Puslapiai

2012 m. spalio 2 d., antradienis

Nauja šauni cukrinė

Savaitgalį su antra puse užsukome į blusų turgų.
Šiaip tai aš anksčiau tų blusų turgų visiškai nemėgdavau, nes juos sudarydavo pagrinde kažkokių tai šiukšlių pardavėjai (jei sena, nereiškia, kad vertinga. Ir jei vertinga, nereiškia, kad brangu) ir perkarusios paauglės su savo meniškais rankdarbiais-saviraiška (vėlgi - jei saviraiška, tai nereiškia, kad originalu. Ir jei originalu, tai nereiškia, kad brangu).

O bet tačiau, va kaip tik pagaliau pamačiau, kokiu būdu ten yra perkami daiktai iš tikrųjų. Atpasakoju:

Pirkėja: Kiek už šitą vazą?
Pardavėjas: 80Lt Čia krištolas
Pirkėja: Mm... Duosiu 10Lt.
Pardavėjas: PONIA!
Pirkėja: Gerai, duosiu 15, jei pridėsite dar tą besiprausiantį kačiuką *rodo pirštu į statulėlę ir išsitraukia pinigus*
Pardavėjas: Jum supakuoti?

:D OMFG

Tai ir mudu po to pigiau grybo įsigyjome štai tokią naują mielą cukrinę, kuri kažkada tai gulėjo vienoje Mažosios Lietuvos vaistinėje (kitoje pusėje net yra užrašų dailia rašysena), o vėliau, griaunant seną vaistinės sandėliuką, statybininkų buvo išgelbėta (kaip ir kiti sandėliuko turtai), kad gal bo vertinga.


(Saccharum - cukrus :) Nuotraukoje matomas cukraus kiekis sudaro pusę kainos, kiek sumokėjome už indą. Pardavėjęs dar kažką mums norėjo iš indų už ją atiduoti (matyt baisiai un-popular daiktai), bet kad mum tik šito norėjosi :D Ot išlepę, ne?)

Dar vakar žaidėme pirmą kartą "Protų kovose". Buvo baisiai smagu, man be galo patiko, jog žaidimas vyksta visoje Lietuvoje vienu metu! Komandos absoliučią daugumą sudarė medicinos studentai (ir vien odontologė, kuri pyktelėjo, kai ir ją priskyriau medicinos sričiai (tipo odontologai jau ne medikai???)), bet, manau mes visai visai neblogai pasirodėme:


(Sufleruoju komandos pavadinimas tas toks geltonam fone iš S raidės.)

HEHE 

Tik viena bėda - komandoje norinčių žaisti daugiau, nei galinčių. Kaip visada xD



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą