Puslapiai

2012 m. balandžio 5 d., ketvirtadienis

Biolo - violetinis drakonas

:) Prieš kelias dienas deviantarte paskelbiau nemokamų piešinių temą - Drerika iš karto pareklamavo savo drakoniukų konkursą, tai aš iš karto susigundžiau ir nusprendžiau nupiešti jos Biolo ;) 

(1h darbo)
Pradėjau piešti nuo galvos, o kai nupiešiau galvą tai ėmiau ir toliau visą kūną piešti. 

(2h darbo)

Kai nupiešiau patį drakoną (ko tai labai įsiskėtęs išėjo XD), tai nupiešiau ir jam derantį foną. Kadangi čia nei užsakymas, nei reikia labai tiksliai atvaizduoti konkretų drakoną, tai galima ir paimprovizuoti :D Taip piešinyje atsirado trys mažyčiai laumiažirgiadrakoniai ;>

(4h darbo)

Linijas vedžiojau spalvotais flomasteriais :)

(5h darbo)

Ir spalvinau flomasteriais foną. Kai kurios spalvos "klojosi gana gražiai", kitos tuo tarpu nelabai - net ir ganėtinai skubiai spalvinant vis tiek liko flomasterinių dryžių :(

(6h darbo)

(7 h darbo)

(9 h darbo)

Piešdama niekaip neapsisprendžiau ar noriu nupiešti kiekvieną monetą atskirai ar ne :D tai taip ir išėjo "kažkas". Iš pradžių dangų norėjau nuspalvinti visiškai juodai, bet tada mano antra pusė patarė to nedaryti. Gal ir gerai - nebūtų kam "atsverti" :)


(10h darbo)

Šitoje nuotraukoje matomas vienas flomasteris :) Visą piešinį piešiau gulėdama lovoje, nes neturiu stalo, o ant žemės piešti nemoku XD Taip pat turėjau gana skurdų piešimo priemonių pasirinkimą - senų visų nepasiėmiau su savimi, o naujų nusipirkti kažkaip neišeina - tai pinigėliai maistui ar šildymui nukeliauja, jei jų yra, tai nėra laiko nueiti į parduotuvę ir panašiai.
Bet manau, kad galutinis rezultatas po 12 valandų darbo atrodo visai gražiai (paspaudus pasididina):

8 komentarai:

  1. Pagaliau!!! Kaip laukiau tavo darbu.. O drakoniukas tikrai puikiai ziurisi ( kaip ir visi tavo darbai xDD ). Ir prie tokio darbo 12 h... Na, matosi darbas ir rezultatas ; }

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nice, labai spalvotai :) Man ir labiausiai patinka tokio tipo blogo įrašai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oh yeah, nors vienam žmogui patinka tokio tipo įrašai XD

      Panaikinti
  3. Tai ir puiku, kad neapsisprendei, kaip piešti monetas. Jei visas po vieną būtum išpiešus, rezultatas būtų nuobodi krapštalynė ir tiek. Dabar pats tas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Bet gal tada tai būtų graži nuobodi krapštalynė x3
      Ačiū už komentarą :)

      Panaikinti
  4. Tiesiog nerealus paveikslas. Kokios jis dydžio realybėj? Ir kiek spalvotų flomasterių reikia naudoti, kad tokį grožį nupiešt?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. A3.
      Hmmm... vieno poko flomasterių (~20 spalvų) užtenka bent 10-čiai tokių :)

      Panaikinti