Puslapiai

2012 m. balandžio 16 d., pirmadienis

Drakonas ant rudo popieriaus

Nupiešiau dar vieną piešinį :D Šį kartą Novarock drakoną Nova, tik gal per daug neatpažįstamai "nustiliavau" o_O oh, well :)

Nuotraukos darytos maždaug kas valandą. Iš pradžių nusipiešiau drakoną paprastu pieštuku:


Tuomet pradėjau vedžioti tušu.



Tik kai apvedžiojau, atkreipiau dėmesį į tai, kad dešinėje pusėje juodos plunksnos daug "riebesnės", tai padėtį bandžiau taisyti kairėje fone pripiešdama kokį tai juodą "tribal" motyvą, o tuomet jis įkvėpė pripiešti ir foną raudonu tušu:


Po to dar šiek tiek balto akrilo. Ir štai, 5 su puse valandų darbo rezultatas:


Jei kas nors labai nekantrauja ir nori pamatyti tokias piešimo proceso nuotraukas dar preiš tai, kai piešinys yra baigtas, tai nuo šiol gali tą padaryti apsilankęs mano naujame tumblr'o puslapyje :D

Beje, nupiešiau dar vieną drakoniuką, šį kartą susikūriau asmeninį, kad jį galėtų nupiešti tie, kurie nori su manimi daryti taip vadinamą art-trade, ar šiaip man ką nors nupiešti. :) Pavadinau jį Holmu, nes kol piešiau kaip tik su antra puse žiūrėjome naują Šerloko Holmso filmą xD


8 komentarai:

  1. Net neabejoju, kad ant geltono lapo būtų gavesi kurkas šauniau :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. O jei Holmas nori nuleisti galvą ir ištiesti kaklą, tai jis būtinai turi pakelti uodegą?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ispudinga ; )Taciau Nova neturejo dryziu.. Ir tu ji tikrai paenorcinai : D Tavo naujajame puslapyje apnarsysiu viska o.o Aciu, kad pasiulei ka dar idomaus nuveikti prie kompiuterio ^^ .

    AtsakytiPanaikinti