Puslapiai

2014 m. sausio 20 d., pirmadienis

Apie ispaniškąsias musytes


Šitas piešinys jau ilgą laiką voliojosi man ant stalo. Nupiešiau jį kažkurį tai vakarą aiškindamasi, kurie mano turimi markeriai dar piešia, o kurie jau nebe.

Vakar facebook'e užmačiau vieno afrodiziako reklamą, kuri  smagiai prajuokino, kad net nusprendžiau čia parašyti apie musių valdovus - reklamuotas buvo produktas neva su ispaniškąja musele (nors vėliau išsiaiškinau, kad ten tos musės net nėra. Pats gamintojas (o ne platintojas), nurodo, kad ten yra tik L-argininas (ir pasaldintas vanduo su keliais vitaminais) - iš dalies nepakeičiama aminorūgštis. Tame preparate jos toks kiekis, kurį laisvai galima gauti suvalgius saują studentiško maisto :) ...

Ispaniškojoje musytėje yra nuodas, kurio maža dozė padidina kraujo priplūdiną į genitalijų sritį. Jis dažniausiai būna ilgalaikis ir skausmingas. Yra žmonių, kurie mėgsta tokius dalykus ir musė jų naudojama kaip ganėtinas hardcore sado-mazo žaidimų priedas. Naudojami ir kiti nuodai, ne tik musė. Hardcore dėl to, jog ji ne tik veikia žmogų iš vidaus, bet ir negalima poveikio nutraukti iš karto ir nesunkiai.

BET muse labai lengva apsinuodyti. Tam pačiam žmogui gali užtekti ir mažos dozės, kai pirmiau nuo didelės nieko nebuvo, o tada viduriuoti ir vemti kraujais, bei turėti kitokių labai nemalonių potyrių ar net numirti. Musės davėjas bus tampomas po teismus ir bus sunku įrodyti, kad gi netyčia  :/ ... 

Tiesą sakant musė taip dažnai naudojama specialiai kam nors numarinti, kad jeigu pirksite ar pamatysite kažką kitą perkant apie seksualinius žaidimus galvokite antroje, jei ne trečioje vietoje. 

Netęsiant kriminalinio naivumo temos, tai seksualiai naivesni ar mažiau patyrę gali nesuprasti, kad lyties organų kraujotakos pokyčiai tiesiogiai neatspindi lytinio susijaudinimo arba netgi patys išmėginę musytę jos teikiamus pojūčius tapatinti su lytiniu susijaudinimu.

Va čia ir visos įrašo pradžioje minėtos reklamos žavumas, nes joje buvo pateikti teiginiai, kad moterys lytinių santykių nori mažiau nei vyrai, ar kad moterys kelis orgazmus patiria retai. Čia reikia lytinio švietimo, ne afrodiziakų :) ...

Užsienio puslapiuose, kur prekiaujama šio vabzdžio produktais tai daug kur akcentuojama, kad jie netirti, neaprobuoti nei kokios maisto ar vaistų kontrolės, nei turi įrodymų, kad veikia ir iš viso, už bet kokius neapgeidaujamus reiškinius atsako vartotojas, o ne gamintojas ar platintojas. Pinigų, jei neveikia taip pat negrąžina ir už teismus neatsako.

Lietuviškuose - nieko panašaus, tik kad atsiųs neišsiskiriančiame voke. 



Yra daug įvairių medžiagų laikomų afrodiziakais (nuo morengų iki austrių), visgi didžioji dalis jų remiasi placebo, tuom, kad yra  skanios, brangios ir panašiai . Jų veikimo principas yra tiesiog panaudoti kažkokį kitokį signalą išreikšti norui lytiškai santykiauti, kai nepavyksta to padaryti žodžiais, ar tiesiog nesinori (gyvūnai irgi, priklausomai nuo rūšies, turi tokių maistų :) ).

Tos medžiagos, kurios realiai kažką daro (veikia kraujotaką, iškreipia realybės suvokimą ir panašiai) dažniausiai būna arba uždraustos arba vartojamos su tik gydytojo priežiūra. Nuo to, kad kažkam į vyną ar kitur įlašinsite lašiukų nuo kurių jis ar ji "užsimanys" niekuo nesiskirs nuo to, kad pagrąsintumėte jam ginklu, kad "užsinorėtų", tik tas ginklas bus ne fizinis, o biocheminis.

Vakarėliuose ar klubuose visada prižiūrėkite savo gėrimus, jeigu palikote kuriam laikui be priežiūros verčiau negerkite jų ir negerkite nieko, ką gaunate iš žmogaus, kuriuo nepasitikite. Jeigu draugas ima keistai elgtis ar atrodyti, tai geriausia kuo greičiau iš ten dingti ir jį parvesti namo (ar varyti tiesiai į artimiausią gydymo įstaigą) - kad nebūtų nesusipratimų geriausia tą irgi daryti kuo didesniam skaičiui žmonių pasakius, kad tai būtent Jūs jį parvešite/parvesite namo. "Rape drugs" - medikamentai, nuo kurių žmonės praranda sąmonę ir tampa lengvai pažeidžiami tėra ledkalnio viršūnė to, ką galima įmesti į gėrimus.  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą