Puslapiai

2011 m. birželio 2 d., ketvirtadienis

Collab su Dragon-Half

Kai tik pamačiau Dragon-Half nebaigtų piešinių rinkinį, kaip mat pasisiūliau vieną pabaigti :D Jie visi atrodė labai šaunūs, bet piešinių autorė nusprendė man patikėti vieną su drakonu:

Nežinau kodėl, bet drakono snukis man priminė vieną iš NeonDragonArt piešimo pamokėlių (nors tikriausiai neturi nieko bendro). Kažkodėl tos pamokėlės buvo, o ir išlieka labai populiarios. Nors yra šimtai geresnių, bet panašu, kad tai kas būna Google pirmam paieškos puslapyje nustumia viską kitą į gilią internetinę užmarštį...

Pirmiausiai padariau didelę klaidą su piešinio atsispausdinimu :( (gal kada nors piešiu taip gerai, kad žmonės nebijos man patikėti savo originalių "sketch'ų" ;D). Norėjau atsispausdinti su lazeriniu printeriu (rašalinio rašalas būtų visai pasileidęs po flomasteriais), bet nepagalvojau, kad žmogus, kurio paprašysiu atspausdinti nepagalvos pataisyti failo "contrast/brigtness" prieš spausdinant :D Silly me.
Taigi - piešinys jau nuo pat pradžios turėjo tokį pilką atspalvį ir buvo visas sudarytas iš daugybės daugybės smulkių taškelių :D

Spalvinti buvo gana įdomu... Pirmiausia dėl to, kad piešinys buvo atspausdintas ant labai plono lazeriniams printeriams skirto popieriaus - toks popierius raukšlėjasi net nuo rankų prakaito.
Atrodo tarsi jis būtų gyvas D: !
Po pirmos valandos darbo (leidau sau šiek tiek pataisyti drakono snukutį ir pastorinti patį drakoną...):


Antra, labai keista spalvinti kito žmogaus piešinį ir matyti kaip skirtingai viskas nupiešta lyginant su tuom, kaip darytum pats, jei pieštum. Pavyzdžiui man buvo taip keista, kad Dragon-Half paslėpė vieną šio vaikino plaštaką. Aš niekada negaliu paslėpti plaštakų piešinyje. Man tada blogai "žiūrisi" :D Taip pat ir veidas - labai stengiausi išlaikyti originalią vaikino veido išraišką, bet man nelabai tas pavyko. Aww :< O Dragon-Half piešiami veidai kaip tik - visuomet tokie įdomūs ir originalūs.
Po antros piešimo valandos:

(Kokia tai nelabai produktyvi piešimo valanda buvo :D Labai jos metu maigiau tą TV3 play puslapį XD)

Po trijų valandų - pabaigtas piešinys:
Tikiuosi Dragon-Half patiks :3
Ne kažin kas, bet manau, kad kaip iš serijos "o davai padarom taip" tai visai nieko :D

Dabar dar pagalvojau, kad reikėjo apačioje pripiešti daug daug auksinių grybukų :D
Bet tikriausiai kaip iš lempos jie ten būtų buvę....



Lempiniai grybukai ftw :D

2 komentarai:

  1. Puikus piešinys :D Viskas kas įvyko tarp 2 ir 3 piešimo valandos atrodo kaip magija... Net neįsivaizduoju, kaip įmanoma išgauti tokias medžiagines kelnes... Magija.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū labai už pagyras :)
    Prisipažinsiu, kad iš pradžių norėjau padaryti blizgias lateksines, bet po to pagalvojau, kad bus jau per daug "enorkizuotas" piešinys XD

    AtsakytiPanaikinti