo burtažodžio ir mano vyras niekada nepasikeitė mylėti mane. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie šiandien el. paštu: (gethelp05@gmail.com arba WhatsApp šiuo numeriu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  99. Mano vardas Silvija Adomaitis. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę bei ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  100. AČIŪ, DR. ISIKOLO, ATVEJAME Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
    Mes su vyru pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas, mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes yra patikimas ir patikimas. parašykite jam: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  101. Niekada nežinojau, kad turiu didelę galimybę susigrąžinti savo vyrą, kol nesutikau DR ISIKOLO. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į DR ISIKOLO, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis mus vėl suvienijo, o meilė ir laimė buvo sugrąžinta, kaip jis mane patikino. Jo žodžiai yra jo įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 48 valandas pasiekti rezultatą, kuris mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Susisiekite su juo dabar. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  102. Prasidėjo nuo mažų nesusipratimų, po kurių jis man pasakė, kad būtų gerai padaryti pertrauką, kuri, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis manęs nebeieško. Tai mane nuliūdino, nes mes buvome kartu nuo vidurinės mokyklos laikų ir jis buvo mano pirmoji ir vienintelė meilė. Visur ieškojau pagalbos internete, tada pamačiau tiek daug žmonių, komentuojančių liudijimus apie daktarą Ilekhojie, per vieną iš komentarų susisiekiau su juo ir pakalbėjau su juo apie savo situaciją, o jis paaiškino susitaikymo procesą ir kaip tai padarys. padėk man per tris dienas su juo susitaikyti. Praėjo lygiai mėnuo, kai susisiekiau su juo ir viskas buvo tobula, ir aš turėjau paskelbti šią žinutę, nes jis nusipelno visų gerų žodžių už man pagalbą. Sąžiningai palieku čia jo kontaktą El. paštu: gethelp05@gmail.com arba susisiekite su juo per Whatsapp (+2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  103. Esu Raminta Budraitis. DR ISIKOLO su savo didžiosiomis galiomis atkūrė mano namus ir laimę, kuria dalinausi su savo vyru, ir tai tikrai kažkas, už ką esu amžinai dėkingas. Taip atsitiko, kad beveik metus buvau bejėgė ir prislėgta, kai vyras paliko mane dėl santuokinių problemų, su kuriomis susidūrėme. Dariau viską, ką galėjau, kad išgelbėčiau savo santuoką ir niekas nepasiteisino, kol DR ISIKOLO neatėjo į pagalbą. Jis man padėjo, o meilė ir laimė, kuria dalinausi su savo vyru, sugrįžo ir dar nuostabiau. Žinau, kad skamba keistai, jei jis tikrai gali kam nors padėti, bet 100% garantuoja, kad jis jūsų nenuvils, kai tikina, kad po 48 valandų pasieksite norimų rezultatų. Jis taip pat gali jums padėti, jei norite suteikti jam galimybę tai padaryti. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  104. Džiaugiuosi tuo, kaip patikėjau gydytoju Ilekhojie, kad po beveik metų išsiskyrimo sugrąžins mano buvusį vyrą. Prieš susitikdamas su gydytoju Ilekhojie, ieškojau daugybės svetainių, ieškodamas būdų, kaip susigrąžinti savo buvusį vyrą po to, kai jis be jokios priežasties paprašė skirtis. Buvau sugniuždyta, bet daktaras Ilekhojie suteikė man vilties ir patikinimo, kad jis bus sugrąžintas pas mane. Po susitaikymo burtažodžio mano vyras paskambino po dviejų dienų ir paprašė grįžti namo pas mane ir mūsų keturis vaikus. Kitą dieną jis grįžo namo ir aš labai džiaugiuosi vėl su juo susitikęs. Naudoju šias priemones, kad įvertinčiau daktarą Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs, taip pat padėjo daugeliui kitų žmonių. Palieku jo kontaktą, kad galėtumėte su juo susisiekti, jei turite panašių problemų. Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  105. Buvau ties santuokos praradimo riba, kai daktaras Isikolo įsikišo ir mane išgelbėjo. Mano vyras pateikė prašymą dėl skyrybų po nesibaigiančio ginčo ir emocinės prievartos, kurią abu patyrėme dėl nesusipratimų. Išėjo iš namų ir atsisakė grįžti. Ieškojau daktaro Isikolo, žinodamas, kad nenoriu dar kartą kentėti dėl skyrybų bylų ir vyro praradimo. Aš laikiausi jo darbo procedūrų, kurios buvo labai lengvos ir jis dirbo man. Meilė ir ryšys tarp manęs ir mano partnerio buvo atkurtas, jis grįžo ir skyrybų byla buvo atšaukta. Dr. Isikolo yra sąžiningas ir skaidrus, padėdamas žmonėms, o jūs taip pat tai skaitydami galite rasti sprendimą, kurio ieškote, kad sugrąžintumėte džiaugsmą ir laimę savo santuokoje ar santykiuose. Susisiekite su juo dabar. Tiesiog rašykite jam per Viber/WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu per: (isikolosolutionhome@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  106. Mano vardas Geimina Matelis. Vedybinės bėdos įvedė mane į didelę netvarką, dėl kurios, deja, išsiskyriau su vyru. Beveik metus išgyvenau labai daug. Bandžiau judėti toliau, bet negalėjau, nes likau sudaužyta ir sudužusi širdis ir turėjau du vaikus, kuriais galėčiau pasirūpinti viena. Visa tai aš niekada nenustojau mylėti savo buvusio vyro ir vėl bandžiau sutvarkyti mūsų sąjungą, kol sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris internete buvo plačiai žinomas dėl pagalbos žmonėms. Turėjau su juo susisiekti ir sužinojau, kad jis taip pat gali man padėti, ką jis padarė, kai aš jo laikiausi. Jis atkūrė ryšį tarp manęs ir mano vyro, o skyrybos buvo anuliuotos, o mes kartu esame laimingesni net labiau nei aš kada nors įsivaizdavau. Jis yra patikimas ir patikimas, o vos per 2 dienas jo darbo rezultatas pasireikš be jokių abejonių. parašykite jam per: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  107. Mano gyvenimas grįžo!!! Po 2 iširusios santuokos metų mano vyras paliko mane su dviem vaikais ir mano gyvenimas sugriuvo. Jaučiau, kad noriu visa tai baigti, vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emociškai nusilpęs ir gyvenimas atrodė beprasmis. Vieną ištikimą dieną, kai naršiau internete, aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie. Kai kurie žmonės tikino, kad jis parsivedė savo buvusiąją sugrįžusią, kai kurie tikino, kad atkuria gimdą ir gydo ligas žolelėmis. Mane labiau domino susitaikymas su savo vyru, kurį daktarė Ilekhojie leido per 3 dienas. Dabar mano vyras grįžo ir nuo to laiko gyvename laimingai. Ačiū. Čia visiems palieku jo kontaktą. El. paštas: (gethelp05@gmail.com Whatsapp arba Viber: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  108. DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Laima Linkytė. Aš labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodamas, kad tai buvo širdies skausmo rezultatas, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  109. Aš, Enrika Dapkūnaitė, tariu didelį ačiū DR ISIKOLO, kad padėjo atkurti sugedusius namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  110. Mano vyras paliko mane dėl kitos moters po vienerių mūsų santuokos metų. Man jo labai reikėjo, nes aš jį labai myliu. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Šią ištikimą dieną, naršydamas internete, aptikau konkretų liudijimą apie šį gerą vyrą, vardu DR IBINOBA, kaip jis gali padėti buvusiam žmogui greitai susigrąžinti ir sustabdyti skyrybas ar išsiskyrimą ir pan. pabandyk. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau. Po 72 valandų mano vyras grįžo pas mane verkdamas ir maldaudamas atleisti. Šiandien aš labai laimingas ir noriu rekomenduoti šį puikų burtų raitiklį visiems, kuriems tikrai reikia skubiai išspręsti savo nutrūkusius santykius, ir tiesiog susisiekite su puikiu „DR Ibinoba“. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su juo ir garantuoju, kad jis tau padės, nebeverk, susisiekite su šiuo galingu burtininku dabar. Ačiū DR IBINOBA, kad išgelbėjote mano nutrūkusius santykius ir kad sugrąžinote mano vyrą pas mane ...whatsapp jį: +2348085240869,El. paštas: dromionoba12@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  111. MANO LAIMĖTA LOTERIJA ĮMANOMA TIK SU DR ISIKOLO
    Sveiki, noriu, kad visi padėtų man padėkoti šauniam burtininkui, vardu Dr Isikolo, už tai, kad jis pakeitė mano gyvenimą finansiškai. Susisiekiau su daktaru Isikolo internetu, kad padėtų man pasimelsti už kai kuriuos mano loterijos žaidimus, kuriuos norėjau žaisti, jis liepė man atsiųsti jam žaidimus. jis gali melstis už žaidimus, ką aš padariau ir jis man pasakė, kad užtruks dvi dienas, kol melsis žaidimuose, antrą dieną jis atsiuntė man numerį žaisti ir patikino, kad ketinu laimėti. tikėjau juo 100%, bet neturėjau kito pasirinkimo ir žaidžiau žaidimą. todėl tą ištikimą dieną nuėjau į loterijos biurą patikrinti žaidimo, kurį jis man davė žaisti, ir štai buvau 373.000 eurų turtingesnis, negalėjau atverti burnos, buvau šokiruotas, negalėjau tuo patikėti. Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Isikolo. Jūs taip pat galite laimėti daugiau, jei jis jums padės, taip pat jis gali padėti jums susigrąžinti mylimąjį ir kitas problemas, kurias reikia išspręsti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp arba Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  112. Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi. Mano vyras 5 metus mane apgaudinėjo ir aš susidūriau su juo, dėl ko kilo muštynės, dėl kurių jis paprašė skyrybų. Verkiau savaites ir vos nenusižudžiau. Kai internete ieškojau atsitiktinių istorijų apie žmones, kurių situacija panaši į mano, pamačiau kažkokios Claire Emerick liudijimą apie tai, kaip daktarė Ilekhojie sugrąžino taiką į savo santuoką. Susisiekiau su juo ir jis man paaiškino kaip įmanoma susitaikyti su vyru ir po kelių dienų jis atšauks skyrybų planus, ko aš ir norėjau. Padariau viską, ko jis prašė, ir lygiai po trijų naktų po darbo mano vyras paskambino atsiprašydamas, kad mane apgaudinėjo ir paprašė grįžti namo su tiek daug pažadų. Dėkoju už jūsų pagalbą, daktare, jūs tikrai esate palaima. Jei esate tokioje pačioje situacijoje kaip aš, susisiekite su Dr Ilekhojie ir paprašykite pagalbos. El. pašto adresas: gethelp05@gmail.com arba Telegram arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  113. Sveiki visi, mano vardas Dovilė Laurynas. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano situaciją ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog praneškite jam per WhatsApp +2348133261196 arba parašykite jam el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com, jei jums reikia kokios nors pagalbos.

    AtsakytiPanaikinti
  114. Mano vardas Joana Berankis ir esu čia, kad padėkočiau DR ISIKOLO už pagalbą išgelbėti mano santykius. Mano vaikinas mane paliko, nes aš buvau greitas susižavėjęs ir kelis kartus su juo kovojau dėl nesaugumo, kai matydavau, kaip jis vis artėja prie bet kurios kitos moters. Neradau geresnio būdo, kaip priversti jį sugrįžti pas mane, o DR ISIKOLO man padėjo. Kai susisiekiau su juo, jis papasakojo viską, ką reikia žinoti apie tai, kaip bus atkurta meilė ir ryšys tarp manęs ir mano vyro. Aš įvykdžiau ir jis atliko darbą nedvejodamas ir tik po 48 valandų man paskambino mano vaikinas. Esu laiminga ir pilna gyvybės dėl DR ISIKOLO gerumo. Raginu visus, turinčius problemų, susisiekti su juo dabar ir jis tikrai jums padės. El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jei pageidaujate WhatsApp/Viber teksto: +234-8133261196

    AtsakytiPanaikinti
  115. DR ISIKOLO YRA GYVYBĖS GELBĖJAS IR GALIU JUS UŽTIKRINTI.
    Mano vardas Marija Balčytis ir esu čia, kad prisijungčiau prie daugybės žmonių, kad padėkočiau daktarui Isikolo už pagalbą ir malonius gestus man. Patyriau siaubingą patirtį, kai su savo vyru išgyvenau širdies skausmą. Jis paliko mane, o aš buvau sugniuždyta ir neradau jokios pagalbos, kad jį susigrąžinčiau. Kažkuriuo metu buvau prislėgtas, kol nepatekau į puslapius, kuriuose žmonės liudijo apie tai, kaip daktaras Isikolo jiems padėjo. Susisiekiau su juo ir jis niekada nedvejodamas man padėjo. Aš ne tik susigrąžinau savo vyrą po 48 valandų, bet ir meilė bei laimė buvo atkurta geriau nei bet kada. Daktaras Isikolo yra nuostabi asmenybė ir negaliu jam pakankamai padėkoti už nesavanaudišką tarnystę žmonijai. susisiekite su juo dabar el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  116. Mano vyras paliko mane ir mano sūnų ir niekada negrįžo, kol neįsikišo gydytojas ISIKOLO. Mano istorija niekuo nesiskiria nuo kitų, kurie skyrė laiko pasidalinti informacija apie jį pasauliui. Turėjau santuokinių problemų su vyru, dėl kurių jis mane paliko ir išvyko į kitą miestą. Kažkuriuo metu buvau prislėgtas ir gavau pagalbos iš niekur, kol nesusisiekiau su daktaru Isikolo, kuris man padėjo. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano partnerio ir aš jį susigrąžinau po dviejų dienų, kaip jis pažadėjo. Kaip ir visi kiti apie jį kalbantys, aš esu čia, kad papasakočiau apie jį gero ir padėkočiau jam už tai, kad dar kartą suteikė džiaugsmo mano gyvenimui, ir mes abu švenčiame šventinius sezonus kartu kaip laiminga šeima. Jis nenuvils, jei pabandysite ir jums padėti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  117. Simona Matijošaitis2022 m. gruodžio 26 d. 09:12

    Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas žlugo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o mano dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susijungėme, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  118. Mano vardas Kamile Mažeikis. Noriu padėkoti dr. Isikolo už tai, kad laimėjau milijonų eurų loteriją, ir aš išreiškiu savo dėkingumą parašydamas jo nuostabius kūrinius internete, kad galėtumėte perskaityti ir susisiekti su šiuo žmogumi, kad padėtų jums išspręsti bet kokias problemas. Kai sutikau šį vyrą, jis man pasakė, kad apsidžiaugsiu, kai jis už mane užburs, ir aš juo patikėsiu, ir jis padarė mane laimingą. Jis davė man laimėtus skaičius: 3, 25, 38, 43, 49, o laimingųjų žvaigždžių skaičius buvo 3 ir 7. Laimėjau 461.000 eurų. Ačiū, pone, už tai, ką dėl manęs padarėte. Jis taip pat padeda sprendžiant meilės ir santykių problemas ir yra geriausias, kurį galite rasti. Rašykite jam per: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  119. Praradau santuoką ir gražius namus, kuriuos sugriovė nelaimingas atsitikimas, kai pamačiau, kad mano žmona pasitraukia už melo, kuriuo ji buvo maitinama, ir nesaugumo, kuris niekada nebuvo tiesa. Nuo pat pradžių prisiekiau, kad niekada nebūsiu apgavikas ir laikiausi savo pozicijos, kad pastatyčiau laimingus namus, bet, deja, ji niekada manimi nepasitikėjo pakankamai. Mėnesius klajojau bandydamas ją susigrąžinti ir ieškojau pagalbos iš įvairių šaltinių, įskaitant jos šeimos įsikišimą, bet niekada nepasisekė. Susisiekiau su daktaru Isikolo, kuriuo abejojau, kai susisiekėme anksčiau. Turėjau išlaikyti viltį ir laikytis procedūrų taip, kaip jis man viską paaiškino. Jis patikino, kad ji grįžo po dviejų ar trijų dienų, o aš vis dar nerandu žodžių išreikšti, koks laimingas ir dėkingas esu žinodamas, kad mano sūnus ir jo mama grįžo pas mus. Aš visiems sakau apie daktarą Isikolo ir jo malonią širdį, padedančią žmonėms. Jis jūsų nenuvils, jei jį išbandysite. skaitykite daugiau apie daktarą Isikolo ir susisiekite su juo svetainėje: (www.isikolotemple.com) arba WhatsApp +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  120. AČIŪ DR. ISIKOLO ATEINATE Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
    Mes su vyru pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas, mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes yra patikimas ir patikimas. Galite perskaityti atsiliepimus ir susisiekti su juo jo svetainėje arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba parašyti jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  121. LAIMĖJAU LOTERIJA PADĖDAMAS DR ISIKOLO
    Pastarąjį dešimtmetį visada žaidžiau loterijos žaidimus su viltimi, kad kada nors laimėsiu didelius pinigus, bet to niekada neįvyko ir galvojau, ką galėčiau padaryti, kad laimėčiau didelį loterijos prizą. Atlikau kai kuriuos tyrimus internete ir aptikau skelbimą apie daktarą Isikolo, kuris rengia loterijos burtus žmonėms, kurie tiki jo darbais. Paaiškinau savo situaciją gydytojui Isikolo, jis man paruošė loterijos burtą ir davė keletą skaičių, kad galėčiau žaisti loterijoje, ir aš be jokių abejonių padariau, kaip jis pasakė. Ar galite patikėti, kad pirmą kartą gyvenime laimėjau 786.000 eurų sumą. Maniau, kad svajoju, kol man paskambino loterijos agentas, kad atvykčiau į biurą ir susitartų, kaip išsireikaluosiu pinigus. Dabar mano gyvenimas pasikeitė į gerąją pusę ir aš esu savo viršininkas, o jūs taip pat galite būti savo viršininku, susisiekę su daktaru Isikolo dėl loterijos burtų. Spustelėkite jo svetainę Peržiūrėkite jo svetainę ir susisiekite su juo dabar. (https://isikolotemple.com) arba jo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  122. Mano vardas Greta Jokūbas, aš esu iš Lietuvos. Visada pažadėjau rekomenduoti jus žmonėms, kuriems taip pat gali prireikti jūsų pagalbos, nes rasti el. laišką buvo geriausia, kas man kada nors nutiko, daktare Ige Ajayi, jūs esate dėmesingiausias ir užjaučiantis žmogus, kokį tik turiu. žinomas. Buvau labai nusiminęs po to, kai beveik penkerius metus buvau be meilės. Aš paprašiau susivienijimo meilės burto ir nuostabiai tai pavyko. Aš laimingai gyvenu su gražiausiu gyvu vyru ir to meldžiau. Ačiū, daktaras Ige Ajayi, nepakaktų, atsižvelgiant į tai, ką padarėte dėl manęs, todėl nusprendžiau pasidalinti šiuo jūsų rankų darbo liudijimu visam pasauliui, kad sužinočiau apie jūsų gerą darbą man. Galite susisiekti su šiuo vyru dėl bet kokių santykių problemų ir jis taip pat jums padės. Susisiekite El. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348130035939...

    AtsakytiPanaikinti
  123. Mano vardas Simona Kairevičius. Vedybinės bėdos įvedė mane į didelę netvarką, dėl kurios, deja, išsiskyriau su vyru. Beveik metus išgyvenau labai daug. Bandžiau judėti toliau, bet negalėjau, nes likau sudaužyta ir sudužusi širdis ir turėjau du vaikus, kad galėčiau pasirūpinti viena. Visa tai aš niekada nenustojau mylėti savo buvusio vyro ir vėl bandžiau sutvarkyti mūsų sąjungą, kol sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris internete buvo plačiai žinomas dėl pagalbos žmonėms. Turėjau su juo susisiekti ir sužinojau, kad jis taip pat gali man padėti, ką jis padarė, kai aš jo laikiausi. Jis atkūrė ryšį tarp manęs ir mano vyro, o skyrybos buvo anuliuotos, o mes kartu esame laimingesni net labiau nei aš kada nors įsivaizdavau. Jis yra patikimas ir patikimas, o vos per 2 dienas jo darbo rezultatas pasireikš be jokių abejonių. parašykite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba spustelėkite jo svetainę Peržiūrėkite jo svetainę ir susisiekite su juo dabar. (https://isikolotemple.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  124. Esu vienas iš daugybės žmonių, kad paliudyčiau pasauliui, kad daktaras Isikolo iš tiesų yra geros širdies žmogus, kuris daro viską, kad padėtų žmonėms net tada, kai prarandama viltis ieškant jų problemų sprendimo. Mano pačios problemos tikrai nesiskiria nuo kitų, nes po 48 valandų, kai pas mane dirbo daktaras Isikolo, sužadėtinis sugrįžo pas mane. Negalėjau susidoroti su širdgėla, kai žinojau, kad praradau savo sužadėtinį su kita panele. Buvau pasiklydęs tamsoje ir esu dėkingas Dievui, kad tokie sąžiningi žmonės kaip daktaras Isikolo tikrai egzistuoja tam, kad nušluostytų ašaras nuo sudaužytų širdžių veidų. Esu 100% garantuotas ir užtikrintas, kad jis jūsų neapvils, kai ieškosite jo pagalbos, kad išspręstumėte savo problemas, susijusias su santuoka, santykiais ar kitais su gyvenimu susijusių problemų. Tiesiog atsiųskite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  125. Apsilankykite ir skaitykite daugiau apie Dr isikolo per (https://isikolotemple.com)
    Sveiki visi. Mano vardas Rusne Pilinkus. Esu čia, kad padėkočiau puikiam daktarui Isikolo už mano santuokinių problemų sprendimą. Mano santuoka žlugo dėl nesibaigiančių problemų ir sunkumų, kuriuos turėjau su vyru. Jis išėjo neatsigręžęs, o aš tiek mėnesių buvau viena. Jo šeima įsikišo ir vis tiek niekas nepasikeitė. Buvau sužlugdytas emociškai ir praradau viltį vėl susirasti meilę, nes jis buvo viskas žmoguje, kurio aš kada nors norėjau. Kaip ir daugelis žmonių, aš sužinojau apie DR ISIKOLO, kai pradėjau ieškoti pagalbos. Mes ilgai aptarėme mano problemas ir jis patikino, kad rasiu reikalingą sprendimą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik laikytis jo procedūrų ir jis nieko nevilkino. Jis užmezgė meilės susijungimo ryšį man ir mano vyrui, o meilė ir laimė, kuria dalijomės, buvo atkurta ir jis pasiekė mane tiksliai po 48 valandų, kaip pažadėjo DR ISIKOLO. Jis tikrai nuostabus pagalbininkas ir yra patikimas. Jei turite kokių nors problemų, tiesiog parašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  126. DR ISIKOLO PADĖJO MAN LAIMĖTI DIDELIĄ LOTERIJA
    Aš esu čia, kad paspartinčiau šią gerą žinią visam pasauliui apie tai, kaip gavau pagalbą iš daktaro Isikolo, puikaus loterijos burtininko, kuris padės burti loterijoje ir duos jums tinkamus skaičius laimėti loterijoje, netikėjau. iš pradžių, bet, kai gyvenimas tapo sunkesnis, nusprendžiau pabandyti, išleidžiu tiek pinigų bilietams, kad įsitikinčiau, jog laimėsiu. iki tos dienos, kai internete sutikau daktarą Isikolo, apie kurį tiek daug žmonių kalba, kad jis yra labai puikus, kai reikia burti loterijoje, aš nebuvau tuo tikra, bet tiesiog išbandžiau, tai buvo tarsi magija. loterijoje laimėjau 675.000 eurų su skaičiais, kuriuos jis man davė. Daktaras Isikolo yra tikrai patikimas žmogus, vertas ir patikimas. Dalinuosi tuo su jumis, kuriems taip sunku laimėti loterijoje ir padėti visiems, turintiems meilės ar santuokinių problemų. Dėkojame dr. Isikolo, kuris man padėjo. Skaitykite daugiau apie daktarą Isikolo jo svetainėje: (https://isikolotemple.com) arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +234-8133261196

    AtsakytiPanaikinti
  127. Mano vardas Dorothy Karl. Santuokiniai rūpesčiai mane įvedė į didelę netvarką, dėl kurios, deja, išsiskyriau su vyru. Beveik metus daug išgyvenau. Bandžiau judėti toliau, bet negalėjau, nes likau sulaužyta ir sudaužyta širdis ir turėjau du vaikus, kuriais turiu rūpintis viena. Visa tai aš nenustojau mylėti savo buvusio vyro ir vėl bandžiau sutvarkyti mūsų sąjungą, kol sužinojau apie DR rabaa, kuris internete buvo plačiai žinomas dėl pagalbos žmonėms. Turėjau su juo susisiekti ir sužinojau, kad jis taip pat gali man padėti, ką jis padarė, kai buvau su juo. Jis atkūrė santykius tarp manęs ir mano vyro, o skyrybos buvo panaikintos ir mes kartu esame laimingesni, nei aš kada nors įsivaizdavau. Jis yra patikimas ir patikimas, o jau po 2 dienų jo darbo rezultatas pasirodys be jokių abejonių. Tiesiog nusiųskite jam žinutę el. paštu drrabaahealing@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  128. SUGRĮŽTI MANO VYRĄ TIK ĮMANOMA DR. ISIKOLO PAGALBA Jo svetainė: (https://isikolotemple.com)
    Sveiki visi, mano vardas yra Burbaitė. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog parašykite jam žinutę per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com, jei jums reikia pagalbos.

    AtsakytiPanaikinti
  129. Mano vardas Dorothy Karl. Santuokiniai rūpesčiai mane įvedė į didelę netvarką, dėl kurios, deja, išsiskyriau su vyru. Beveik metus daug išgyvenau. Bandžiau judėti toliau, bet negalėjau, nes likau sulaužyta ir sudaužyta ir turėjau du vaikus, kuriais turiu rūpintis viena. Visa tai aš nenustojau mylėti savo buvusio vyro ir vėl bandžiau sutvarkyti mūsų sąjungą, kol sužinojau apie DR rabaa, kuris internete buvo plačiai žinomas dėl pagalbos žmonėms. Turėjau su juo susisiekti ir sužinojau, kad jis taip pat gali man padėti, o tai padarė, kai buvau su juo. Jis atkūrė santykius tarp manęs ir mano vyro, o skyrybos buvo panaikintos ir mes kartu esame laimingesni, nei aš kada nors įsivaizdavau. Jis yra patikimas ir patikimas, o jau po 2 dienų jo darbo rezultatas pasirodys be jokių abejonių. Tiesiog nusiųskite jam žinutę el. paštu drrabaahealing@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  130. Geriausia vieta rasti meilės sprendimus, apsilankykite Dr Isikolo svetainėje (https://isikolotemple.com)
    Mano vardas Gabija Ajauskienė ir esu čia, kad įvertinčiau daktarą Isikolo. Aš visada turėjau sudėtingus santykius su savo vaikinu. Mes tiek kartų kovojome dėl nesaugumo abiejose pusėse ir išsiskyrėme. Puikiai žinojau, kad vis dar jį myliu ir man reikia, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. Jis nepaisė mano prašymo ir pastangų viską ištaisyti, ir aš gavau informacijos, kad jis jau susitikinėja su kita moterimi. Negalėjau padėti susiklosčiusioje situacijoje, todėl turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, pasikalbėjome ir aš man viską paaiškinau. Jis patikino, kad man padės ir užtikrins, kad jį sugrąžinsiu pas mane. Jis nešvaistė laiko man padėdamas, grąžino meilę ir džiaugsmą, kuriuo dalijomės, ir aš grąžinau savo vyrą man. Aš geriau žinau, kad viskas, ką tiek daug žmonių sako apie DR ISIKOLO, iš tikrųjų yra tiesa, kai gavau jo 48 valandų darbo rezultatą, kaip jis pažadėjo. Pasitikėk manimi, jis taip pat gali tau padėti, jei tiki. Taigi tiesiog susisiekite su juo dabar. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com, taip pat galite rašyti jam per WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  131. Jolanta Ziuraityte2023 m. sausio 25 d. 00:19

    Puikios galimybės sugrąžinti savo vyrą pas jus ir jūsų vaikus su DR ISIKOLO pagalba.
    Mano vyras paliko mane ir mūsų 2 vaikus maždaug 3 mėnesiams. Aš išgyvenau daug skausmo. Bandžiau viską, kas įmanoma, kad jis grįžtų pas mane ir pas vaikus, bet nieko nepavyko. Man tai buvo tikrai įtemptas laikotarpis, nes niekada nenorėjau išgyventi širdies skausmo. Man buvo liepta susisiekti su meilės burtų gydytoju, kuris man padėtų, ką aš ir padariau. Man pasisekė, kad gavau DR ISIKOLO kontaktą, kuris galėjo man padėti, aš susisiekiau su juo ir jam viską paaiškinau bei laikiausi jo procedūrų, o jis padarė meilės susijungimo burtai, kurie per 2 dienas sugrąžino mano vyrą pas mane ir pas jo vaikus. labai ačiū DR ISIKOLO. Labai vertinu tai, ką dėl manęs padarėte. Čia yra jo kontaktas, jei jums gali prireikti sprendžiant santykių problemas, el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp ar Viber jam +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  132. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko.
    Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Mes su vyru vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie.
    Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką. El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite / Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  133. Taip, tiesa, kad DR ISIKOLO yra geriausias burtininkas. Mano vardas yra Anna Šumauskas ir aš buvau DR ISIKOLO klientas ir turiu pasakyti, kad jis yra tikras burtininkas. Kai susisiekiau su šiuo burtininku, mano vaikinas paliko mane 2 metams ir aš visada norėjau, kad jis grįžtų man. Maždaug prieš mėnesį sutikau DR ISIKOLO, kuris man padėjo, ir vėl užmezgiau ryšį su savo vaikinu. Kai mane paliko buvęs vaikinas, kilo neramumai ir man tai tapo katastrofa, nes patyriau fiziologinę traumą, o mano šeima labai nerimavo dėl mano sveikatos. Po 2 metų sutikau ir DR ISIKOLO per liudijimą ir jis liepė nusiraminti, kad ir kokia bėda bebūtų, jis yra gerai ir pasiruošęs man padėti, o meilė, kurią abu dalijome, bus atkurta. Vos po 2 dienų man paskambino buvęs ir norėjo susitikti. Aš sutikau ir ruošiausi su juo susitikti, o jis man papasakojo, kaip jautėsi kaltas dėl to, ką padarė, ir norėjo, kad grįžčiau. Esu dėkingas DR ISIKOLO už nuoširdžią pagalbą ir rekomenduosiu jį visiems, kuriems reikia burtininko. Susisiekite su juo, kad jums padėtų, ir paskubėkite el. paštu El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite susisiekti su WhatsApp arba Viber telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  134. Meilė niekada nepasiduoda, nepraranda tikėjimo, visada yra viltinga ir ištveria visomis aplinkybėmis. Suteikiu Dievui visą šlovę, kad į mano gyvenimą atvedė daktarą Igę Ajayi, padėjusį susigrąžinti žmoną, dėl kurios išsiskyriau vieneriems metams. Buvau paskutinis žmogus žemėje, kuris pripažino faktą, kad burtai egzistuoja arba veikia, tik tada, kai buvau nukreiptas pas daktarą Ige Ajayi, internete, kuris padėjo tiek daug žmonių savo galingais burtais. Neturėjau kitos išeities, kaip tik pabandyti, nes praėjus 3 mėnesiams po skyrybų buvau pažemintas savo darbo vietoje dėl depresijos, nes nežinau, ką daryti, kad ją susigrąžinčiau, bet ačiū Dievui šiandien, kad pasinaudojo Dr. Ige Ajayi, kad atgaučiau savo laimę ir meilės gyvenimą per 48 valandas. Tik praėjusią savaitę čia buvau paaukštintas atgal į savo pareigas ir esu čia, kad pasidalinčiau savo patirtimi su šiuo žmogumi, vardu daktaras Ige Ajayi. Nežinau, ką tu išgyveni šiandien, bet žinok, kad bet kurioje situacijoje visada yra išeitis. Daktaras Ajayi taip pat ruošia burtus, tokius kaip loterijos burtai, darbo burtai, burtai, skirti sustabdyti skyrybas, burtai išgydyti bet kokias ligas, apsaugos burtai, burtai, norint tapti sėkmingu ir turtingu E.T.C. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348130035939

    AtsakytiPanaikinti
  135. Dalia Laurinaitiene2023 m. sausio 28 d. 03:49

    GRĄŽINAU BUVOJĄ SU DR. ISIKOLO SPRENDIMU
    Aš susisiekiau su DR ISIKOLO per liudijimą, parašytą apie jį, taip pat susidūriau su daugybe liudijimų apie tai, kaip jis padėjo kitiems gyventi. Grįžti su buvusiuoju yra vienas slapčiausių jausmų, kurį daugelis žmonių norėtų patirti, ypač dėl to, kad prisiminimai su buvusiuoju visada užtemdo mūsų mintis, kai kažkas kitas daro kai kuriuos iš tų dalykų, kuriuos darė mūsų buvęs. Beveik 6 metus buvau vienišas tėvas ir nors mano buvęs vyras buvo toli nuo mano vaikų, vis tiek norėčiau, kad kada nors jis sugrįžtų pas mane. Šis burtų gydytojas, su kuriuo susidūriau, žinomas kaip DR ISIKOLO, padėjo man įgyvendinti mano norus ir džiaugiuosi galėdamas pasakyti, kad grįžau su savo buvusiu vyru. Rezultatas pasireiškė po 48 valandų, kaip jis mane patikino, o meilė ir ryšys, kuriuo dalijomės, buvo nuostabiai atstatyti. Jei norite sėkmingai sugrįžti su buvusiuoju, susisiekite su šiuo puikiu meilės gydytoju per jo WhatsApp: +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  136. Turėjau gražią sąjungą su savo vyru ir dalijomės laime, šiluma ir tikra meile. Kartu gyvenome 12 metų, susilaukėme dviejų vaikų. prieš kelis mėnesius prasidėjo nesibaigiančios problemos ir nuolatiniai ginčai. Galiausiai jis išėjo ir nutraukė su juo bet kokį bendravimą. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, nes labai jį mylėjau, bet nesėkmingai. DR rabaa atėjo man į pagalbą, kai susisiekiau su juo ir jis man atskleidė, kad už mūsų problemų slypi moteris, nes jis norėjo valdyti mano vyrą tamsiais magijos burtais, kad atimtų jį nuo manęs ir mano vaikų. ir pažadėjo man padėti, ką ir darė, kol laikysiuosi jo darbo procedūrų. Mano vyras apsivalė ir apsivalė nuo žavesio, atsigavo ir grįžo namo pas mus ir mes viską sutvarkėme. Mes vėl laimingai gyvename kartu. DR rabaa taip pat gali jums padėti. tiesiog susisiekite su juo elektroniniu paštu: drrabaahealing@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  137. Vilija Rasimaviciene2023 m. sausio 30 d. 03:51

    Nuostabus meilės burtas, norint sugrįžti su savo partneriu ir pataisyti nutrūkusius santykius. Apsilankykite ir peržiūrėkite jo svetainę (https://isikolotemple.com)
    Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš 3 mėnesius ir privertė mane pasirašyti skyrybų dokumentus, o aš visiškai sudaužau širdį. Emociškai negalėjau susigrąžinti jokios formos. Dėkoju Dievui už šį stulbinamą ir puikų burtininką, kuris mane išgelbėjo. Daktaras Isikolo garantavo man skubų 48 valandų burtų liejimą, su kuriuo aš sutikau, kad rezultatas pasireikš ir viskas susitvarkys taip, kaip aš tik noriu. mano vyras po 48 valandų man paskambino ir labai atsiprašė, ir jis mane patikino, ir padarė viską, kad atšauktų skyrybų dokumentus, kurie anksčiau buvo vykdomi naudojant šį stebuklingai veikiančią burtų ratuką. Kai kurie žmonės liudijo, kad jis sugrąžino savo buvusį meilužį, kai kurie liudijo, kad atkuria gimdą, išgydo vėžį, herpes simplex virusą ir kitas ligas. Labai ačiū, Viešpatie, už tavo galingus burtus. išsireiškimų nepakanka norint pasakyti ačiū. Paštu Dr Isikolo dabar dėl sprendimų: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite rašyti per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  138. Turiu privilegiją pasidalinti šiuo stebuklingu liudijimu pasauliui. Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš keturis mėnesius ir mane apėmė gailestis, nes nežinojau, ką daryti, kad išspręsčiau problemas su vyru. Internete ieškojau pagalbos, kaip galėčiau gauti pagalbos savo santuokoje, ir radau puikių liudijimų apie DR WALE, kuris pažangiai elgėsi su savo burtais. Susisiekiau su juo ir štai DR WALE man pasakė, kad paruoš man burtą, kuris sugrąžins mano vyrą. Aš buvau skeptiškas, bet neturėjau kitos išeities, kaip tik dirbti su juo. po trijų dienų vyras man paskambino, kad grįžta namo, ir nuo tos dienos iki šios akimirkos mes gyvename ramiai. Dabar jis sugrįžo su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas turi galių sugrąžinti įsimylėjėlius ir labiausiai stebina tai, kad mūsų meilė dabar labai stipri, kiekviena diena yra laimė ir džiaugsmas. ir nėra nieko panašaus būti su mylimu vyru. Labai rekomenduosiu DR WALE visiems, kuriems reikia pagalbos. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE, suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės!! Susisiekite su DR WALE Via. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  139. DR ISIKOLO yra tiesiog geriausias burtininkas ir pagalbininkas. Mano vardas Rūta Kamandulienė ir iš pagarbos jam ir jo burtams privalau visiems pranešti šį liudijimą. Buvau pas kitus burtininkus ir nemačiau jokio rezultato. Aš tiesiog norėjau atvykti pas tave anksčiau, gavau iš tavęs tai, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs metams ir aš ėjau visur ir kitų burtininkų pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nesupažindino manęs su daktaru Isikolo. Pasibaigus Meilės burtui, pagaliau sulaukiau jo skambučio. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti. Buvau tikrai sutrikusi ir šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleisti ir priimti jį atgal. Rezultatas pasireiškė per 2 dienas ir jis mane patikino. Labai ačiū dr. Isikolo. Visiems, kurie ieško pagalbos, rašykite DR ISIKOLO adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba galite siųsti WhatsApp telefonu +2348133261196. Daugiau apie jo darbus galite peržiūrėti jo svetainėje (https://isikolotemple.com)

    AtsakytiPanaikinti
  140. Tiesiog noriu čia pasidalinti savo liudijimu. Mano vardas yra Martha Pote. Noriu atiduoti Dievui visą šlovę, kad jis atvedė daktarą Igę Ajayi, kad padėtų man atkurti santuoką. Aš labai myliu savo vyrą, jis su manimi išsiskyrė dėl kitos moters. meldžiausi ir verkiau, bet niekaip. Kartą ištikimą dieną tiesiog ieškojau internete ir aptikau burtų raitiklį (dr. Ige Ajayi), kuriuo anksčiau niekada netikėjau burtų rašymu, bet kažkas manyje sakė, kad turėčiau tai pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė, kad viskas bus gerai, kad po 48 valandų mano vyras man paskambins ir atsiprašys. maniau, kad tai pokštas. štai prieš 48 valandas man paskambino vyras ir pradėjo visko atsiprašinėti. Štai kodėl noriu čia pasidalinti šiuo liudijimu, žinau, kad daugelis išgyvena daug išgyvenimų savo santuokoje, todėl nesidrovėkite ieškoti pagalbos. Dr. Ige Ajayi gali jums padėti bet kuriuo atveju. Susisiekite su juo dabar. El. paštas: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp: +2348130035939

    AtsakytiPanaikinti
  141. Mane tikrai stebina stebuklinga daktaro Isikolo patirtis ir stebuklai, kurie buvo pasklidę internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje susigrąžinti prarastus meilužius. Susisiekiau su juo po to, kai išgyvenau tiek daug įvairių žmonių liudijimų, kaip jis padėjo susigrąžinti buvusį meilužį. Papasakojau jam apie savo vyrą, kuris mane paliko maždaug prieš 8 mėnesius ir paliko namus su viskuo, ką turėjau. Buvau sutrikęs, kai jis man tik liepė šypsotis ir būti ramiam, užtikrindamas, kad viską susitvarkys vos per 48 valandas. Jis patikino, kad meilė ir laimė, kuria dalijomės, bus sugrąžintos, o tai tikrai atsitiko, ir aš buvau nustebęs. Po antros dienos vyras man paskambino, aš buvau tiesiog šokiruota, pasirinkau skambutį ir negalėjau patikėti savo ausimis, jis tikrai maldavo manęs atleisti ir aš žinojau, kad meilė ir laimė tikrai atgavo. susisiekite su DR ISIKOLO el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  142. Turėjau gražią sąjungą su savo vyru ir dalijomės laime, šiluma ir tikra meile. Kartu gyvenome 12 metų, susilaukėme dviejų vaikų. prieš kelis mėnesius prasidėjo nesibaigiančios problemos ir nuolatiniai ginčai. Galiausiai jis išėjo ir nutraukė su juo bet kokį bendravimą. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, nes labai jį mylėjau, bet nesėkmingai. DR rabaa atėjo man į pagalbą, kai susisiekiau su juo ir jis man atskleidė, kad už mūsų problemų slypi moteris, nes jis norėjo valdyti mano vyrą tamsiais magijos burtais, kad atimtų jį nuo manęs ir mano vaikų. ir pažadėjo man padėti, ką ir padarė tol, kol laikysiuosi jo darbo procedūrų. Mano vyras apsivalė ir apsivalė nuo žavesio, atsigavo ir grįžo namo pas mus ir mes viską sutvarkėme. Mes vėl laimingai gyvename kartu. DR rabaa taip pat gali jums padėti. tiesiog susisiekite su juo elektroniniu paštu: drrabaahealing@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  143. DR ISIKOLO MAN PADĖJO IR AŠ GRĄŽINAU SAVO VYRĄ. Peržiūrėkite jo svetainę (https://isikolotemple.com)
    Mano vardas Aldona Šimokaitienė ir po septynerių metų santykių su juo jis išsiskyrė, aš dariau viską, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui. Labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam ir viskuo maldavau, žadėjau, bet jis atsisakė. Susisiekiau su burtininku, vardu DR ISIKOLO, kuris galėtų man padėti burti, kad jį sugrąžinčiau, bet aš esu toks, kuris niekada netikėjo burtais, todėl neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai išbandyti. Išsiunčiau burtų raitininkui paštu ir jis man pasakė, kad nėra jokių problemų, kad viskas bus gerai prieš dvi dienas ir kad mano buvęs sugrįš pas mane prieš tris dienas, jis užkalbėjo ir stebėtinai antrą dieną buvo apie 16 val. Buvusioji man paskambino ir mes išsprendėme nesutarimus ir dabar esame laimingi kartu. Bet kam gali prireikti burtininko pagalbos, jo el. pašto adreso: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo WhatsApp/Viber: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  144. Aš tiesiog turiu duoti šį liudijimą čia, Meilė niekada nepasiduoda, nepraranda tikėjimo, visada yra viltinga ir ištveria visomis aplinkybėmis. Suteikiu Dievui visą šlovę už tai, kad į mano gyvenimą atvedė daktarą I've Ajayi, jis padėjo man atkurti iširusią santuoką, kai vėl nebebuvo vilties, padėjo susigrąžinti vyrą, o dabar mylime ir gerbiame vienas kitą. kita, tiek daug meilės santuokoje. Daktaras Ige Ajayi. Jo specializacija – meilės burtų liejimas. Norite, kad jūsų buvęs vyras, buvusi žmona ar bet kas, ko norite, sugrįžtų į savo gyvenimą. Susisiekite su juo el. paštu: drigeajayi@gmail.com/ WhatsApp +2348130035939

    AtsakytiPanaikinti
  145. GRĄŽINKITE SAVO PARTNERĮ SU TIKROS DR ISIKOLO PAGALBA.
    Pažadu pasidalinti šiuo liudijimu visame pasaulyje, kai tik mano vyras grįš pas mane, ir šiandien su visa pagarba noriu padėkoti DR ISIKOLO už tai, kad jis suteikė džiaugsmo ir laimės mano santykiams ir mano šeimai. Noriu jus visus informuoti, kad yra tikra ir tikra burtų mašinėlė. Niekada netikėjau nė vienu iš šių dalykų, kol neišėjo mano vyras. Man reikėjo pagalbos, kol suradau daktarą Isikolo, puikų burtininką. Jis užkalbino mane meilės burtais ir patikino, kad susigrąžinsiu savo vyrą po dviejų dienų po burtų atlikimo. Mane vis dar stebina, kaip tarp mūsų atkurta meilė ir ryšys, o dabar kartu esame laimingesni nei bet kada. Žemiau pateikiamas el. pašto adresas, jei atsidūrėte bet kokioje situacijoje, kai išgyvenate širdies plakimą. Užtikrinu jus, kad kaip jis padarė mano, jis tikrai jums padės. El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti „WhatsApp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  146. Jis yra geriausias burtininkas internete ir jo rezultatas yra 100% garantuotas. Mano vardas Adrianna Filip Mano vyras išsiskyrė su manimi po 9 metų santykių. Tai prasidėjo nuo nedidelio nesusipratimo, po kurio jis man pasakė, kad būtų gerai padaryti pertrauką, kuri, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis manęs nebeieško, užblokavo mano numerį ir žmonės sakė matę jį su kita moterimi, tai ašaros išbėgo į akis, nes ruošiamės tuoktis, ieškojau pagalbos, kol sutikau šį dvasingą vyrą, vardu Dr Ibinoba, padėjau daugeliui žmonių, turinčių santykių problemų, kalbėjausi su juo apie savo situaciją ir jis man apibūdino, kaip grįžti su savo mylimuoju, aš vykdžiau jo nurodymus ir šiandien esu laiminga, nes mano vyras grįžo po 5 mėnesių išsiskyrimo ir dabar esame laimingai susituokę. Jei jums reikia burtininko pagalbos bet kokiai santykių problemai, susisiekite su gydytoju Ibinoba ir ieškokite ilgalaikio sprendimo. WhatsApp: +2348085240869,El. paštas: dromionoba12@gmail.com, WhatsApp nuoroda: wa.link/83szsw

    AtsakytiPanaikinti
  147. DALIA ŠERĖNIENĖ2023 m. vasario 11 d. 03:34

    Tai yra svetainė (https://isikolotemple.com), kurioje perskaičiau apie DR ISIKOLO ir susisiekiau su juo, kad padėtų man šiais metais susigrąžinti savo buvusį vaikiną, kad su manimi susituoktų, ir aš grįžau čia paskelbti apie jį. DR ISIKOLO padės išspręsti jūsų problemą, kad ir ką išgyventumėte. Man labai keista skelbti apie burtažodžius, nes aš niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, kad man padėjo burtininkas, sugrąžinęs mano buvusį vaikiną po 6 mėnesių nebuvimo. Perskaičiau apie DR ISIKOLO iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo, kad man padėtų, o po mažiau nei 48 valandų man paskambino buvęs vaikinas ir apsidžiaugiau, kad jis nori su manimi susisiekti. Susitikome penktadienį ir jis man pasipiršo. Tai buvo pats gražiausias žiedas. Prašome visų čia esančių, susisiekite su DR ISIKOLO, kad jis išspręstų jūsų problemą ir pradžiugintų jus kenkiančiais santykiais. Meilė yra geriausias kada nors patirtas jausmas. atsiųskite jam el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam WhatsApp/Viber telefonu: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  148. Mano vyras išėjo iš namų gyventi pas kitą darbe sutiktą moterį ir atsiuntė man skyrybų dokumentus. Nenorėjau skyrybų, nes labai myliu savo vyrą ir nenoriu, kad šeima subyrėtų. Įtariau, kad moteris mano vyrą surišo burtais, kad jis negalėtų grįžti į šeimą. Ieškojau patarimų, kaip susigrąžinti vyrą, ir radau komentarą, kad dr. Ige Ajayi padėjo jai susigrąžinti vyrą po kelis mėnesius trukusių skyrybų, todėl gavau el. laišką iš dr. Ige Ajayi iš komentaro. Išsiunčiau jam laišką ir elektroninį laišką apie savo problemą, o jis man atsakė ir patikino, kad susigrąžins mano vyrą per dvi dienas, o mano didžiausiai nuostabai, mano vyras sugrįžo per dvi dienas, kaip pažadėjo dr. Ige Ajayi ir dabar mano vyras. vyras grįžo pas mane ir yra dar labiau mylintis nei anksčiau. Taip pat galite kreiptis pagalbos į dr. Ige Ajayi el. paštu: drigeajayi@gmail.com arba WhatsApp telefonu +2348130035939…

    AtsakytiPanaikinti
  149. Mano vardas Laura Tankevičius. Iš pagarbos tau ir tavo kerams turiu visiems pranešti apie šį liudijimą. Buvau pas kitus burtininkus, nemačiau jokio rezultato, viskas, ko jie nori, buvo po mano pinigų. Aš tiesiog norėjau ateiti pas tave anksčiau, gavau iš tavęs tai, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs metams ir aš ėjau visur ir kitų burtininkų pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nesupažindino manęs su daktaru Isikolo. Po to, kai buvo atliktas Meilės burtas, aš pagaliau sulaukiau jo skambučio per mažiau nei 48 valandas. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai buvo kaip stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis ir pasakė, kad turėčiau jam padovanoti. Buvau tikrai apstulbusi ir sukrėsta, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleisti ir priimti jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugiuosi, o tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai. Ir dabar aš vėl esu laiminga moteris. Labai ačiū daktarui Isikolo. Visiems, ieškantiems tikro burtininko, susisiekite su Dr.Isikolo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  150. Jie yra daug rašybos ratukų internete, tačiau DR WALE skiriasi nuo jų. DR WALE bus paskutinė jūsų autobuso vieta. DR WALE taip pat yra tinkamas asmuo, kuris padės išspręsti visas jūsų problemas. Su jo pagalba visas jūsų liūdesys išnyks ir jis sugrąžins jūsų laimę. Kai sutikau DR WALE'ą, paaiškinu jam visas problemas, su kuriomis susidūriau su savo vyru, kuris paliko gyventi su kita moterimi. Jis paliko mane ir vaikus be nieko. Po visų mano paaiškinimų DR WALE man pasakė, kad turiu sumokėti už DAIKUS, kuriuos aš padariau. Tada jis man pasakė, kad burtai veiks kelias dienas, kurių aš laukiu. LABAI nustebau, kai po kelių dienų sulaukiau skambučio, kurio balsas buvo mano vyro verksmas telefonu, sakydamas, kad jis nežino, kas jį užklupo. prašė manęs atleidimo ir pasakė, kad grįžta namo. Šiuo metu mes vėl visi laimingai gyvename kartu. Ačiū DR WALE už puikų darbą. Taip pat galite susisiekti su DR WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  151. Labai džiaugiuosi galėdamas pasidalinti šiuo nuostabiu savo liudijimu. Mano gyvenimas visiškai pasikeitė per 48 valandas. Galiu matyti save veidrodyje ir šypsotis. Pirmą kartą per amžių amžius pasitikiu savimi ir savo sugebėjimais. Su daktaro Isikolo pagalba sugrįžau į savo vaikiną. Jis atsiprašė praėjus 48 valandoms po burtažodžio sukūrimo. Jis sakė supratęs, kad niekada nenorėjo išsiskirti. jis negalėjo susidoroti su emocingu bagažu, kurį visą laiką nešiojau. Jis pasakė, kad mano, kad jis daro neigiamą įtaką mano gyvenimui, ir manė, kad geriausia išeiti. Jis sakė, kad buvo sunku, kad aš visą laiką kalbėjau apie praeitį. Mes abu vienas kitam atleidome. Man buvo pasakyta, kad tai buvo už kelių mėnesių. Esu gyvas įrodymas, ką gali DR ISIKOLO. Labai dėkoju daktarui Isikolo už nuostabų dalyką, kurį padarėte mano santykiuose. Aš dabar tokia laiminga. Su jūsų pagalba mes abu galėjome pamatyti ir pasakyti tiesą vienas kitam. Man labai malonu susisiekti su jumis ir inicijuoti, kad visa tai įvyktų. Visi, turintys santykių problemų, gali susisiekti su gydytoju Isikolo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba parašyti jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  152. Sveiki visi, mano vardas Monique Lava. Man buvo labai sunku, kai vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau emociškai nusiminusi ir nežinojau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau. Mėnesius turėjau bėdų ir visur ieškojau pagalbos, kol sužinojau apie DR rabaa. Susisiekiau su juo ir paaiškinau savo problemas. Jis norėjo man padėti ir paskatinti laikytis procedūrų, kad atkurtų meilę tarp mano ir vyro, taip pat pasirūpintų, kad mes abu vėl sugrįžtume vienas pas kitą. Atitikau visus reikalavimus ir jis atliko savo darba. Po 48 valandų gavau žinutę iš savo vaikino, prašydama pasimatymo, kad galėtume išmesti daiktus. Dabar mes vėl kartu ir visa tai DR rabaa dėka. Jis taip pat gali jums padėti, jei esate pasirengęs tikėti ir išlikti viltingas. parašykite jam dabar drrabaahealing@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  153. Šiandien aš labai džiaugiuosi savo šeima. Mano vardas Doris Vaan, gyvenu JAV, vyras paliko mane metams ir aš jį labai myliu, nuo tada ieškau būdo jį susigrąžinti. Išbandžiau daugybę variantų, bet nepavyko, kol sutikau draugą, kuris mane supažindino su dr. Ige Ajayi, burtininkas, padėjęs man susigrąžinti vyrą po 2 dienų. Šiandien su vyru laimingai gyvename kartu, nes vykdau puikios dr. Ige Ajayi pavyko. Tas Žmogus puikus, jį galite pasiekti el. paštu: (drigeajayi@gmail.com). o jo tiesioginis kontaktinis numeris ir whatsapp yra (+2348130035939) Dabar rimtiems žmonėms, kurie susiduria su šia problema, patarsiu susisiekti su juo dabar ir gauti greitą sprendimą be jokio streso.

    AtsakytiPanaikinti
  154. Ar norite susigrąžinti savo buvusįjį? Aš tai padariau su daktaru Isikolo ir mano buvęs vyras grįžo pas mane po 2 dienų po to, kai pasakė, kad meilės susijungimas buvo užmegztas. Noriu, kad visi perskaitytų mano liudijimą ir patikėtų burtininku, vardu daktaras Isikolo. Mano buvusi mergina išsiskyrė su manimi, nes ji buvo skeptiška ir abejojo, kad turiu kitų moterų, o tai niekada nebuvo tiesa. mes kelis kartus dėl to ginčėmės ir viskas paaiškėjo, kad ji patikėjo neteisingu suvokimu apie mane ir išėjo. Po maždaug 3 mėnesių susisiekiau su daktare Isikolo ir ji daugiau net neatsiliepė į mano telefono skambučius. Dabar labai džiaugiuosi, kad daktaras Isikolo grąžino ją pas mane. Kai susisiekiau su šiuo burtininku. Aš mažai tikėjau, kad mano buvęs sugrįš po muštynių ir visko, bet daktaras Isikolo man suteikė didžiulį palengvėjimą žinodamas, kad mano sužadėtinė grįžo pas mane, o meilė ir laimė tarp mūsų buvo atkurta ir tapo nuolatine. Noriu, kad visi patikėtų šiuo burtininku ir susisiekite su juo dėl bet kokių problemų. parašykite jam per: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  155. Susitikite su savo buvusiu partneriu vos per dvi dienas, padedamas daktaro Isikolo.
    Prieš metus ir šešis mėnesius turėjau problemų su savo vyru, dėl kurios mus išsiskyrė. Kai jis su manimi išsiskyrė, buvau sutrikęs ir nežinojau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau, viduje jaučiausi tokia tuščia. Kol nesusiradau internete daktaro Isikolo apie tai, kaip jis daugybei žmonių padėjo išspręsti įvairias problemas. Aš parašiau Jam el. laišką ir papasakojau jam savo problemą ir padariau tai, ko jis manęs prašė, kad jis man padėtų, trumpai apibendrinčiau ilgą istoriją. Man nesupratus, nepraėjus 48 valandoms, mano vyras man paskambino ir jis grįžo pas mane ir pasakė, kad apgailestauja dėl to, kas vyksta tarp mūsų. Galiausiai rašau šį liudijimą, kad padėkočiau ir nuoširdžiai dėkoju jums, daktare Isikolo, už tai, kad laikotės savo žodžių ir pažadų, sugrąžindami jį pas mane vos per 48 valandas nuo jūsų galingo burtažodžio, ir už tai, kad panaudojote savo talentingas ir dideles galias grąžink jį atgal. Jei jums reikia jo pagalbos, galite parašyti jam el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį Whatsapp/Viber telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  156. DĖL JŪSŲ MEILĖS IR VYKDYMO PROBLEMŲ SPRENDIMŲ, SUSISIEKITE DR. ISIKOLO. Peržiūrėkite jo svetainę (https://isikolotemple.com)
    Su tiek daug savo širdyje noriu pasakyti, kaip daktaras Isikolo išgelbėjo mano santuoką nuo skyrybų. Aš ir mano vyras turėjome tam tikrą nesusipratimą ir tai išardė mūsų santuoką tiek, kiek mano vyras siekė skyrybų. Taigi aš neturiu kitos išeities, kaip tik ieškoti savo problemos sprendimo. Būtent ten aš aptikau daktaro Isikolo detales ir tai, kaip tiek daug žmonių rašė gerus dalykus apie jį ir jo nuostabius darbus jiems ir apie tai, kaip jis padėjo daugeliui žmonių atkurdamas jų santykius. Susisiekiau su gydytoju Isikolo ir jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir per mažiau nei 48 valandas, kai dirbo pas mane, mano vyras atšaukė skyrybų dokumentus. Dabar aš ir mano vyras gyvename kartu taikoje ir harmonijoje ir esu čia, kad papasakočiau pasauliui, kad meilė ir meilė atkurta. Ačiū daktarui Isikolo, kad išgelbėjo mano santuoką nuo iširimo. Daktaro Isikolo kontaktinė informacija pateikiama el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  157. Gabrielė Skerstonaitė2023 m. vasario 21 d. 01:34

    Padėkite man pasidžiaugti DR ISIKOLO už jo didelę pagalbą. Esu vienas iš tų žmonių, kurie sakė, kad niekada nesikreipsiu į ekstrasensą, magą ar bet ką, kad padėtų man išspręsti mano problemas, o ne iš visų meilės problemų, bet pasiekiau tašką, kai supratau, kad man reikia kokių nors patarimų. Labai džiaugiuosi, kad radau šį žmogų, vardu DR ISIKOLO. Kai vos nepraradau Deivido per vieną iš mūsų kvailų muštynių ir nuolatinių ginčų (jis išsiskyrė su manimi). Maniau, kad viską praradau. Aš verkiu visą dieną ir galvoju, kad jis daugiau niekada negrįš pas mane. Aš perskaičiau tiek daug liudijimų apie daktarą Isikolo meilės burtą, kaip jis padeda susigrąžinti buvusį meilužį. Greitai nusiunčiau jam el. laišką, kad susigrąžintų ir savo vyrą su jo meilės susijungimo burtais. Ir kai buvau beviltiškiausia, jis manimi nepasinaudojo. Jūs atlikote labai gerą paslaugą žmogui, kuriam tikrai reikia jūsų pagalbos. Nežinau, kaip tu tai padarei ar kaip veikia ši magija, bet žinau tik tiek, kad tai veikia ir mano vyras grįžo pas mane po 48 valandų, kaip man pažadėjo. Deividas ir aš laimingai grįžome kartu, ir aš visada būsiu dėkingas DR ISIKOLO. Rašykite jam el. laišką dėl bet kokios pagalbos, yra labai pajėgus ir patikimas, jei norite gauti pagalbos šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  158. Aš palaikau santykius su savo vaikinu jau 2 metus ir planavome greitai tuoktis ir staiga jis mane paliko dėl kitos merginos, aš labai myliu šį vaikiną ir niekada neįsivaizduoju savo gyvenimo be jo. Toliau stengiausi viską susigrąžinti, bet visos mano pastangos susigrąžinti jį į savo gyvenimą nepasiteisino. Būtent šią ištikimą dieną aš aptikau keletą komentarų svetainėje apie šį puikų burtininką, vadinamą daktaru Isikolo, todėl daugelis žmonių teigė, kad jis padėjo jiems atnaujinti santykius ir susigrąžinti buvusįjį, turėjau su juo susisiekti, nes jis buvo mano paskutinė viltis. Susisiekiau su juo jo el. paštu ir pasakiau viską, ką reikia padaryti, ką ir padariau, ir jis patikino, kad po 2 dienų mano vaikinas paliks kitą merginą ir grįš pas mane, ir tai buvo labai puiku. nustebau pamatęs, kad mano vaikinas grįžta pas mane po dviejų dienų. Esu labai laiminga, kad šiandien jis grįžo pas mane ir aš tai pasiekiau padedamas daktaro Isikolo ir patariu, jei jums reikia jo pagalbos, rašykite jam tiesiogiai el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196 .

    AtsakytiPanaikinti
  159. Mano santuokos atkūrimo kelionė prasidėjo prieš 3 dienas, kai 22 metų žmona paliko mane dėl 10 metų jaunesnio vyro. Man 57, o jai 55. Aš ėjau per dykumą ir per savo kelionę radau daktarą Isikolo. Dievas panaudojo jį, kad išgydytų mano sudužusią širdį ir pašalino mano skausmus savo galingu meilės burtu. Man buvo sunku bandyti sugrąžinti ją namo nesėkmingai, ir tai tapo kančia mano vaikams ir man. Aš pasitikiu DR ISIKOLO ir žinau, kad Jis ketina atkurti mano santuoką. Aš jam viską paaiškinau, o jis man pasakė, ką daryti, ką aš padariau, jis padarė savo vaidmenį, o mano žmona grįžo namo pas mane ir mūsų vaikus per mažiau nei 48 valandas, kai viskas buvo padaryta taip, kaip planuota. Tikėjimas yra užtikrinimas dalykų, kurių mes tikimės, ir įsitikinimas tuo, ko nematėte, ir vien dėl to viskas pasiteisino, kad žmona sugrįžtų pas mane. Dievas gali panaudoti daktarą Isikolo, kad atkurtų jūsų santuoką ar santykius. Neprarask vilties. Susisiekite su gydytoju Isikolo tiesiogiai el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite susisiekti su juo WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  160. Tiesiog noriu čia pasidalinti savo liudijimu. Mano vardas yra Martha Pote. Noriu atiduoti Dievui visą šlovę, kad jis atvedė daktarą Igę Ajayi, kad padėtų man atkurti santuoką. Aš labai myliu savo vyrą, jis su manimi išsiskyrė dėl kitos moters. meldžiausi ir verkiau, bet niekaip. Kartą ištikimą dieną tiesiog ieškojau internete ir aptikau burtų raitiklį (dr. Ige Ajayi), kuriuo anksčiau niekada netikėjau burtų rašymu, bet kažkas manyje sakė, kad turėčiau tai pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė, kad viskas bus gerai, kad po 48 valandų mano vyras man paskambins ir atsiprašys. maniau, kad tai pokštas. štai prieš 48 valandas man paskambino vyras ir pradėjo visko atsiprašinėti. Štai kodėl noriu čia pasidalinti šiuo liudijimu, žinau, kad daugelis išgyvena daug išgyvenimų savo santuokoje, todėl nesidrovėkite ieškoti pagalbos. Dr. Ige Ajayi gali jums padėti bet kuriuo atveju. Susisiekite su juo dabar. El. paštas: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp: +2348130035939..

    AtsakytiPanaikinti
  161. susituokė su mano vidurinės mokyklos vaikinu, abu kartu turime tris vaikus. mes gerai gyvenome tik tol, kol jo pamotė atvyko mūsų aplankyti. po savaitės ji išvyko, mano vyras taip pat pradėjo juokingai elgtis kaip aš. Aš buvau šokiruotas ir nustebęs, nes niekada nežinojau, ką padariau ne taip. jis man pasakė, kad nutraukia mūsų santuoką ir taip pat pasiims vaikus su savimi. nes žinau, kad mano vyras nebuvo toks žmogus su bloga širdimi, man tiesiog reikėjo laiku ieškoti sprendimo. štai kaip aš susidūriau su DR WALE'u, matė daug gerų liudijimų apie jį. taigi, aš susisiekiau su juo ir papasakojau viską, kas su manimi vyksta. DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, ir paprašė atnešti keletą daiktų, už kuriuos taip pat sumokėjau. po to, kai jis užkalbino mane, paaiškėjo, kad už visko, kas įvyko mūsų santuokoje, slypi mano vyras pamotė. ji padarė burtus per daug atskirti aš ir mano vyras, mano vyras pamotė dabar gėda. Ačiū DR WALE, kuris atėjo dešinėje ir padėjo man išbristi iš šios netvarkos. DR WALE'as yra geras savo žodžių žmogus. tu taip pat gali susisiekti, ir jis sugrąžins tau laimę. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  162. Po 5 metų santuokos su vyru ir 2 vaikais, mano vyras pradėjo keistai elgtis ir vaikščioti su kitomis damomis, rodė man šaltą meilę, keletą kartų grasina, kad išsiskirs, jei išdrįsiu paklausti jo apie jo romaną su kitomis moterimis. buvo visiškai sugniuždyta ir sutrikusi, kol vienas senas mano draugas man nepasakojo internete apie burtininką DR ISIKOLO, kuris meilės burtų galia padeda žmonėms, turintiems santykių ir santuokos problemų, iš pradžių suabejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau. pabandyk, kai susisiekiau su juo, jis man padėjo užburti meilę ir per 48 valandas mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašinėti, dabar jis nustojo bendrauti su kitomis moterimis, o su manimi - visam laikui ir tikrai. Susisiekite su šiuo puikiu meilės burtų raitininku, kad jūsų santykių ar santuokos problema būtų išspręsta šiandien el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai Whatsapp +2348133261196, taip pat galite perskaityti ir susisiekti su juo svetainėje: (https://isikolotemple.com)

    AtsakytiPanaikinti
  163. Ačiū DR ISIKOLO, didžiausias iš visų už tai, ką padarėte dėl manęs. Labai džiaugiuosi, kad mano vyras sugrįžo pas mane ir dabar laimingai gyvename kartu. DR ISIKOLO meilės susijungimo burtai yra labai galingi ir efektyvūs ir neturi jokio šalutinio poveikio. Kadangi jis pažadėjo man padėti, nusprendžiau pabandyti DR ISIKOLO, kai mylimasis paliko mane dėl kitos moters. Jis padėjo man užburti meilės burtus, kad atkurtų meilę ir laimę man ir mano mylimajam, dėl kurio jis sugrįžo pas mane 48-aisiais, kaip jis pažadėjo ir patikino. mane labiausiai jaudina tai, kad mano meilužis net nežinojo, kad jį užkalbino, dėl ko ji sunaikino tai, ką per daugelį metų dalinome. Jei išgyvenate santykių problemas, patariu kreiptis į DR ISIKOLO ir jūsų problema bus išspręsta. Susisiekite su DR ISIKOLO Leo šiandien ir išspręskite savo problemą. Jei jums reikia jo pagalbos, žemiau yra jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai WhatsApp arba Viber: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti