Puslapiai

2015 m. vasario 19 d., ketvirtadienis

Kur gi tu, žiurke Klara?


Vakar su Lapinu buvome operetėje "Šikšnosparnis". Mano mama mum padovanojo bilietus. Ji man vis aiškina, kad aš su savo trolinimais įkliūsiu kada nors. Spėju pirmiausiai įkliūsiu nemokamus, ale nuo visų ligų gydančius masažas, siūlančiai masažinių stalų parduotuvėje (pigiausias atrodo nuo 5k), bo vadinu juos sektantais :D

Operetės Šikšnosparnis yra vieno turčiaus šeimos gydytojas, kuris, galėdamas sekti tos šeimos gyvenimą, sugalvoja iš jų pasišaipyti ir padaryti viešos gėdos. Labai jam stengtis nereikia. Ten jau vien tik alkoholio vartojam tiek, kad bet kas sau gėdos prisidarytų. Lapinas sakė per daug nesigilinti, nes iš esmės operetė yra apie XIX amžiaus antros pusės YOLO kartą, kuri visada visur vienoda.

Šiaip tai buvo net nejauku, kaip žmonėms salėje nebuvo juokinga. Na gerai, pokštai ten ganėtinai lėkšti. Tiek nejuokinga, kad vietomis net juokinga. Lulz, ateini sau į operą, kultūrintis, išsipuošęs ir išsiučiustęs, bet į kūrinį apie girtus meilės nuotykius, kurie nebūtų įvykę, jei ne noras pabėgti nuo kalėjimo į svingerių ir transeksualų vakarėlį. Nu gi aišku, kad nesijuoksi, o tai dar kas pagalvos, kad save atpažinai.

Tarp antro ir trečio veiksmo nebuvo karšto šokolado ir vyšninės želės kubelių pertraukos, tik nuleido trumpam uždangą ir vienas iš personažų prabėgo pro parterį su žibintu ieškodamas savo augintinės Klaros - pusiau ondatros, pusiau žiurkės su viena stikline akimi ir geltonu pavadėliu.

Nuotrauka iš internetų.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą