Puslapiai

2014 m. kovo 2 d., sekmadienis

Klaipėda - 30 diena - perturbacijos

Pasibaigė chirurgijos ciklas ir prasidėjo mėnuo vaikų infekciniame skyriuje. Bus smagu. Tikiuosi.

Namie irgi įvyko rokiruotė - Pievagrybių Pirkėja išvažiavo mėnesiui į Vilnių o pas mus atsikėlė Mass der Dinge katinėlis. Katukas labai gražus ir ramus, tik jam naujoje vietoje kol kas labai baugu. Taip jau išėjo, kad kambarys, kuriame anksčiau gyveno Pievagrybių Pirkėja atiteko man su visais mano įnamiais - mat šitame kambaryje yra balkonas, o katinas gali netyčia iš jo iškristi. Mano darbas bus ne tik saugoti Tikę ir triopsus (kurie vis dar neišsirito. Aš beviltiška šitame reikale) nuo katino, bet ir katiną nuo balkono siaubų.

Tai ir sėdžiu užsidariusi, klausausi kažkokios tai vietinės radijo stoties "Laluna" ir tuščiai spoksau į dar tuštesnį plastikinį butelį - planuoju iš jo pagaminti lėsyklėlę minėtajam balkonui pagerinti. Nusižiūrėjau lesyklėlės įdėją nuo vienos matytos mieste.

Va net pabandžiau kažką su mob telefonu nupiešti:
Čia įsivaizduokite, kad yra ant šono gulintis butelis, į kurį pripilta lesalo ir jo šonuose išpjautos skylės, kad tiptų tik maži paukšteliai. 

Nors po to internetuose radau gudrenį dizainą:


Savaitgalį su antra puse aplankėm pajūry, radome porą medžio šmotų iš kurių vėliau tikiuosi padaryti ką gražaus. Kol kas jie džiūna. Gintarėliai dar nesibaigė irgi.

Vėliau aplankėm delfinariumą, bet į delfinų pasirodymą mano antra pusė griežtai atsisakė eiti boikotuodama šių protingų gyvūnų išnaudojimą žmogaus pramogai. Sėdėjom delfinariumo apatiniame aukšte esančioje kavinėje, graužėm spurgas su arbata ir vėpsojom į delfinų gyvenamojo gigantiško akvariumo kraštus - viršų ir patį pasirodymą matė tik susimokėję, o mes galėjom žiūrėti kas dedasi po vandeniu. Vienas jaunas delfiniukas mėgino mėgdžioti suaugusiuosius ir pasirodymo metu gauti jų dėmesio baksnodamas jų šonus ir užplaukdamas į priekį (prieš pat pasirodymą jam tas puikiai pavykdavo, bet pasirodymo metu jis tapo ignoruojamas). Galų gale nuplaukė į akvariumo dugną ir darė tai, ką galima atpažinti ar žmoguje, ar delfine, ar katine - "nu nenorit su manim draugauti, ir nereikia. Eikit šikt".


1 komentaras:

  1. Darant lesyklą iš plastikinio butelio, angas reiktų apklijuoti kuo nors minkštu, kad nebūtų aštrios.
    Kokie paukščiai bus lesinami?

    AtsakytiPanaikinti