Puslapiai

2012 m. rugsėjo 16 d., sekmadienis

Citrusų mergelė

Per pastarąsias kelias dienas manęs net keli žmonės prašė parašyti apie medicinos studijas ir gydytojo darbą, kad padėčiau jiems lengviau apsispręsti studijuoti ar ne. Net kelis kartus buvau prisėdusi pamėginti rašyti, vieną kartą bandžiau net 4 valandas, o kitą elektrą eikvojau šitk tiek mažiau - tik tris... Tiek daug galėčiau pasakyti (o dar daugiau norėčiau), bet viso to tiesiog per daug. Gal kitą savaitgalį rasiu laiko ir visą tą sutrauksiu parašysiu iš naujo trumpiau, kai būsiu geriau apgalvojusi kaip galėčiau visas savo jausmus, mintis ir potyrius išreikšti žodžiais.

13 dieną buvo mano gimtadienis. Turiu pasakyti, kad dar niekada nebuvau gavusi tiek daug sveikinimų! Gal nebent pirmoje klasėje, kai mokytoja liepė visai klasei paišyti atvirukus ir man juos padovanoti (nes mano gimtadienis buvo pats pats pirmas iš visų vaikų). Vėliau tais atvirukais išsitapetavau kambario sieną (su geriausios draugės pagalba, tik jau nepamenu, kurios ši puiki mintis buvo), o kiek liko laisvų plotų tai apipaišiau akvarele didžiulėmis guašinėmis širdimis. Mama aišku liko nelabai patenkinta tokiais ekstramaliais mano kambario pokyčiais, bet man pačiai tai labai patiko :) ... jei ką kabini ant sienos, tai reikia prilipačinti su klijumi arba, dar geriau, prikalti. Visokios ten "plakatų juostelės, kurios nepalieka žymių" galbūt labai tinka žmonėms, kurių sienos - kaip jų mintys - keičiasi priklausomai nuo nuotaikos.

Gavau daug puikių dovanų, vieną už kitą geresnių, iš jų viena, gauta nuo kursiokės Danguolės, dabar pasimaivysiu, nes ji kaip ir yra tolimesnio mano blogo įrašo kaltininkė:


(tušinukų rinkinys! ir va kaip tik pradėjau jais piešinį)

Namie baigėsi baltas popierius, tai paišau ant ko radau. Kažkaip man rodosi, kad aš vis noriu nupiešti kažkokį tai vieną piešinį, kuris man niekaip neduoda ramybės - čia tik dar viena jo inkarnacija -o- *ommmmmmm* Viskas, nuo rytojaus vėl pradėsiu kasdien keltis 5:00 ir iki 6:00 bandysiu tą piešinį iškrapštyti iš tos mano smegenų kertelės, kuri egzistuoja kiekvienoje save gerbiančioje erdvėje - štai mūsų namuose ji yra po šaldytuvu ir tik katinas, kaip ir pridera mistiniam tarpdimensines keliones pažįstančiam padarui, žino kaip ten patekti ir kokių įdomybių ten galima gauti ir kokias gėrybes ten paslėpti.

Na gerai, pasimaivysiu ir kita dovana - brolis man padovanojo trintuką:


(It's not because my mistakes are big, but because my hands ar not very small ;D hehe)

Ir štai galutinis naujųjų tušinukų išbandymo rezultatas:


Realybėje ta geltona ne tokia citrusinė >_>

Oh, štai ir Tapkius atėjo - panašu, kad dimensijoje X dabar kaip tik vasaros sezonas. Tik piktas, jog už bagažą nulupo papildomai...


PS
Ai, dar visai pamiršau - čia kažkada tai buvo Vilniaus dienos, tia per jas papaišiau ebro technika www.vyta.lt  paviljione ir dabar pasimaivysiu savo pirmu pikantišku svilėsiu:


(Menas čia, menas sakau!)

2 komentarai:

  1. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Katinas nuostabus.
    Variacijos mediko profesijos pasirinkimo tema: http://venturebeat.com/2012/09/02/vinod-khosla-says-technology-will-replace-80-percent-of-doctors-sparks-indignation/
    Tikiuos nepagadinau nuotaikos:)

    AtsakytiPanaikinti