Puslapiai

2013 m. liepos 28 d., sekmadienis

Viči koldūnų degustacija


Tai va - Viči koldūnai man pasiūlė pabandyti jų koldūnų. Aš juos įspėjau, kad rašysiu taip, kokie man tie koldūnai pasirodys ir vis tiek jų neatbaidžiau!
Pabandžiau ne tik pati, bet ir priverčiau jų paragauti vyrą.


Išsirinkom po vieną iš kiekvienos serijos - iš tradicinės su kiaulieną, iš azijietiškų su aštriomis daržovėmis ir iš modernių su lašiša.

Dalį koldūnų išsivirėm, o dalį pasikepėm aliejuje. 
Taigi, mano ir mano vyro (xLapinox) nuomonė, apie kiekvienus koldūnus:

Tradiciniai su kiauliena:
  • Kepti:
    • Enorca: Labai sūrūs. Nežinau ar tokius būtų galima iš viso vartoti vyresnio amžiaus žmonėms ar vaikams... :/
    • xLapinasx: Siaubingai riebūs - tiesiog neįmanoma valgyti. Aliejų ir tą sugerė kaip kempinė.  [Kažką toliau murma po nosimi].
  • Virti: 
    • Enorca: Visiškai normalūs parduotuviniai virti koldūnai su mėsa. Nieko neapgausi, kad naminiai, bet ir valgyti galima. Jeigu būčiau labai labai pavargusi ir neturėčiau daugiau niekam jėgų, tai net apsidžiaugčiau tokių radusi šaldiklyje.
    • xLapinasx: Lyg ir valgomi, bet nieko vis tiek įspūdingo nėra.

Modernūs su lašiša:
  • Kepti:
    • Enorca: KAS ČIA??? Kas čia per balti šniūrai koldūne? Čia tipo makaronai? Ryžiai? Atsitiktinai patekusios ir nusigalabijusios kirmelės iš gretimo žuvų jauko fabriko???? KAS ČIA?????
    • xLapinasx: Skonis kaip sintetinių krevečių. Bet iš visų keptų šitie valgomiausi.
  • Virti: 
    • Enorca: MMMMM... Skanu, su sojos padažu geriau už čipsus. Labai tinka prie Asylum studios filmų.
    • xLapinasx: Su sojos padažu visai valgoma. Bet be jo tai nežinau ar valgyčiau iš viso.

Azijietiški su aštriomis daržovėmis:


  • Kepti:
    • Enorca: Vieną paragavau. Galime likusius išmesti?
    • xLapinasx: Nei daržovių, nei aštrumo neradau. Tik kokia tai žalia pseudo kopūstų masė.
  • Virti: 
    • Enorca: Būtų galima tokius naudoti kaip bausmę neklausantiems vaikams. Nedarysi pamokų - gausi tik Viči koldūnų su kopūstais!
    • xLapinasx: Skonis kaip zylės šūdžiukų.
O kokie koldūnai Jums skaniausi? Gal netgi žinote gerą receptą? :)

7 komentarai:

  1. Žiauru. Apie koldūnus esu rašęs irgi.

    Labai skanūs su pievagrybiais ir svogūnais va šiti: https://plus.google.com/105815752680925081611/posts/AvvffQhgfaB

    Kiti panašūs į visus

    AtsakytiPanaikinti
  2. Visas rugpjūtis laisvas - galit gaminti ! :)
    https://sites.google.com/site/probobute/cepelinai-balandeliai-blynai-virtiniai

    AtsakytiPanaikinti
  3. skaniausi kol kas šitie :) https://plus.google.com/u/0/107527189183009246282/posts/ghPQ4wua9R2

    AtsakytiPanaikinti
  4. ♥♥♥ Skaniausi koldūnai Lietuvoje. Puri tešla, mėsa kuri tirpsta burnoje. Viskas ko reikia gerai dienai! Aš ir mano šeima valgome Vici koldūnus,bei kitiems pasiūlome.
    Mėgstamiausi ir kol kas geriausi! Įdomu, kokių dar skonių sugalvos Vici?
    Visi ir kaimynai, ir mes laukiam nesulaukiam kada galėsime paragauti Vici naujienų.
    Koldūnai visiems - vaikams, tėvams ir seneliams. Koldūnai atitiks kiekvieno skonį ir neatsibos, nes galima rinktis iš begalės - tradicinių, modernių ir t.t.
    Taip, aš tikrai žinau kad jie geriausi. Be jų aš neįsivaizduoju savo pietų.
    Gerai, iki...☻ ☺
    Einu valgyti Vici koldūnų su aštriomis daržovėmis! ♥ Niam niam niam!!! ♥

    AtsakytiPanaikinti
  5. Anonime, tikriausiai visą daugiabučio kolektyvą sukviesit naujų skonių paragaut? O šiaip turiu nuvilti, marketingo skyrius dažniausiai paskutinis sužino apie naujus skonius.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Jeigu koldūnai su mėsa yra viskas, ko reikia gerai dienai, tai kažkas gyvena labai labai nekokį gyvenimėlį...

    AtsakytiPanaikinti
  7. Mes šitus koldūnus (tik kitokių skonių - su vištiena dažniausiai) verdam garuose ir valgom su grietine, o jei netingim - ir su svogūnais bei spirgučiais. Vieninteliai pirktiniai koldūnai, kuriuos suvalgai ir neužsisuka skalbenkė skrandyje.

    AtsakytiPanaikinti